Tomorrow is the day!

Gokväll.

Helgen har varit underbart bra! :) Den får 5 av 5 kanoner! ;) Igår var vi en sväng i stan med Daniel, farmor Anki och Björne. Vi hälsade på tomten (som var såååååå läskig enligt Emil), kollade på renarna och trosade lite. Resten av dagen tog vi det enbart lugnt.

Idag har plutt fått vara på dagis från 9.30 till 15.30.. Jag har passat på fixa och dona med lite av varje. Diskat, plockat undan, slagit in Emils julklappar (endast en kvar att köpa nu, skönt!) och handlat både på Maxi och Dollar med Anne. En effektiv dag med andra ord ;) Jag och Ebbs drog på oss full mundering innan vi knallade till dagis i det kalla vädret! Det gick över förväntan med Ebba, hon frös inte alls så mycket, hon fick då ha på sig sitt täcke och så fick hon sitta på en fleecefilt utanför dagis ;) Eftermiddagen har vi spenderat hemma. Kom oss hem till fyra så vi har lagat mat, lekt, varit i tvättstugan, duschat och myst! <3 Plutt sover nu, förhoppningsvis, och jag tänkte ta fram lite glass :P

Imorgon ska Emil på dagis redan 7.15 eftersom jag börjar klockan 8. Farmor hämtar Emil klockan tre så han får middag där också, skönt ;) Nu har jag haft min långa sköna helg, så nu är det back to buisness som gäller! Tur att jag tycker det är så kul för då blir det inte ens jobbigt! :)

Bjuder på mina fina julfönster :)

Dock så är det mycket finare i verkligheten :)

Efterlängtat nå jävulskt!

Idag är det Lördag. Sist jag slrev så var det Måndag. Veckan har gått sjukligt fort!

I Tisdags städade och tvättade jag, himmel så fint det faktiskt går att ha hemma, haha. Om man så bara orkar! ;) Onsdag och Torsdag var det praktik för fulla muggar. Eftermiddag båda dagarna. Men tiden går fort när man har roligt ;)

Igår så for jag, Patrik och Emil till Leos lekland på förmiddagen, väldigt uppskattat från Emils sida. Kul för mig och Patrik också då vi fick leka av oss lite :P Blev även en lunch där också, väldigt gott. Hem for vi vid tolv så Emil fick vila ett tag.. Medans han vilade passade jag på att åka förbi Barnenshus och Dollar en snabbis. Hem kom jag mig med ett par nya julgardiner, några pumlor och fiskelina ;) Då plutt vaknade till liv så for vi och storhandlade på Maxi, hem kom vi med mycket mat. Mmm :) Kvällen spenderade jag hos Jenny och Fredrik, lika trevligt som alltid :)

Idag överraskade Emil mig med en rejäl sovmorgon! Upp klev vi 8.50, underbart :) På förmiddagen så har jag och Emil juloyntat här hemma! Nu har jag verkligen fått den där myskänslan man brukar få då det närmar sig jul. I love it :) Sen klockan ett så for vi till Loke som fyller 4år idag! Helvete vad tiden går fort :) Där bjöds det på gott fika och massa trevligt folk :) Stannade ett ganska bra tag för hemma var vi igen klockan fyra! Då vart det middag, diska, bus, mys och sen slängde jag Emil i säng just innan sju. Han var trött! Sen dess har jag inte gjort alltför många knop. Varit förbi Maxi en sväng och handlat lite småsaker och nu har jag precis kommit ut från duschen!

Jag har en lång helg nu, i fyra dagar, och än så länge har den varit sjukt bra måste jag säga!! :) Är ledig imorgon och på Måndag också, så hoppas dessa två dagar blir lika bra. Men det tror jag nog :) Imorgon ska vi på skylt söndag med farmor Anki och strosa, blir säkert trevligt :)

Trevlig helg!

Ledig, fast ändå inte ledig

Gokväll.

