Dagens goda gärning!

Godkväll.

Var ett tag sen jag uppdaterade sist. Närmare bestämt 4 dagar sen! Ojojoj, dålig stil Lisa! :P Nåväl, vad har hänt sen sist?

Torsdagen spenderade jag i skolan som alla andra vardagar just nu. Fick dock sluta lite tidigare så hemma var jag och Emil redan halv fem. Skönt! :D Eftermiddagen såg ut som alla andra eftermiddagar så den orkar jag inte ens skriva om!

Fredagen var det också skola på schemat. Dock inte alls lika lång dag som annars, vi slutade klockan ett! Och skönt var det eftersom mamma och pappa kom kvart i ett med flyget! :) Så Patrik for och hämtade dom också väntade dom här hemma på mig! Jag kom mig hem klockan två och strax efter det knallade jag, mamma och pappa till dagis och hämtade hem lillhjärtat! :) Ni skulle ha sett Emils min då han såg mormor och morfar, såg verkligen ut som att det var aliens eller nå han såg, haha! Han vart lite blyg (var ju ändå ca 7 veckor sen han såg dom sist) till en början, men det släppte direkt vi började gå hem :)

Så helgen har bestått av familjemys. På fredagen vart det tacos till middag, verkligen gott! :) Kvällen spenderades i soffan med lite cider/öl/vin och en massa surr..
Lördagen bestod av ett stadsbesök för min och mammas del medan lillhjärtat sov (och morfar också, på soffan, haha!) Hem kom jag mig med en ny vinterjacka, en jättefin Fjällräven! :) Fick ju som sagt halva jackan i födelsedagspresent så det var kanonbra! :) Köpte även en overall till Emil så nu är det fixat, superskönt! :) Endast vinterskor (Kouma) som saknas nu. Vantar köpte jag på Team Sportia i Kalix förra veckan och mössan från förra året passar fortfarande :) Nice! På eftermiddagen så åt vi alla middag på Baan Thai, det var gott minsann :) Sen spenderades kvällen i soffan även denna gång med cider/öl/vin :)
Söndagen (idag alltså!) har varit relativt lugn. Då Emil vilade så var jag på dop, lille Isak skulle döpas!! :) Jättetrevlit var det med en massa massa gosaker, hehe! ;) Mamma passade på att åka till en kompis i stan under tiden och pappa cyklade till en kompis i Kyrkbyn, så dom hade också nånting att göra. Till middag gjorde Patrik Burgundisk gryta, alltid lika gott! :) Klockan sex for vi alla till Kallax för att lämna mamma/mormor och pappa/morfar så dom kunde ta sig hem. Vi vaknade Hejdå och for sen och handlade lite.

Nu ikväll så håller jag på att tvätta. Suzie har också varit förbi en snabbis och hälsat på! Och så fick jag mig en födelsedagspresent av henne, tack så jättemycket Suzie!! ;) Nu sitter jag i soffan och slöar och väntar på att få hämta in tvätten. Imorgon blir det en tidig morgon minsann, Emil ska vara på dagis redan klockan sju. Puuh! Men som tur var så har vi fått sovmorgon hela helgen lång. Mamma och pappa har gått upp med Emil igår och idag, superskönt!! :D

På tal om nå helt annat så har jag gjort dagens goda räddning idag! När jag skulle gå till tvättstugan klockan nio och Suzie skulle gå hem så såg jag att nån snorjävlaunge hade varit och klottrat på ytterdörren!! Svinfult var det! Som tur var så var det så pass färskt att det gick att få bort. Så nu har jag gnuggat ren dörren och den glänser och är fin! DET NI ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja det tycker jag du ska göra! Förra veckan tänkte jag flera gånger att jag skulle komma och hälsa på dig eller höra om du ville gå en prommis med dogsen, men så kom jag på att du pluggar ju hela dagarna. Varför vill man alltid hitta på en massa saker när det inte går? ;)

2010-09-13 @ 08:20:36
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0