Fullt ös hela veckan! :P

Hej hopp!

Vad som hänt sen sist jag skrev är inte alls sådär supermycket faktiskt :P Alla uppgifter i ena kursen är skrivna och inskickade, förhoppningsvis blir dom godkända också! ;) I den andra kursen har jag två uppgifter kvar att skriva och jag har den här veckan och nästa på mig, så det känns ganska lugnt faktiskt :P

Sommarjobbet har redan dragit igång kan man säga. På mitt schema så börjar jag den 23 Juni, men nu har jag intro och så jobbar jag extra så förra veckan var jag där två dagar (endast 1-4 timmar dock) och den här veckan är jag där heeeela veckan, då två pass är som vikarie och tre pass som intro. Det känns toppen, jag trivs jättebra! :D Och kväll jobbar jag hela veckan och det passade utmärkt den här veckan eftersom Patrik jobbar förmiddag, så det krockar ingenting :)

Idag cyklade jag och Emil till dagis så vi var där klockan nio, sen cyklade jag hem och hämtade Ebba så vi kunde ta oss ut och motionera lite. Så det blev en cykeltur för oss runt storheden med några stopp så jag kunde handla lite. Duktiga jag tog med mig en ryggsäck så jag även lyckades få med mig allt hem, haha ;) Ganska nyss kom vi oss hem så nu täntke jag bara nöta lite dator, betala räkningarna och sen fixa lunch innan jag cyklar till jobbet som börjar klockan två :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0