Idag rullade jag från Sävast klockan två, raka vägen till dagis. Eftermiddagen har vi enbart spenderat här inne eftersom både jag och Patrik har varit stendöda! Vet inte alls vad Emil pysslade med inatt/tidigt på morgonen men vaken var han iallafall! Så när Patrik klev upp halv fem var han foooortfarande vaken. Trodde jag skulle bli galen! Dock så har jag ingen aning om när han somnade om eftersom jag han somna före. Däremot så var jag helt galet trött då väckarklockan ringde 06.15 :/ Fick då väcka Emil så vi han iväg..

Kan även tänka mig att Emil har varit hemskt trött denna eftermiddag för han har varit rent ut sagt förjääävlig! Grinat, slagits, varit sjukligt missnöjd med allt och bara varit jävlig helt enkelt. Ändå så somnade han inte förrän vid åtta, fast jag la honom klockan sju! Nåja.. Förhoppningsvis sover han inatt och förhoppningsvis sover han vääääääldigt länge imorgon ;)

Imorgon är jag ledig. Iallafall från praktiken. Dock så ska jag storstäda här hemma och tvätta hela dagen lång! Lägenheten har verkligen förfallit på sistone! Det finns helt enkelt inte tid till att städa och dona (förutom det viktigaste som att plocka undan och diska, typ), eller tid finns det väl men det är inte de som har varit prio ett om man så säger! Men imorgon, då ska här skina! :D

Jag är trött. Ska strax gå ut med Ebba sista svängen och sen kanske sova? Vi får se!

Oh happy day!

Godmorgon!

Hela denna helg spenderar jag i Sävast. Men det går bra! :) Igår var jag borta hela 11 timmar! Kan säga att jag var slut som artist då jag kom hem strax efter halv elva! Men tiden gick ändå någorlunda fort, så det var ju bra :P Stupade iallafall i säng halv tolv och klev upp halv sju med Emil imorse. Var fortfarande stendöd då vi klev upp så jag la mig på soffan till halv nio ;)

Nu sitter vi och myser i soffan och ser barnprogram! Ska strax väcka Patrik så han kommer upp nån gång, han måste ju upp tiiidigt imorgon så kanske inte det smartaste att sova för länge idag?

Idag börjar jag halv fyra, skönt att nästan ha hela dagen hemma med mina hjärtan! :) Egentligen blir det väl inte så många knop gjorda här hemma, men skönt att bara vara. Blir lite stress imorgon eftersom jag ska hinna gå ut med Ebba, lämna Emil på dagis och sen vara i Sävast klockan åtta! Dock så skulle jag egentligen ha börjar klockan sju imorgonbitti men jag kunde komma till åtta. Bra! :) Och jag slutar elva ikväll så det blir inte så många timmars sömn :/ Men men.. Jag får tänka positivt, är bara i Sävast tre dagar nästa vecka så jag får ju vara ganska ledig då ;)

Nu ska jag väcka de två sovande grisarna!

Äntligen! Nu är ALLT klart

Blev minsann inge plugg igårkväll. Fattade fortfarande ingenting av den där satans cp uppgiften!! :( Men nu, nyss faktiskt, skickade jag in den. Känns hur skönt som helst! :) Den skulle ha varit inne idag klockan två, men jag pratad med läraren så det var lugnt. Känns bra att dom är så förstående!

Dagen idag har iallafall varit extremt lugn, typ. Morgonen spenderade vi bara här hemma, jag, Emil och Ebba. Klockan tio mötte vi upp pappa Patrik på storheden så jag kunde få mitt kontokort av honom. Jag och Emil strosade lite på HM och Toys´r us! Tänkte att det kunde vara bra träning för Emil att gå i en leksaksaffär och inte få nånting. Och det gick faktiskt över förväntan! Jag kör numera på min standradreplik: "Du får önska dig av tomten!". Det funkar skitbra, haha :D Efter det så åt vi lunch på MAX, bara vi två, mys! :) Väl hemma slängde jag plutt i säng men han ville INTE sova. Så efter en timma så fick han komma upp, utan att ha sovit nå.

