Polisen var häär!!

Så var denna helg slut! Tiden bara rusar fram, nästa Söndag börjar jag jobba igen, för då är min semester slut! Buhuuu :( Det går för fort! Men kul har jag haft iallafall :)

Helgen har varit bra, tagit det lugnt, med alkohol. Mohaha!! Vadå sommar alkis? ;) I Fredags var det en lugn kväll, jag och Ida satt och drack lite här hemma och snacka gojja! Hundarna busade såklart så vi gick och satte oss ute på ängen ett tag så dom fick springa av sig :) Sen kom även Göran på kvällskvisten och hängde gäng med oss. Och ja, Patrik var ju också hemma, framför datorn! Hehe, ovanligt? :P

Igår var det lördag, och eftermiddagen började intressant! Polisen var i grannhuset och bevakade. Hade tillochmed omringat huset för de var nån där inne dom skulle ta fast. Och jag då, nyfiken i en strut vill ju såklart veta vad som händer, så jag traskar ut med hunden och börjar snoka! HAHA :) Sen får dom iallafall fast snubben dom ville ha, och jag såg på. Det tyckte jag var kul! ;) sucie hade sett allt från hennes fönster, snuten hade även dragit pistol innan dom storma lägenheten! Lite action i Gammelstad skadar inte, haha :D Iallafall så drack jag lite med Suzie, Magnus och Petri igår, sen kom även Patrik när han väl kom hem från Ö-vik. Slapp kväll :)

Och idag gör vi ingenting. Har storhandlat, det var på tiden! Hade ju för fan bara isbitar i frysen (Det är tamejfan sant också) Och nu ska jag ringa och stressa Ida så vi kan gå ut med hundarna. Och ska även kolla NSD och Kuriren om de står nå kul från igår ;)

Hare bra! HEJ


PDOL

Jamen visst är det de i helgen. Men dit ska jag inte, för där var jag faktiskt igår! ;) Tack gott folk för en skitbra kväll.. länge sen jag hade sådär kul!! :P (Förutom i Sthlm såklart Thess ;D)


Kvällen började med grillning i Ersnäs med Patrik, Elina, Daniel, Jossan och Bobbis! Och Ebba såklart ;) Gott var då de, och mätt blev jag så det räckte och blev över! Tss.. Sen gjorde jag och Elina oss klara, fit for fight, och då kom resten av högen! (Moa, Dan, Elin, Micke och shaffisen Josef :P) Drog till Pite, åkte virvelvinden, satt i öltält och sliska, dansa på scenen, digga livebanden, gick runt och ranta, och sen hem! Kanonkväll säger jag bara! ;)

Idag har jag väl inte mått sådär kalasbra, men vafan, sånt man får man ta när man har kul :P Men nu lever jag igen, kanske ska ta och tvätta bort sminket? HAHA. Det var det.


Och nu så har även Emelie, Alex och lilljäntan fått komma hem :) Hoppas dom har det bra, och att man får hälsa på nån dag framöver. Hade vartit skoj! :)

Nu säger jag adjökens adjööö, dags att betala räkningar! :/

Grattis Emelie!! :D

Emelie och Alex har blivit föräldrar!! :D Kring fyra tiden nångång inatt kom lilltjejen ut! 50 cm lång och 3100 gram (Inte helt säker?) Kan inte förstå att dom har blivit så vuxna! Haha ;) Hoppas dom mår bra, och att man får se henne snart ;) Jag säger bara, Grattis!!!! 

Annars så har dagen varit slapp och slö, diskat lite, och tvättat. På tal om de så måste jag hämta tvätten som är kvar. Ha en underbar dag!

Puss

Borta bra, men hemma bäst! :P

Sådärja. Då var man hemma igen! Som rubriken lyder, borta bra men hemma bäst. Det stämmer! :) Hur som haver så har det varit kul som fan att få resa bort för ett tag! Visst håller du med mig Therese? Du vet, seee randii tröjjan! ;) Haha!

