Framsteg eller inte?

Man kan sammanfatt förmiddagen väldigt kort. Emil sov i princip i soffan under hela den perioden. Vaknade till och från och drack lite och kollade på Barntv. Vid elva kom farmor Aki förbi en sväng för att köra Patrik till Sunderbyn så vi fick hem våran bil. Då var Emil ganska pigg faktiskt och det var första gången sen innan helgen han tog fram leksaker, så det var ju bra! :) Allihopa (förutom Emil såklart) åt lunch och sen for pappa Patrik på jobbet. Då sov Emil också..

Vid två tiden gick vi ut på en promenad med Ebba. Emil var helt utmattad i vagnen men ville så gärna ut så vi gjorde det, frisk luft har aldrig skadat! Kom oss in vid tre tiden och vi tog det väldigt lugnt. Provade få i Emil nå att äta men det gick inge vidare, tyvärr! Mellan kvart över fyra till kvart i fem vilade Emil i soffan igen, utmattad kille minsann. Han var väldigt grinig när han vaknade så vi gick ut en snabbis igen, men han var minsann inte alls på bra humör! Mammas plutt :(

Somnade gjorde han halv åtta i soffan så jag bar över honom till sängen. Han har hunnit vakna två gånger och varit jätteledsen så nu ligge rhan och sover i soffan och ska få göra det tills jag går och lägger mig! Hoppas på en bättre dag imorgon.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: jonna

uscha! hoppas d ger med sig! stackarn!!!:(

2010-06-15 @ 23:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0