Eftermiddagen har vi bara spenderat bakom stängda dörrar. Då Patrik kom hem strax efter två gick jag och Ebbs ut på en prommis i skogen till klockan tre. Skönt och kul :D Sen han jag även fara och handla innan middagen. Jag och Emil tog en gemensam dusch nu ikväll, han har tjatat om det länge, haha! Vi har som kul vi två, leker med båtarna och svamlar :) Emil däckade strax innan sju, men inte så konstigt med tanke på att han varit vaken sen sju imorse! Tokbarn :D Jag har då inte gjort många knop sen han somna. Eller jo, gjort klart sista skoluppgiften, men inte annars ;)

Nu tänkte jag ta fram lite godis och se IDOL.

Inget dagis idag..

Idag har Emil fått vara hemma från dagis. Och Nej, han är inte ett dugg sjuk! Däremot vaknade han vid tre tiden inatt och krånglade, så efter en vällingflaska och efter många om och men så lyckades han till slut somna om. I våran säng. Hade skrivit att han skulle komma till dagis halv nio idag.. Men då jag vaknade imorse 08.50 så ansåg jag att det inte var någon idé med dagis eftersom Emil fortfarande sov. 09.23 vaknade Emil, haha. En lång sovmorgon fick vi oss ;)

Hela våran dag har vi spenderat på Björx med Jenny och Loke! :) Vi kom dit klockan elva, så då fick det bli lek för barnen medans Jenny gjorde lunch åt oss alla. Efter lunchen så tog vi oss en promenad till Konsum fram och tillbaka. Barnen fick åka bob så dom var nöjda ;) Väl tillbaka hos Jenny var klockan halv tre och vi var tvungna att åka hem till Ebba. Men Emil ville INTE hem! Han grina och skrek och väääägrade följa med, haha. Så efter ett tag for jag hem. Själv! Med andra ord så stannade Emil kvar med Jenny och Loke. Nöjd kille ;) Jag for hem och tog ut Ebbs och fixade till lite snabbt här hemma. Strax innan fyra var jag tillbaka på Björx och Emil ropade glatt Hej! :) Ännu en gång idag blev vi bjudna på mat, rena rama lyxen ;D Tack så jättemycket Jenny och Loke för en helmysig dag!!

Hemma var vi till sex. Slängde in alla kläder i tvättstugan och gick sen hem. Halv sju sov Emil, han var trött. Blev ingen vila för honom idag eftersom han vaknade så sent, så han var supertrött när vi for hem. Som tur var somnae han iallafall inte i bilen :) Jag har då hunnit med att diska, varit i tvättstugan, rastat Ebba en snabbis och nu sitter jag här :)

Ska försöka ta tag i den sista skoluppgiften strax. Blev inte så mycket plugg dag eftersom Emil aldrig for till dagis. Men vi har hur som helst haft en supermysig dag! :)

Helgen är här!

Iallafall för mig :) Ledig nu Torsdag och Fredag sen är det praktik hela helgen lång! Men tror nog det blir kul iallafall, massa saker ska vi hitta på :)

Dagen idag har gått bra. Kom mig hem strax efter fem så hämtade upp Ebba då, sen en sväng på Maxi och sen till Mjölkudden där mitt lilla hjärtegryn var :) Middag fick jag också, lasagne, gott! :) Både igår och idag har Emil somnat sent. Varför vet jag faktiskt inte? Han har legat i sin säng och ropat på mig lite då och då, så tyst har han blivit efter åtta snåret nån gång, kanske tillochmed närmare halv nio innan han blivit tyst. Men inte sover han nå längre för det inte! Knasiga barn ;)

Imorgon ska Emil få gå på dagis fastän jag är ledig från praktiken. Har nämligen en endaste uppgift kvar att göra för att sen vara helt klar (för den här gången), så jag ska sikta på att göra den imorgon! Skönt att sen bara ha praktik i fem veckor och slippa plugga ;) Samma efter jul, då är det praktik i sex veckor innan skoluppgifterna börjar rulla in igen :P Men då kanske jag hunnit bli less på praktiken så jag tycker det är superkul med uppgifter, vem vet? ;)

Nu ska jag dra mig ut med Ebba så hon får kissa av sig en sista sväng, sen blir det nog sängen, kanske.

Jävla facebook!

