Solig Söndag.

Vilket väder vi haft idag! Trodde inte det skulle bli bättre än vad vi hade igår, men det gick minsann! :)

Hela dagen har spenderats här ute på gården med alla mysiga grannar :) Vi har varit ute från halv elva till kvart över fyra, med undantag för lunch inne i en timma ungefär :) Guuud så vi har myst i solen, Emil har varit barfota hela dagen och bara studsat runt i gräset. Mammas gounge!! :) Sen lyckades han öven ta sig ett bad i Kates hink så hela han blev blöt, haha. Så det fick bli nya och torra kläder efter lunchen innan vi gick ut igen ;)

Då vi kom in blev det middag. Idag fick Emil äta fiskbullar med potatis för första gången (inte första gången han äter potatis, det har han faktiskt gjort tidigare ;) och han älskade det! Maten tog slut väääldigt fort :) Sen har vi busa både här inne och på balkongen, Emil ääälskar balkongen. Jättekul att springa ut och in :) Ikväll har han även fått bada och så har jagklippt naglarna på honom för nu var dom väldigt långa. La han klockan sju och trodde han hade somnat då jag skulle hoppa in i duschen tjugo i åtta, men neej. Han låg vaken och stirrade upp i taket, men han var knäpptyst. Min lille tok ;)

Var på Maxi just innan dom stängde och handlade lite nödvändigheter ocg gotta, hehe ;) Så nu ska jag slänga mig i soffan och snaska på nå gott :) Imorgon bär det av till IKEA och lite andra ställen, det blir kul :)

Bjuder på några bilder från dagen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0