Tillbaka till skolbänken

Nu var det en hel vecka sen sist jag skrev. Tiden går fort, som jag alltid säger ;) Förra veckan var det min sista praktikvecka för detta år. Dock så var jag borta två dagar (Tis och Ons) pga att jag inte kände mig helt kry. Men Fredagen var min sista dag så givetvis var jag ju där då! Kändes tråkigt att säga hejdå.. Men men, förhoppningsvis träffar jag på dom personerna fler gånger, fast då under bättre omständigheter :)

I Lördags så hade Martina i klassen födelsedagsfest så där var jag! Hade en riktigt rolig kväll så jag var då nöjd! Blev även att jag sov över där eftersom jag annars hade varit tvungen att åka hem relativt tidigt och det var jag inte särskilt sugen på. Så natten spenderade jag med igelkotten Bea! ;) Ja, ni läste rätt! Martina har en igelkotte som husdjur, det är en Afrikansk pygmée igelkott.. Den är vit och fin ;)

Söndagen vart så lugn som den bara kunde bli. Vi mös på alla här hemma och donade på. På kvällen levde Emil rövare i badkaret och var helt sjuuuuukt busig. Sådär busig som bara han kan vara! ;) Tror han var glad över att vara hemma, der verkade verkligen som det iallafall :) (Han hade spenderat sin natt hos Farmor och Björn)

Idag var det återigen dags för skola i Kalix. Även denna gång är det under en 3 veckors period. Första dagen flög iväg så förhoppningsvis gör resten av dagarna det också :) Men det var riktigt kul att vara tillbaka idag. Verkligen! :) Så nu har jag föreläsningar upp över öronen att se fram emot ;) Förhoppningsvis är det bra föreläsaren, annars blir det tråkigt.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan ett tag innan det är dags för sovläge. Blir tidiga mornar nu (Klockan sex är det upp och hoppa som gäller!) då vi pendlar till Kalix. Men som tur är så är det ju inte under en längre period ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0