Redan helg

Godmorgon.

Veckan har rullat på fort! Forttare än jag hoppats på nästan..

Onsdagen skrev jag om sist. Blev middag med Anne och Kevin, sen bara hem för att göra natt för plutt.

T
orsdagen
spenderade jag hemma och pluggade hela förmiddagen. Gjorde klart en uppgift i psykologin som jag även skickade in. Så nu har jag fått godkänt på den plus den jag gjorde i Onsdags, kunde inte hålla mig med att skicka in iallafall ;) Så det känns bra!! :) Eftermiddagen spenderade vi bara här hemma med middag, mys och lek :)

F
redagen
så pluggade jag också lite, iallafall på förmiddagen. Fick gjort en halv uppgift så ska se om jag orkar ta mig tid ihelgen att göra klart den? Tiden får utvisa ;) Patrik slutade jobbet redan halv tolv (halvdag bara) så vi for och kollade på en till bil som vi också köpte! Så nu har vi två bilar, känns bra. Speciellt då min praktik drar igång snart och då kommer vi båda gå skift. Efter det så for jag på Toys´rus och köpte Duplo i stooora mängder :P Skämt å sido.. Jag handlade inte bara till Emil, vart ett paket till Kevin som snart fyller 3år och så köpte jag en julklapp till Ellen som Jonna ville ha, så nu slapp hon åka dit själv iallafall :) Det är nämligen så att dom har REA på allt Duplo och Lego fram till Söndag. 25% rabatt är det på ALLT. Så ni som vill fynda lite, åk dit ;) Det jag köpte skulle ha kostat ca 1800 kronor men  jag betalade ca 1200 kronor :P
Nåväl.. Eftermiddagen spenderade vi hela familjen hos Anne, Joni och Kevin där vi åt middag. Vi hämtade mat från GP´s, gött ;) Kvällen spenderade jag hemma i lugn och ro. Skönt :)

Idag gjorde Emil en tidig morgon så jag har sovit lite på soffan, hehe ;) Dagen idag blir nog ganska lugn faktiskt. Emil ska till farmor och Björne ikväll och övernatta, då blir han säkert jätteglad! :) Han har inte sett dom på 2 veckor, så nu har det ju gått lååååång tid ;) Patrik vet jag inte alls vad han ska göra, men tror han hade nå planer? Själv så ska jag med Elina och Moa på hockeymatchen ikväll. Hundra år sen sist jag var där! Kan nog bli kul ;) Sen får vi se vart det bär av, säkert nå bus iallafall ;)

Nu ska jag ta och se lite PlayhouseDisney och slöa i soffan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0