Varför går det inte att komma in på Facebook?!! För mig funkar det inte iallafall.. Typiskt. Jag som nu var ledig på förmiddagen och tänkte snoka runt, haha ;)

Min tanke var att ha Emil hemma till tio eftersom jag inte har tid att hämta han förrän vid fem tiden idag. MEN.. Då har dom ju fotografering idag redan halv nio! Typiskt.. Nåväl, han fick gå på dagis till halv nio också hämtar farmor honom klockan tre :) Då slipper han ha en jättelång dag på dagis, plus att han får middag där. Lovely! ;) Då behöver inte jag känna någon stress när jag ska hem, det känns bra :)

Om man skulle göra någon nytta här hemma kanske? Nja, det återstår att se :P

Andra dagen avklarad! :)

Godkväll.

Igår (Måndags) började jag min praktik och jag trivs som fisken i vattnet! Känns superbra :) Både igår och idag har jag "jobbat" 8-16.. Lite småtrött är jag eftersom jag inte är van med såna dagar, haha :P Men det har gått bra! Imorgon är det ett kortare pass, 12-16.30.. Då är et bara möte hela dagen, men det blir nog också väldigt intressant :) Sen är jag ledig Torsdag och Fredag för att sedan jobba heeeela helgen! :/ Det känns väl inte lika kul, men å andra sidan så har jag ju inte praktik hela livet, så det är bara tuta och köra! ;) Som tur är så krockar inte mitt och Patriks schema en enda gång nu de tre första praktikveckorna, så det känns sjukt bra! :)

Patrik jobbar kväll hela veckan så det är liiiite stressigt (enligt mig) med allt som hör till på eftermiddagen, hämta plutt på dagis, ta ut hunden, middag, läggning och allt som hör där till. Men det har gått bra ;) Igårkväll så gjorde jag nästan klart en till uppgift så resten ska jag göra nu, snart! Sen är det bara att skicka in :) Sista uppgiften fixar jag Onsdag och Torsdag, sen är jag helt klar :)

Nu när jag likväl tjatar om skolan så kan jag ju fortsätta. Det är nämligen så att jag fick VG på hemtentan!! WOHOOO, helt jävla sinnessjukt om jag ska vara helt ärlig. Men GUD så underbart det kändes! Jag är då GRYMT stolt över mig själv :D

Nej ni. Nu ska jag surfa vidare ett tag innan Desperata, sen fixa klart uppgiften.

Hej Lördagkväll!

Welcome to the djungel!

Känner mig lite smått frustrerad eftersom ingen av mina två uppgifter som jag skickade in innan helgen ännu blivit rättade? Vill ju veta nu hur det har gått!! Tentan är inte heller rättad, men det tar nog ett tag eftersom vi är några stycken i klassen så hon skulle försöka hinna rätta allt nu i November iallafall. Spännande att se hur det gick? :/

Nåja.. Sen sist jag skrev har jag hunnit med att plugga lite till, ta en snabbtripp till stan, lekt ute varje dag med Emils kompisar och myst på här hemma med mina hjärtan! <3 Helmysigt har det varit :) I Torsdags kväll fick jag nå ryck att plugga, sagt och gjort, gjorde klart en uppgift mellan 22-23.15.. Man ska passa på då det finns lite motivation ;) Igår kväll var Jenny och Dolly på besök, supermysigt! :) Vi kollade Idol, surrade och käkade massa godis. En härlig fredagskväll med andra ord! :) Hundarna härjade på som bara den, men det gjorde inte sååå mycket eftersom jag tycker det är så kul att se Ebba leka med nån hundkompis! :) Det händer ju inte alltför ofta eftersom hon inte alltid är världens trevligaste hund gentemot andra hundar :/ Men Dolly tycker hon om minsann! ;)

Idag har det varit hemma mys hela förmiddagen. Efter Emiks vila gick jag, Emil och Ebba till lekparken utanför dagis där vi mötte upp Anne och Kevin. Barnen lekte en massa, vi surrade en massa och Ebba spang runt i snön ocyh lekte med en tennisboll. Alla var nöjda med andra ord ;)

Nu ikväll har jag gjort ltie alltmöjligt. Duschat, vikt tvätt, socialiserat med Anne några få minuter innan hon skulle vidare på jobb och nu (okej, kanske inte precis just nu, tog mig en paus) håller jag på att plugga! Nästan helt klar med en till uppgift. Känns superskönt :) Imorgon ska jag göra en till uppgift, jag MÅSTE! Men det blir bra :) Nu ska jag fortsätta med uppgiften så jag blir klar med den innan jag ska sova. Och imorgon är det farsdag.. Jag och Emil har köpt en liten present till pappa Patrik, får se vad han säger om det? :P

Här kommer lite bilder från Stockholm och från gårdagens snölek ;)








Tack och godnatt :)

Dagen började INTE bra!

