Det ena avlöser det andra..

Visst är det så.

Lördag kväll vaknade Emil till och från hela tiden och var inte alls på bra humör. Klockan tolb fick han komma och sova i våran säng med oss. På natten hade han mest troligt feberfrossa och på morgonen då vi klev upp så var han kokhet! Morgon gjorde vi redan kvart i fem, då skulle han upp och det var bara att gilla läget! Så han fick sig en alvedon och åt två isglassar. Febern började släppa vid sex tiden så klockan sju tog vi oss en dusch tillsammans..

Praktik hade jag mellan 9-18.30.. Emil fick roa sig med pappa Patrik och Morfar som kom på besök i några timmar innan hemfärd. Emil hade inte sovit något alls under hela dagen och han var helt färdig då jag kom hem! Feber verkade han inte ha mycket av men han var hängig och trött så han fick sig en alvedon innan läggdags!

Redan klockan nio vaknade han och var dyngsur av svett! Det i princip droppade om honom. Men samtidigt var han iskall och hackade tänder så jag antar att det var feberfrossa. Han fick sova i våran säng under natten och Patrik sov i Emils rum eftersom han skulle upp och jobba idag klockan fem. Trodde det skulle bli en hemsk natt natten till idag så jag kom mig i säng redan halv elva. Dock så vart natten över förväntan för näst gång jag vaknade var imorse halv åtta! :) Blev hemma från praktik idag eftersom Emil inte alls var redo för dagis. Dock så har han carit pigg och glad idag så vi har myst på ute i det fina vädret i 2½ timmar. Promenerade till storheden med Ebba och mös på :) Två lksaker fick han med sig hem också, supernöjd kille :D

Ikväll har jag varit i stan och promenerat runt sjön med Jenny, Jonna, Marie och Karin plus alla hundar. Riktigt kul var et, det måste vi göra fler gånger :D Emil fick en alvedon även denna kväll innan läggdags i förebyggande syfte (eftersom han oftast blir som mest dålig kvällstid) och än så länge har han inte vaknat en endaste gång. Framsteg med andra ord! :D Hoppas han sover hela natten och är ännu piggare och gladare imorgon :)

Imorgon är jag ledig och även Emil. Som jag hörde skulle det vara fint väder imorgon också, bara 3- och det hoppas jag verkligen! Efter lunch tänkte vi ta oss en promenad till storheden igen, men denna gång med trevligt sällskap utav Therese och Rasmus! :) Kommer säkert bli supermysigt!

Nu sover alla i huset förutom jag. Ska också försöka komma i säng relativt tidigt idag så ska avrunda nu och borsta tänderna och göra mig redo för sängen.

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0