Då var det dags!

Nu är praktiken igång, den startade i Måndags! Just nu så är jag på Missbruksenheten och ska vara där i 7 veckor (så ca 6 veckor kvar då). Det är intressant och lärorikt och riktigt kul att komma ut igen och göra nånting! :) Däremot så är jag inte van vid tidiga mornar så det känns kan jag säga, haha. Men jag lär väl vänja mig! ;) Så nu har jag nånting att göra några veckor framöver, utöver slutarbetet som jag måste påbörja inom en snar framtid. Fullt ös medvetslös! ;)

Annars rullar livet på. Vi hade mamma/mormor på besök helgen som varit. Emil var överlycklig och vi han med massa lek här hemma (vädret var ju tyvärr inte alls på topp), fika på stan och teknikens hus :) Det var en trevlig helg med andra ord.

Och det är inte bara livet i allmänhet som rullar, det känns redan som att jag börjar rulla snart! Usch vad jag redan känner mig stor och otymplig i vissa situationer och då är jag bara i v24, haha! Nåja.. det är bara att gilla läget för större lär jag ju bli ;)

Blev en kort uppdatering för jag är trött som tusan! Det tar på krafterna då det är full rulle hela dagarna, speciellt då jag absolut inte är van :P Imorgon är jag "ledig", åtminstone från praktiken, däremot har jag fortfarande kvar en skoluppgift som jag ligger lite efter med så den ska jag försöka fixa imorgon. Plus att jag ska röja upp lite här hemma då hemmet förfallit de senaste dagarna. Åtminstone ska jag diska iallafall ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0