Usch nej. Ingen bra start vart det idag! :/

Emil vaknade redan kvart i fem och VÄGRADE somna om. Så vi slog på tvn och jag slocknade som vanligt på soffan. Nästa gång jag vaknade till liv satt Emil snällt bredvid mig och kollade på tv och lekte med några leksaker han hade hämtat från sitt rum. Dock så fick jag syn på klockan och fick panik!! Klockan var då tio över åtta och jag skulle hinna med alla morgonbestyr innan hemtentan drog igång klockan nio! Tror ni jag han? Åhneeeej, det gjorde jag minsann inte! Dock så vart jag inte så sen med att köra igång, strax efter halv tio, men ändå! Hatar när morgonen börjar dåligt :(

Nåväl.. Har suttit med den där satans tentan heeeela dagen lång! Inskickade blev den kvart i tre så jag hade faktiskt haft en till kvart på mig ifall jag ville skriva nå mer ;) Nåja.. Kan faktiskt inte påstå att jag känner mig nöjd. Tyckte inte alls det gick särskilt bra om jag ska vara helt ärlig :/ Men men.. Vi får se hur det gick när svaret kommer. Läskigt!

Nu är jag helt degig i hjärnan. Skulle egentligen behöva plugga lite annat också men det kommer jag INTE orka med idag! Så därför tar jag ledigt tills imorgon :) Nu ska jag ta och varva ner ett tag för att sedan bege mig ut i snöstormen för att hämta hem plutten :) Tacka vet jag bilen, haha :P

1 dag kvar!

Imorgon är det dags för hemtenta. Första (hem)tentan jag har på vääääääldigt länge, en sisådär typ 3 år sen sist. Känner mig lite nervös faktiskt! Vi får se hur det går, förhoppningsvis bra! :)

Idag vart det inge plugg alls. Med andra ord så blev dagen inte som jag tänkt mig. Den vart tillochmed bättre! Får man säga så? Blev en waldorf dejt med Jenny idag på lunchen. Väldigt uppskattat! :) Sen for jag vidare till BArnens hus bara för att titta. MEN.. Givetvis så hittade jag den julklapp som Emil vill ha. En lyftkran!! Det är det enda han pratar om då man nämner tomten, han vill verkligen ha en lyftkran av tomten. Gullungen! ;) Så en lyftkran rikare var jag då jag kom hem :P

Efter middagen promenerade jag och Emil förbi hos Suzie med familj. Suzie fyller nämligen år idag, GRATTIS!, så vi gick dit ner och fikade och surrade ett tag :) Emil kom i säng först klockan åtta idag, men det gjorde ingenting eftersom han var på sånt toppenhumör :D

Kvällen har jag spenderat hos Anne där vi kollade på Anna Ankas program och sen Desperata. Nice! :)
Nu ska jag kika vidare och sen gå och sova. Måste vara utvilad inför tentan imorgon!

2 dagar kvar..

Godkväll.

I Lördags skrev jag det sista inlägget så jag fortsätter väl där då ;) Det vart hockeymatch med Elina, Moa, Markus, Daniel och en till kille. Dock så kan jag väl erkänna att jag mest satt i baren ;D Trevligt var det iallafall och Luleå vann, yey! :) For vidare till Björx där vi hängde fram till ett snåret (Elina for tyvärr hem tidigare under kvällen), då for jag och Moa på Olivers. Som vanligt hade vi skitkul och kvällen slutade med MAX innan vi for hem! En lyckad kväll vart det, så tack Moa och Elina för det trevliga sällskapet! :)

