En knasig förkylning!

Torsdag kväll kände jag lite värk i både öron och hals. På fredags morgonen var värken kvar och det var tungt att svälja eftersom det gjorde ont! :/ Men jag for på praktiken iallafall och var där hela dagen. Det kändes bra! :) Slutade klockan tre och när jag for hem kände jag mig helt överkörd. Mör i hela kroppen, frös som fan och hade fortfarande förbannat ont i hals och öron då jag svalde. Kvällen spenderade jag i soffan under filten och gick och la mig klockan tio. Det är INTE likt mig, haha ;)

Klev upp klockan åtta i Lördags och hade fortfarande ont i hals och öron men kände mig hundra gånger piggare! Hela familjen tog sig en promenad runt storheden, det var tungt! Haha ;) Då kände jag att jag fortfarande var mör i kroppen. Men det var skönt att vi gick ut, vi behövde den friska luften :)

Kvällen och natten spenderade Emil med farmor som var själv hemma. Han hade haft det superbra och hade fått ha Lördagsmys med ostkrokar ;) Jag och Patrik spenderade våran kväll hos Suzie och Magnus där vi tog oss en öl/cider, surrade och spelade tvspel! :) En trevlig kväll.

Idag har jag mått sjukt bra, så jag antar att det var en snabb visit av förkylningen. Men inte är jag ledsen för det inte! ;) Idag har jag rensat och donat på här hemma. Slängde en hel påse med trasgia leksaker och det var då på tiden att dom sakerna försvann, haha! ;) Emil märker ingenting som vanligt och det är ju bra :P Plutt kom hem klockan tre och då for vi och handlade. Sen var det bara hemma mys hela eftermiddagen/kvällen. Middag, lek, bad och sen sova! Själv så kollar jag på Wallander och känner lugnet :)

Imorgon är jag ledig. Tanken var att jag skulle åka till Lisa i Boden och hälsa på men så blir inte fallet. Bilen är stendöd! :( Måste ladda batteriet, för den vill inte starta ens en sekund. Så inget besök dit blir det, tyvärr! Kan hända att Jenny och Loke kommer hit imorgon. Det hade varit roligt :) Men vi får se helt enkelt, man vet aldrig vad som händer och sker.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och känna lugnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0