Och nu då?

Ännu en gång var det länge sen jag uppdaterade. Det här med att komma igång med bloggandet går inte riktigt sååååå bra, haha :P Men just nu är det mkt i huvudet vad gäller Emil, skolan, praktiken och bebisen. Men om ca 2 veckor kan jag pusta ut vad gäller praktik och skola, soooooom jag längtar!! :)

Annars rullar allt på som vanligt med praktik, dagis och jobb. Magen växer så det knakar och nu är det endast 5 veckor kvar till BF :) Om det skulle bli lika tidigt som med Emil så är det bara 3 veckor kvar, men jag hoppas på om 4 veckor så jag hinner pusta ut efter skolan men samtidigt slippa gå hela tiden ut. TÄNK om man hade fått välja själv? DET hade varit nå, haha ;)

Sist jag skrev skulle Emil till röntgen och Ortoped och där har vi ju såklart varit. Röntgen visade ingenting galet på knäna så det var ju skönt. Ortopeden tyckte det var för mkr vätska i Emils knän så vi fick en ny remiss till en barnläkare för att följa upp detta.. Sagt och gjort, vi fick en tid dit och där har vi nu också varit. Där kom dom inte heller fram till något specifikt men vi fick en ny remiss till röntgen och denna gång är det Emils höfter och händer som ska röntgas. Han har en knöl på vardera hand som barnläkaren trodde kunde vara ledvätska som samlats klumpvis, typ? Jag förstod inte riktigt allt. Nåja.. Nästa steg är en ny röntgen och den tiden har vi inte fått ännu, så det är bara att vänta och se.

Jag har på känn att det kan vara ledgångsreumatism, men vad vet jag? Vi får se vad dom kommer fram till.

Från det ena till det andra, nu ska jag vika tvätt!
Tack och hej :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0