Nåväl, resan började med en lång bilfärd, är ju inte direkt nära till Gävle! :( När vi väl varit där har vi slappat, druckit cider, gått på stan, sen druckit cider.. På Onsdagen tog vi tåget på morgonen till Stockholm. For direkt och lämna våran lilla packning i lägenheten, sen till stan och knalla runt som dårar! Snacka om fotvärk vi hade alltså, hojja! Sen vid halv sju tiden for vi tillbaka till Mariatorget. (Där vi bodde) Så en snabb middag plus en snabbdusch, för sen kom Magnus och Suzie, och vi tog fram alkoholen igen! Haha ;) Mycket alkohol har de blivit :P Sen var vi ute och knallade runt och prata med folk till typ två, haha! Sen sov vi gott :P På Torsdagen tog vi fem tåget tillbaka till Gävle, och där har vi hållit oss tills idag! Och givetvis blev det ju lite mer alkoholintag ;) Måste även påpeka att polisen stoppa mig och Thess igår för blåskontroll och koll på körkort. Och det som var de roliga i de hela var att vi blev stoppad inne i ett parkeringshus! HAHA! Hur galet låter inte det va? Men sant är det då! :) Sen så hade även farmor och farfar en tam Räv, hur coolt är inte de då?! ;)

Det var våran lilla tripp! :) Känns lite trist att vara hemma, för vad ska man göra här? Men ändå så känns det så jäkla bra! Knas! Ska väl ta och lägga in lite bilder på pixbox, antingen nu ikväll eller så tar jag det imorgon. Fårse vad som orkas! Ska nog hoppa i sängen strax, så jävla slut alltså..


Det var det. Nu tog inspirationen slut!
Godnatt på er!

Fiiifan vad jag är glaaaad

SEMESTER!! Kan de bli bättre? Jo, vädret kanske, men annars så ;) Så jäävla skönt. Nu är jag ledig tillochmed den 5:e Augusti ;) Känns huuur bra som helst!

Livet leker för tillfället, för jag slipper jobba. Haha! Och så drar vi iväg imorgon, känns skitbra! Förutom att jag kommer sakna Patrik såklart :( Men jag har ju Ebba med mig! Och så får jag inte glömma bort kära Therese, haha :P Vi ska ha så kul! Förhoppningsvis.. Man kan ju hoppas på lite solsken iallafall. Ser inte så ljust ut nu, men de löööser sig.

Och nu har vi även bokat in Stockholm, så dit far vi på Onsdag och stannar till Torsdag. Blir ingen lång vistelse, men nånting ska man väl ändå hinna med? Typ, festa! ;) Egen lägenhet har vi också! (Förhoppningsvis, inte helt 100% än) Skönt att få vara lite hundledig då också :) Pappa ska ha Ebba så jag får roa mig lite :P


Nåväl, nu för tillfället så håller jag på att tvätta för fullt. Kan ju vara bra att ha med sig lite rena kläder. Ska väl ta tag i disken också, efter frukosten, den ser ut som shit! Eller.. kanske borde diska först så de finns nån tallrik till mina flingor? Hmh.. Sen ska jag en sväng till Marie också och hälsa på. Och så ska jag utnyttja hennes skills på saxen ;) Måste trimma luggen lite, den har blivit så lång.


Nånä, skrivit mycket nu. Vi hörs den 22 Juli ;P Då kommer vi hem! Blir nog inte att nöta så mkt internet där borta. Om de nu inte är dåligt väder såklart ;) TREVLIG SOMMAR

Snart far vi

Yes! Snart drar vi söderut, till Gävle. De ska bli sååå skönt att komma bort från Lule ett tag, och bara sola, bada, åka båt, gå på stan och göra en massa onödigt! Haha ;) Thess ska ju också med, så de är de bästa som kunde hända, så slipper man vara själv med "gamlingarna", haha!! :P De ska bli riktigt kul.. TJO!

Annars har de inte hänt mycket sen jag skrev sist.. Har jobbat, och ska jobba idag. Hemskt.. Men jag måste! Nåväl, bara idag och imorgon kvar, sen semester!! :P Lovely!!

Vafan ska man göra idag då? Blir väl att sitta hemma som vanligt! Huvva, är så otroligt rastlös så de finns inget slut! Värsta skitvädret är det också! :( Det är så att man blir deprimerad! Ska väl avrunda, med tanke på att de inte finns nå att skriva, ha

Puss

Poker och Cider, ye

Nu var det minsann ett tag sen jag skrev här faktiskt! Så kanske ska kladda ner några rader ;) Sen sist jag skrev så har det inte hänt nå sådär jättespeciellt som är jättenödvändigt att skriva. Faktiskt! :) Men däremot har det varit alkohol inblandat i princip varenda kväll ;) Men det hör till på Sommaren.. Man blir ju sommaralkoholist. Iallafall jag, heeh :P

I Fredags så var jag först bara hemma på dan, tvättade och sånt skit. Fixade och donade helt enkelt! På eftermiddagen for jag till Rutvik, där vi drack lite och spelade Poker. Jag och Thess på samma lag, hell yeah! ;) Vi åkte inte ut först iallafall, de var välde som var huvudsaken, visst Therese? ;) Nåväl, var hemma tidigt, innan tolv iallafall..