I Söndags mådde jag över förväntan!! Med tanke på den stoooooooooooora alkoholkonsumtionen som intogs kvällen innan ;) Var hemma och städade lite smått (Patrik, Joni och Petri satt här lördagkväll så liiite stökigt var det ju:) och sen vid tre tiden for vi till Mjölkudden där vårat lilla hjärta befann sig! :) Vi åt middag där och sen for vi hemmåt. Kvällen spenderades i lugnets tecken i soffan med lite godsaker :)

Idag har jag hunnit med två fika träffar :) Först på förmiddagen hos Jonna eftersom hon fyllde år igår! :) Och där var även Jenny och Emelie. Supertrevligt var det med supergott fika ;) Hemma var jag igen halv ett, slängde ut Ebba så hon bara fick kissa och sen for jag och Anne till Sundom till Martina där vi fikade och pluggade lite. Sen om vi fick något vettigt gjort, det är ju en annan femma ;)

Hemma var jag till halv fyra, så direkt for jag och hämtade pluttis från dagis och då vi kom hem höll Patrik på med middagen. Korvsoppa idag, smaskens!! Nu ikväll så har jag, Jenny och Jonna ptomenerat på Ormberget med alla hundar. Vi gick lite vilse, haha, men hittade såklart tillbaka ;) Så jävla skönt att komma ut när det är kallt ute, så himla frisk luft! Och motion behöver vi båda (jag och Ebba). Imorgon är det plugg på schemat och en lunchdejt med Jenny på Waldorf. Ska försöka få plats denna gång också!! ;)

Det var allt för mig för denna gång :)

Joföresten! Idag när jag hämtade Emil från dagis fick jag höra att det idag har börjat gå LÖSS på hans avdelning!! Direkt började det tok klia i skallen på mig, haha! Förhoppningsvis slipper vi den där skiten, den sprider sig som fasen ju :/ Tur i oturen är ju ändå att Emil är nyklippt så skulle han nu få löss så märker vi nog det hundra gånger snabbare utan allt hår han vanligtvis brukar ha :P

Redan helg

Godmorgon.

Veckan har rullat på fort! Forttare än jag hoppats på nästan..

Onsdagen skrev jag om sist. Blev middag med Anne och Kevin, sen bara hem för att göra natt för plutt.

T
orsdagen
spenderade jag hemma och pluggade hela förmiddagen. Gjorde klart en uppgift i psykologin som jag även skickade in. Så nu har jag fått godkänt på den plus den jag gjorde i Onsdags, kunde inte hålla mig med att skicka in iallafall ;) Så det känns bra!! :) Eftermiddagen spenderade vi bara här hemma med middag, mys och lek :)

F
redagen
så pluggade jag också lite, iallafall på förmiddagen. Fick gjort en halv uppgift så ska se om jag orkar ta mig tid ihelgen att göra klart den? Tiden får utvisa ;) Patrik slutade jobbet redan halv tolv (halvdag bara) så vi for och kollade på en till bil som vi också köpte! Så nu har vi två bilar, känns bra. Speciellt då min praktik drar igång snart och då kommer vi båda gå skift. Efter det så for jag på Toys´rus och köpte Duplo i stooora mängder :P Skämt å sido.. Jag handlade inte bara till Emil, vart ett paket till Kevin som snart fyller 3år och så köpte jag en julklapp till Ellen som Jonna ville ha, så nu slapp hon åka dit själv iallafall :) Det är nämligen så att dom har REA på allt Duplo och Lego fram till Söndag. 25% rabatt är det på ALLT. Så ni som vill fynda lite, åk dit ;) Det jag köpte skulle ha kostat ca 1800 kronor men  jag betalade ca 1200 kronor :P
Nåväl.. Eftermiddagen spenderade vi hela familjen hos Anne, Joni och Kevin där vi åt middag. Vi hämtade mat från GP´s, gött ;) Kvällen spenderade jag hemma i lugn och ro. Skönt :)

Idag gjorde Emil en tidig morgon så jag har sovit lite på soffan, hehe ;) Dagen idag blir nog ganska lugn faktiskt. Emil ska till farmor och Björne ikväll och övernatta, då blir han säkert jätteglad! :) Han har inte sett dom på 2 veckor, så nu har det ju gått lååååång tid ;) Patrik vet jag inte alls vad han ska göra, men tror han hade nå planer? Själv så ska jag med Elina och Moa på hockeymatchen ikväll. Hundra år sen sist jag var där! Kan nog bli kul ;) Sen får vi se vart det bär av, säkert nå bus iallafall ;)

Nu ska jag ta och se lite PlayhouseDisney och slöa i soffan ;)

Varför så dystert?

