Tomorrow is the day!

Gokväll.

Helgen har varit underbart bra! :) Den får 5 av 5 kanoner! ;) Igår var vi en sväng i stan med Daniel, farmor Anki och Björne. Vi hälsade på tomten (som var såååååå läskig enligt Emil), kollade på renarna och trosade lite. Resten av dagen tog vi det enbart lugnt.

Idag har plutt fått vara på dagis från 9.30 till 15.30.. Jag har passat på fixa och dona med lite av varje. Diskat, plockat undan, slagit in Emils julklappar (endast en kvar att köpa nu, skönt!) och handlat både på Maxi och Dollar med Anne. En effektiv dag med andra ord ;) Jag och Ebbs drog på oss full mundering innan vi knallade till dagis i det kalla vädret! Det gick över förväntan med Ebba, hon frös inte alls så mycket, hon fick då ha på sig sitt täcke och så fick hon sitta på en fleecefilt utanför dagis ;) Eftermiddagen har vi spenderat hemma. Kom oss hem till fyra så vi har lagat mat, lekt, varit i tvättstugan, duschat och myst! <3 Plutt sover nu, förhoppningsvis, och jag tänkte ta fram lite glass :P

Imorgon ska Emil på dagis redan 7.15 eftersom jag börjar klockan 8. Farmor hämtar Emil klockan tre så han får middag där också, skönt ;) Nu har jag haft min långa sköna helg, så nu är det back to buisness som gäller! Tur att jag tycker det är så kul för då blir det inte ens jobbigt! :)

Bjuder på mina fina julfönster :)

Dock så är det mycket finare i verkligheten :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0