Nu har jag sommarlov..

Ja, sommarlov från skolan iallafall! ;)

De senaste två veckorna har jag spenderat i Kalix på skolan. Det har gått bra.. Dock så var jag inte lika glad åt att det har varit superbra sommarväder nästen hela dessa veckor eftersom vi har spenderat våra dagar inne vid skolbänken! :( Men å andra sidan så har vi lapat sol alla de raster vi haft, så lite färg fick man minsann! ;) Skolan har gått över förväntan, hela det första året. Det är med glädje jag kan meddela att jag fått VG (högsta man kan få) i ALLA kurser jag läst! Känns ganska så jättebra faktiskt, så lite stolt är jag över mig själv ;)

Från det ena till det andra så jobbar jag imorgon. Dock ett väldigt väldigt kort pass, bara mellan 17.30 - 21-30, fyra timmar alltså. Men det är bara skönt ;) Sen så är jag ledig hela veckan fram till midsommar då jag går på natt. Förhoppningsvid bra betalt då det är storhelgstillägg?! ;) Känns som att sommaren kommer bli väldigt bra även fast det inte blir någon semestertripp för min del. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen, för jobb och pengar har jag minsann inte råd att tackanej till heller.

Annars så flyter helgen på i lugnets tecken. Spenderat denna dag i stan en snabbis, sen till stugan och sen har vi varit hemma hela kvällen. Skönt :) Och äntligen har jag tagit mig i kragen och köpt mig en ny mobiltelefon! Känns hur bra som helst.. Och det var verkligen på tiden, den förra hade en batteritid på ca 15 minuter i sitt slutskede så JAG VAR LESS! Men nu, nu kan jag prata mycket längre ;D

Imorgon ska vi fara till F21 där det är flygets dag hela dagen lång! Emil kommer bli överlycklig att få se på massa flygplan, helikoptrar och diverse andra fordon. Det ju inte precis som att det är första gången som vi (iallafall inte jag) är där eftersom Emils morfar jobbade där (tills dom flyttade söderut förra året) så jag har varit där mååååånga gånger under min uppväxt! Men nu får han Emil se planen flyyyyga också, inte bara stillastående ;)

Nåväl.. Nu ska jag se lite mer tv innan det är dags för att sova :)

Kommentarer
Postat av: Marie

På Fresh up (tror jag det hette). Supertrevlig tjej, dit går jag gärna igen. Var det där du också var? :)

2011-06-20 @ 17:50:10
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0