Känner mig lite nedstämd idag. Tror att det har med vädret att göra, man blir så deprimerad av detta gråa och tråkiga pissväder! Nu vill jag bara att sol och snö ska komma så det blir lite ljusare ute så man får lite mer energi!

Imorse blev det en härlig sovmorgon, Emil vaknade klockan åtta och var på strålande humör! :) Dock så han vi inte till dagis till halv nio, men klockan nio var vi där iallafall. Inte för att det spelar någon som helst roll eftersom jag är hemma dagtid.. Har åstadkommit nånting vettigt idag, har nämligen gjort den där satans uppgiften jag skrev om igår. Känns skönt att den är klar! :) Dock så ska jag inte skicka in den nu, väntar till Söndag som är den sista dagen så jag kan kolla igenom den i lugn och ro om några dagar :) Så nu är det slutpluggat för idag. Imorgon ska jag sätta mig med psykologin, puuh! 5 uppgifter som är kvar att göra, men en ska jag väl lyckas med att göra imorgon? Jag får ge mig fan på det helt enkelt!

Känner mig extremt rastlös men har ändå ingen ork till att göra nå? Funderade först om jag skulle gå till dagis redan nu, men kom på att Emil sover ju för fan! Så får vänta :) Tror tillochmed att jag väntar till halv fyra för då kan jag hämta både Emil och Kevin så går vi hem till Anne där vi ska laga middag tillsammans! :) Jag kom på den briljanta idén om att vi skulle göra kycklingtacos och Anne var inte svårövertalad ;D

Nej ni. Om man skulle lägga sig i soffan och känna lugnet ett tag för att sedan bege sig ut på en längre prommis med Ebba innan jag drar vidare mot dagis? Det kändes som en bra idé!

Verkligheten kom ikapp mig..

Godkväll gott folk.

Dagen har rullat på som alla andra "vanliga" dagar.. Dock vart det mindre plugg än jag hade tänkt mig, men jag har NOLL motivation! :( Den försvann i samma veva som vi for till Stockholm och än har den inte kommit tillbaka?! Förhoppningsvis kommer den imorgon, senast! Helst hade den fått komma idag men det gjorde den minsann inte.

Nåväl.. Var en lycklig Emil som for till dagis halv nio imorse! :) Kul att leka med kompisarna igen då han varit ledig dagar i rad ;) Själv for jag hem och satte mig vid datorn, men där vart det inte alltför mycket vettigt gjort. Men jag har iallafall letat fram all den information jag behöver till uppgiften som ska in på Söndag, så imorgon tänkte jag ge mig fan på att göra den också. Jag verkligen måste!!

Annars har dagen varit relativt lugn.. For iväg en sväng på dagen och handlade hundmat och lunch till mig och Patrik. Sen har jag även hunnit med att tvätta under dagen så nu är allting rent igen. Lovely! :) Idag var vi hemma från dagis först efter fyra.. Vi han med en handling på Ica, lite utelek och en sväng förbi tvättstugan innan vi kom hem. Så eftermiddagen har vi bara spenderat inne med middag, bus och en massa mys! <3 Hjärtat somnade vid halv åtta och strax efter det så kom Anne hit. Vi har surrat men mest sett tv, massa bra program idag! :) Anne for hem för en liten stund sen och nu sitter jag här. Ska strax stänga av datorn så jag inte fryser fast här. Men först kika runt lite till ;)

Borta bra men hemma bäst. Eller??

Gokväll.

