Jävla skitbil!

Godmorgon.

Gårdagen spenderades enbart hemma, väldigt lugn dag med andra ord. På väg till jobbet så började bilen dumma sig igen, oljetempen steg! Körde så länge det gick bra, men då oljelampan började blinka så var jag tvungen att stänga av bilen. Som tur var så hade jag då bara 1 km kvar till jobbet så efter några minuter startade jag bilen igen och kunde då ta mig hela vägen fram. Fan vad irriterad jag blir, jävla skitbil! Nu måste vi verkligen kolla upp vad problemet är, fast vi tror nog att vi vet vad det handlar om. Patrik lånade pappas bil och kom till jobbet klockan nio då jag slutade. Så vi körde varsin bil så vi hade möjligheten att bogsera våran hem ifall det skulle behövas. Som tur var så behövdes det inte! Men tur i oturen.. det här hade ju kunnat hända förra veckan då vi for till Haparanda och Finland, men det gjorde det inte. Puh!

Nåväl.. Idag klev vi upp halv sju. Nu är plutt på dagis och jag äter Daimtårta! ;) Hittade nämligen denna goda tårta i frysen imorse då jag skulle ta fram mackor till frukost. Då hade mamma tydligen tagit med sig den igårkväll då hon passade Emil och såklart hade hon lämnat kvar en bit till mig. Mmm, vad gott. Smaskar i mig den nu! :)

Idag tänkte jag också ta en städ dag, men jag orkar inte! Ska iallafall städa badummet (förhoppningsvis) idag så tar jag resten imorgon. Då blir Emil glad för då får han vara med och damsuga! ;) Ikväll så jobbar jag och sen är jag ledig till Måndag :) Men hur jag ska ta mig till jobbet idag är en bättre fråga? Förhoppningsvis jobbar Lotta, så jag kan snika skjuts med henne! :) V får la se...

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0