Igår så for vi till Ersnäs och var där ett tag. Tog nån cider där med Moa, Daniel, Dan och Lars-olov.. Sen kom Elina hem efter jobbet, men hon var ju självklart trött. Så de var lugnt för hennes del :) Men de var trevligt, men vi for hem väääldigt tidigt. Var väl hemma kanske strax före tio :) Så då han man nyktra till, och så blev jag sugen på chips, så jag cyklade till Statoil i regnet, hahah :P Uppiggande var det!

Nuså, nu ska jag avrunda, måste duscha för att sedan laga mat till middag som jag ska ha med :)
Tjofräs!

O´learys för hela slanten!

Morsning korsning!

Igår var det en toppendag, hela dagen lååång :) Som jag skrev tidigare så var vi i stan på dagen. Sen hem för att ladda inför kvällen ;) Först for jag till Marie och gänget i Rutvik där dom spelade poker. Jag är så dålig, så jag var inte med. Satt och kolla på och käka nudlar, hahah. Sen rattade John in oss till stan för vi skulle minsann på färjan! Men nejdu, där var de fullt i folk, så vi fick inte plats. Men inte hängde vi läpp för det inte, vi traska vidare och slog oss ner på O´learys. Fan så kul det var!! :P Det där måste vi göra om brudar, herrejesus vilket trevligt sällskap man hade ;) Kanon!

Och idag så vaknade man där vid halv tio tiden som vanligt. Då var det bara upp&hoppa! Och inge bakis var jag heller, helt underbart! :) Så jag, Ebba och Tessan har legat på stranden idag och solat och badat. (Jaaa, Ebba solade faktiskt också, och brun blev hon ;) Jättehärligt var det! Och nu så är man hemma, skönt som fan. Man blir ju knäpp av att sitta i solen hela tiden. Måste svalka mig lite inne framför tvn ;)

Elina den busen ringde nyss och ville ha med mig på stan ikväll. Men hallååå, jag är ju pank!! Haha ;) Nämen, fårse om man hänger på eller inte. Ödet får bestämma :P Tss..

Nu ska jag se på tv, hejdå

Hejhej Monica

Tisdag idag, vilket underbart väder. De är ju så att man blir glad, eller vad sägs?
Idag har jag och Ebba busat lite hemma, och legat ute på gräsmattan här ute på förmiddagen och tuggat på pinnar! (Jaaaa Marie, jag har också tuggat på pinnar, okej?;) Sen så rattade vi mot staden för att käka lunch med Marie, Thess och Lycka. Det var gott! Taco tallrik på Dagobert :) Mums fillibabba!

Så just för tillfället så är jag faktiskt lite trött. Kom hem för ett tag sen. Cyklat från Kyrkbyn har jag gjort, hurkurt nummer 1! ;) Eehh?? Sen så ikväll kanske det blir att fara till färjan och ta sig en cider med brudarna! Fårse hur det blir, men nånting skulle vi iallafall hitta på, de var då ett som var säkert :)


Nä, röka nu!

1 Juli

Redan inne på Juli månad, shit vad tiden går fort! Känns som att sommaren snart kommer ta slut. Men det får vi verkligen hoppas att den inte gör! :)

Idag började dagen med lite halvkasst väder, mulet och grått. Men nu lyser solen som aldrig förr ;) Kanonväder har de blivit nu! :) Hoppas det håller i sig hela veckan så man kan få sig lite färg ;P Det hade suttit fint!
Förövrigt så skulle jag gärna vilja ha min semester nu! Men bara två veckor kvar att jobba, eller rättare sagt 9 dagar ;) Det känns skönt.. Hoppas bara de är fint väder då också, men de borde det vara. Eller?

Happ, inge vettigt har man skrivit nu heller, haah.. Menmen, har nå jävulskt lite att göra, så vara bara tvungen att skriva nån rad.


Puss och adjööö


RSS 2.0