Vilket kap! ;)

Vilket jävla väder vi har va?! Snöstorm i princip. Nu får all denna snö ta och ge sig, skit tråkigt! :( Igår så skrev ju jag att vi hade jättefint vårväder. Jotjena! Det höll då inte i särskilt länge!

Blev iallafall en sväng till Barnens Hus då Emil hade somnat. Och tror ni jag fick byta bussen utan kvitton? Jajjemen! :D Och dyr var bussen också! Så ut kom jag mig med den present jag tänkte köpa åt plutten, yey!! :) Då var det en sak ut världen, det kommer inte bli lika fyrt iallafall. Skönt ;) Väl hemma igen tog jag tag i disken, plutt vaknade, jag fortsatte diska.. Då jag var klar klädde vi på oss och gick ut i skitvädret. Hunden måste ju ut i vilket fall som helst! Men ute var vi minsann inte länge, alla ville in, haha.

Till middag åt jag och Emil hamburgare (utan bröd) och pommes, med ketchup och kall beasås. Gött :) Sen efter middagen for vi hem till Sara och Josef en sväng så barnen fick leka! Dom lekte jättebra och Emil hade superkul bland alla deras leksaker! :) Hemma var vi kvart i sju. Då var det bara att fixa plutt och sen fick han sova.

Jag spenderade min kväll hos Jenny och Fredrik. Så himla länge sen jag var där nu så det var ju på tiden! ;) Kom mig hem ganska sent, typ halv tolv. Men det var det värt! ;D

Idag gjorde Emil en tidig morgon, redan 05.20.. Dock så kan det ha att göra med att han hade kissat igenom litegran. Så det var bara att tvätta av honom, dra på en ny blöja, klä på honom kläder (är superkallt i våran lägenhet på morgonen!), ge plutt välling och jag la mig på soffan och small av! Iallafall lite till och från, skönt var det :)

Idag är det jobb på schemat! Men innan dess så ska vi fixa lunch (pannkaka som vanligt ;) och så måste jag duscha och diska. Disken ska jag ta tag i strax, duschen blir lite senare och även så lunchen!
Ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0