Jag blir så less!!

Hela förmiddagen idag har jag och Emil spenderat på den där satans vårdcentralen! Usch vad jag avskyr det stället, verkligen avskyr! Allt är så ovisst och man får inga riktiga besked om något. Jag blir tokig!!

9.15 var vi där för Emil hade en rutinundersökning av öronen (brukar alltid ske efter en öroninflammation. Som han enligt mig inte ens har haft?). Nåväl.. Jag frågade även om Emils sår vid/inuti ena näsborren eftersom det såg lite läskigt ut enligt mig. Som att man har snytit sig för mycket och blivit torr och irriterad, fast än lite värre. För att göra en lång historia kort (vi var kvar på vårdcentralen till TOLV, alltså nästan 3 timmar!) så kan ingen av läkarna där avgöra vad problemet är?!

Första läkaren sa (efter en MASSA oika prover på typ allt?) att han hade (mest troligt såklart. Dom är ju aldrig säker där) öroninflammation, svinkoppar och streptokocker (stavas det så?) i halsen. Så det skulle bli en kortison kur i 10 dagar, 3 gånger per dag. Och att det fanns en speciell salva som vi kunde smörja på näsan för att det skulle bli bättre snabbare.

Den andra läkaren sa att man inte alls behövde göra nånting åt saken, att det bara var att vänta ut det. Det enda vi kunde göra var att tvätta såret på/i näsan med tvål och vatten? Men om såret inte blivit bättre ihelgen så skulle vi höra av oss.

Jag fattade ingenting om jag ska vara helt ärlig! Alla säger olika så det vette fan vad man ska tro. Kan ju säga att när vi gick därifrån så var jag mer snurrig och ovetandes än vad jag var innan jag kom dit?! Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte han har nått av det där. Faktiskt. Öroninflammationen som dom påstår att han har, det dom gick på var att han sa AJAJ då hon skulle röra hans öra. Men vafan, han ville ju inte?! Streptokocker i halsen vette tusan, men det känns som att man borde få någon slags medicin mot det? Svinkoppar tror jag inte heller att det var.. Min teori var Herpes (han har små blåsor på ena näsborren) men det köpte dom inte! Det sägs att man inte kan ha herpes där, isåfall kommer det i eller runt munnen. Men vafan, jag vet folk som haft herpes på andra ställen på kroppen! Plus att Emil haft en herpesinfektion i munnen och det var liknande blåsor.

Nåja, ska sluta tjata om det nu, var bara tvungen att skriva av mig! :) Men jag har svårt att tro på folket på vårdcentralen sen långt tillbaka, och jag litar inte mer på dom nu.

Godnatt! :)

Kommentarer
Postat av: Jenny Friberg

Min lillasyster hade svinkoppar när hon var liten flera gånger och de var som små blåsor.

Har du inte klagat på att Emil sovit svinkasst? Han har kanske ont i öronen då? :)

2011-02-04 @ 12:55:50
URL: http://idajennymaria.blogg.se/
Postat av: Lisa

Givetvis kan det vara svinkoppar, men det smittar sjukt lätt och sprider sig sjukt fort, men Emil har bara på ett enda ställe. Jag borde iallafall ha blivit smittat eftersom jag pussat på han HUNDRA gånger :P Förra gången vi var till vc (då han fick infektionen i munnen och lite utanför) så sa som också att det var svinkoppar, men se så fel dom hade! Och det här ser typ likadant ut. Nåja, den som lever får se..

2011-02-04 @ 23:15:19
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: marie

Jo den är från Ikea, kostar bara en tvåhunka. :)

2011-02-06 @ 11:25:57
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0