Shopping!

Godkväll.

Både igår och idag har förmiddagarna bestått av plugg. Jag har ett jävla flyt nu känns det som, bäst att fortsätta i samma takt! :) Annars så har eftermiddagarna bestått av massa mys! Igår var vi hos AnnaKarin och barnen och lekte både inne och ute. Sen for jag och Emil och hämtade middag från Donken. Patrik hade minsann hunnit lova Emil hamburgare utan att jag märkte det, haha ;) Så så fick det bli. En glad pojke som för första gången orkade ett helt Happy Meal :) Då Emil gick och la sig så blev det den efterlängtade kvällspromenaden. Igår gick vi runt storheden igen, så jäkla skönt! :)

Idag så har vi inte gjort nånting speciellt egentligen. Emil ville vara hemma med pappa efter dagis så jag fick åka och handla själv inför middagen. Inte för att det gjorde så mycket, rätt skönt att vara själv också :) Till middag vart det tacos, så jäkla gott! Emil åt jättebra, han åt nästan en hel burk med majs själv, haha! Han verkligen äääääälskar majs! :D

Nu ikväll så har jag och Maja varit på stan och strosat. Dom hade nämligen kvällsöppet idag. Så jäkla mysigt att gå på stan när det var mörkt ute. Och sen att jag hade supertrevligt sällskap gjorde ju saken bättre :) Emil fick sig en svart kofta med en vit stjärna på, jättefin! :) Själv så köpte jag mig en halsduk, om man nu kan kalla den för det? En sån där rund sak som man trär över huvudet. Förstår ni vad jag menar? :) Hemma var vi igen strax efter nio och sen dess har jag inte gjort ett smack! Tar det lugnt i soffan :) Strax väntar sängen, är superdupermega trött!

Imorgon är det plugg på schemat igen! Nästan klar med alla mina uppgifter för denna vecka. Bara lite finslip imorgon och sen kan jag vara ledig till nästa vecka ifall jag känner för det :) Men vi får väl se hur det blir med ledigheten. Har en tendens att inte kunna slappna av, haha! ;)

Tack och godnatt

Kommentarer
Postat av: Sofia

Visst vart de, är hel nöjd :)



Hur går det med skolan då? =)

2010-10-01 @ 23:31:36
URL: http://deeya.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0