Det gick bra idag!

Första dagen på jobbet gick smärtfritt :) Dock lite tråkigt då det inte var så många som jobbade, men men.. Man kan inte få allt här i livet ;) Till halv sju var jag hemma igen. Så himla mysigt att komma hem nu när man varit borta/på jobb för Emil har blivit så go! Han kom springades till dörren för att kramas, läääänge! ;) Vi mös i soffan ett tag och sen tyckte jag att vi skulle plocka undan alla leksaker och det tyckte Emil också.. Så både han och jag städade så fint här hemma tillsammans ;) Efter sju nångång kom plutt i säng och tyst vart det på en gång..

Jag och Ebba har ikväll varit på Björx. Blev en promenad med Jenny&Dolly och sen gick vi allihopa (Dock så fick hundarna stanna ute) hem till Jonna för att surra lite med henne. Trevligt :) Är ganska så nyss hemkomna och Ebba har precis ätit en sen middag :P SKa strax slänga mig i säng men först kika klart här på nätet :)

Imorgon blir det mest troligt Hägnan med A-K, Johan och barnen.. Iallafall om vädret tillåter. Det lär vi ju märka imorgon! :)

Godnatt.

Kommentarer
Postat av: bitte

Hej jag länkar till alla som röstar på min sko i Nellys designa sko tävling.



Vinner jag dessutom pris är det er jag delar vinsten med.



http://blogg.veckorevyn.cm/pinsamt/2010/08/01/lankar/



Skulle iaf bli jätteglad för din röst

Kram Bitte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0