Oh happy day!

Godmorgon!

Hela denna helg spenderar jag i Sävast. Men det går bra! :) Igår var jag borta hela 11 timmar! Kan säga att jag var slut som artist då jag kom hem strax efter halv elva! Men tiden gick ändå någorlunda fort, så det var ju bra :P Stupade iallafall i säng halv tolv och klev upp halv sju med Emil imorse. Var fortfarande stendöd då vi klev upp så jag la mig på soffan till halv nio ;)

Nu sitter vi och myser i soffan och ser barnprogram! Ska strax väcka Patrik så han kommer upp nån gång, han måste ju upp tiiidigt imorgon så kanske inte det smartaste att sova för länge idag?

Idag börjar jag halv fyra, skönt att nästan ha hela dagen hemma med mina hjärtan! :) Egentligen blir det väl inte så många knop gjorda här hemma, men skönt att bara vara. Blir lite stress imorgon eftersom jag ska hinna gå ut med Ebba, lämna Emil på dagis och sen vara i Sävast klockan åtta! Dock så skulle jag egentligen ha börjar klockan sju imorgonbitti men jag kunde komma till åtta. Bra! :) Och jag slutar elva ikväll så det blir inte så många timmars sömn :/ Men men.. Jag får tänka positivt, är bara i Sävast tre dagar nästa vecka så jag får ju vara ganska ledig då ;)

Nu ska jag väcka de två sovande grisarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0