Våran helg har varit heeeeela fantastisk! Så förbannat skönt att komma bort och bara vara :D

Flygresan till Stockholm gick över förväntan! Trodde Emil skulle vara livrädd men han älskade det!! :) Dock så vart det lite grinkalas då planet skulle gå ner för landning för då fick plutt ont i öronen :( Men annars var det kalaskul ;) Arlanda express tyckte han också om, väldigt kul med tåg minsann :) Mötte upp pappa på t-centralen och så käkade vi middag på MAX innan vi tog tunnelbanan hem till dom. En ganska så liten men väldigt mysig lägenhet har dom! :) Mamma kom hem strax innan sju från jobbet så hon han se Emil en liten stund på Torsdagen :) Halv åtta däckade Emil som en klubbad säl, han hade ju inte sovit nå på hela dagen och så hade det varit full rulle hela dagen lång!

På Fredagen jobbade mamma också, så vi tog oss en promenad till hennes jobb i Sicklas köpcenter. Promenaden tog ca 25 minuter, men underbart väder hade vi då, ca 10 plusgrader och sol :D Därstrisade vi runt i butiker och fikade en sväng. Väl hemma igen så fick jag Emil till att somna så då tog jag mig en en promenad själv till Globens köpcenter, där handlade jag ett till par vantar till plutt, en tröja till honom och lite godis. Blev även lite utelek i lekparken/skolgården då jag kom tillbaka. Gjorde tacos till middag tills mamma kom hem, gött :) Emil somnade först efter nio den kvällen eftersom han vilade till fyra, haha. Men vi hade kul med massa bus! ;)

I Lördags så for vi på förmiddagen ut till Djurgården där vi gick på Aquaria. Som det låter så var vi typ i ett akvarium ;) Det fanns allt från grodor till hajar. Emil var helt besatt av hajen! Haha, he loved it ;) Där åt vi även lunch och mös på ett tag. Efter det så for mamma, pappa och Emil hem medans jag for till stan en sväng. Strosa runt lite men kände mig som en virrig höna så efter en timma for jag hem, hah! ;) Emil vägrade sova på dagen så han var väldigt gnällig den eftermiddagen/kvällen, så han slocknade kvart i sju! Vi såg film och tog det lugnt på kvällen..

Söndagen började tidigt som fan! Eftersom Emil somnade så pass tidigt kvällen innan PLUS att man skulle ställa tillbaka klockan en timma så klev vi upp halv sex. Uuuusch! Men det gick bra :) Blev lite utelek på förmiddagen innan det var dags för lunch. Lyckades få han till att somna efter lunchen så då han sov så for jag och mamma till Barkaby där vi gick runt bland alla outlet butiker. Shit var det finns mycket affärer i den staden, haha! ;D Hittade iallafall ingenting där så jag kom hem med pengar, braaa :) Eftermiddagen spenderade vi inne och lekte. Han Emil var riktigt tokig! ;) Vi vinkade även Hejdå till pappa/morfar som åkte tillbaka till Linköping på kvällen.

Imorse så vinkade vi av mamma/mormor klockan åtta då hon for till jobbet. Så vi var kvar själv hos dom en timma, kändes konstigt, haha! ;) Emil fick roa sig med att se på film medans jag packade och fixade det sista. På Arlanda var vi redan klockan tio och planet hem gick kvart i ett, men vi roade oss väldigt bra där ;) Varför sitta själv i en lägenhet då man kan roa sig med att kolla på flygplan?!! ;) Vi strosade runt, Emil lekte i lekhörnan dom har och så åt vi lunch i lugn och ro. Riktigt skönt :) Det var en trött kille som slocknade direkt i flygplanet! Han somnade innan vi ens lyft från marken, så han var verkligen trött. Han vaknade då det nästan var dags för landning för då fick han ont i öronen igen :/ Men det gick bättre denna gång än första iallafall.

Pappa Patrik kom och hämtade oss på flygplatsen och Emil blev jäääätteglad av att se han! :D Dock så släppte han bara av oss hemma för han var tvungen att åka till jobbet på en gång, men dom får ju ses imorgon. Vi har då donat på här hemma med diverse, ätit middag, promenerat med Ebba, lekt i lekparken och duschat. En trött kille som gick och la sig strax efter sju. Själv så har jag diskat, duschat och suttit vid datorn ;) Bilder bjuder jag på en annan dag, orkar inte leta fram kameran nu..

Borta bra men hemma bäst! :)

RSS 2.0