Verkligheten kom ikapp mig..

Godkväll gott folk.

Dagen har rullat på som alla andra "vanliga" dagar.. Dock vart det mindre plugg än jag hade tänkt mig, men jag har NOLL motivation! :( Den försvann i samma veva som vi for till Stockholm och än har den inte kommit tillbaka?! Förhoppningsvis kommer den imorgon, senast! Helst hade den fått komma idag men det gjorde den minsann inte.

Nåväl.. Var en lycklig Emil som for till dagis halv nio imorse! :) Kul att leka med kompisarna igen då han varit ledig dagar i rad ;) Själv for jag hem och satte mig vid datorn, men där vart det inte alltför mycket vettigt gjort. Men jag har iallafall letat fram all den information jag behöver till uppgiften som ska in på Söndag, så imorgon tänkte jag ge mig fan på att göra den också. Jag verkligen måste!!

Annars har dagen varit relativt lugn.. For iväg en sväng på dagen och handlade hundmat och lunch till mig och Patrik. Sen har jag även hunnit med att tvätta under dagen så nu är allting rent igen. Lovely! :) Idag var vi hemma från dagis först efter fyra.. Vi han med en handling på Ica, lite utelek och en sväng förbi tvättstugan innan vi kom hem. Så eftermiddagen har vi bara spenderat inne med middag, bus och en massa mys! <3 Hjärtat somnade vid halv åtta och strax efter det så kom Anne hit. Vi har surrat men mest sett tv, massa bra program idag! :) Anne for hem för en liten stund sen och nu sitter jag här. Ska strax stänga av datorn så jag inte fryser fast här. Men först kika runt lite till ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0