Varför så dystert?

Känner mig lite nedstämd idag. Tror att det har med vädret att göra, man blir så deprimerad av detta gråa och tråkiga pissväder! Nu vill jag bara att sol och snö ska komma så det blir lite ljusare ute så man får lite mer energi!

Imorse blev det en härlig sovmorgon, Emil vaknade klockan åtta och var på strålande humör! :) Dock så han vi inte till dagis till halv nio, men klockan nio var vi där iallafall. Inte för att det spelar någon som helst roll eftersom jag är hemma dagtid.. Har åstadkommit nånting vettigt idag, har nämligen gjort den där satans uppgiften jag skrev om igår. Känns skönt att den är klar! :) Dock så ska jag inte skicka in den nu, väntar till Söndag som är den sista dagen så jag kan kolla igenom den i lugn och ro om några dagar :) Så nu är det slutpluggat för idag. Imorgon ska jag sätta mig med psykologin, puuh! 5 uppgifter som är kvar att göra, men en ska jag väl lyckas med att göra imorgon? Jag får ge mig fan på det helt enkelt!

Känner mig extremt rastlös men har ändå ingen ork till att göra nå? Funderade först om jag skulle gå till dagis redan nu, men kom på att Emil sover ju för fan! Så får vänta :) Tror tillochmed att jag väntar till halv fyra för då kan jag hämta både Emil och Kevin så går vi hem till Anne där vi ska laga middag tillsammans! :) Jag kom på den briljanta idén om att vi skulle göra kycklingtacos och Anne var inte svårövertalad ;D

Nej ni. Om man skulle lägga sig i soffan och känna lugnet ett tag för att sedan bege sig ut på en längre prommis med Ebba innan jag drar vidare mot dagis? Det kändes som en bra idé!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Han är 1 ½ år =)

2010-11-05 @ 10:44:29
URL: http://onmyroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0