Bloggtorka?!

Nu var det evigheter sen sist jag skrev nånting här. Det är nog ett under om någon ens kommer att läsa detta inlägg, alla har nog gett upp vid det här laget?! ;)

Nåja.. Bättre sent än aldrig. Det var faktiskt Jenny som påpekade senast idag att jag aldrig mer skriver och det stämmer ju. Men nu fick hon faktiskt mig till att skriva igen, fick som ett sug mitt i allt! :D

Det är mycket som hänt sen sist.. Julen har varit och allt som hör därtill. Alltid lika kul och mysigt! Emil var gode nöjd och det är de som är det viktigaste <3 Vi hade en supermysig julvecka hos min farmor och farfar i Gävle, alltid lika härligt att komma dit :)

Sen har ju även en annan nyhet infunnit sig, Emil ska nämligen bli storebror! Och OJ så han pratar om det nu :D Förhoppningsvis är han lika positiv då bebisen kommer ;) Ultraljud har vi varit på och allt såg bra ut. Om det är en lillasyster eller lillebror har vi ingen som helst aning om, men det ville jag inte veta heller. Roligare med en överraskning! ;) BF är iallafall 18 Juni, så det blir ett till sommarbarn <3 Känns som en perfekt årstid då man kan vara ute och lattja på i nån lekpark och såna där mysiga saker som såklart Emil vill hitta på! :)
Och såklart har vi ju tajmat in det bra eftersom jag avslutar mina studier den 1 Juni, så jag hinner läsa klart och få min "examen" ;)

Och skolan då.. Ja den rullar på, sakta men säkert! Har varit extremt trött och seg den sista tiden så det tog ett tag innan jag tog mig i kragen och faktiskt började göra några som helst skoluppgifter! Men nu, nu är det igång och jag har bara nästa vecka på mig.. Men jag hinner! Har betat av ordentligt de senaste två veckorna så har bara 4 uppgifter kvar, och det ska jag minsann klara av! :P
Den 20 Februari påblörjar jag min praktik som håller igång i 14 veckor, det ska bli extremt spännande och kul att komma ut igen! :)

Nu är klockan mkt så ska ta och avrunda och göra natt. Imorgon ska vi upp före fan (runt sex tiden med andra ord) för att åka till Mjölkudden där Emil spenderar sin natt. Dom ska nämligen komma hit och byta golv i hallen imorgonbitti så vi flyr fältet och drar på IKEA. Det blir kul :)

Tack och godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0