En solig dag :)

Blev en lång och härlig sovmorgon idag. Strax före tio klev jag upp :) Detsamma gjorde Emil, han hade somnat om klockan åtta och vaknade samtidigt som mig. Goungen! ;) Då blev det mys och bus här hemma tills efter lunch. Då for vi på Djurmagazinet och handlade mat åt Ebbs. Tacka fan för att barnbidraget kommer den 20:de ;) Sen hem och packade Emils väska och sen gick jag, Emil och Ebbs till Anne, Joni och Kevin :)

Där var det full rulle för barnen. Jag hade tänkt att Emil skulle vila i vagnen på väg dit, men icket. Nåja, närmare kvart i tre fick jag han att somna i vagnen och där sov han till ca halv fyra. Så en powernap blev det, och den var verkligen välbehövd! :) Knallade till Ica och sen hem. Emil fick i sig middag (blev en burk för han idag) och sen for vi iväg en snabbis till storheden, jag Emil och Patrik. In på bolaget och sen förbi MAX och hämtade hem mat. Gött! ;)

Ikväll fick Emil bada vilket var på tiden. 5 dagar sen han badade här hemma sist. Dessvärre satte han sig och bajsade i badkaret så något långt bad blev det minsann inte, haha! :) Nåja, han var så nöjd så för det lilla han badade :) Sen vart det läggdags för plutten. Som vanligt har man plockat i ordning och diskat undan här hemma. Sen kom Anne hit och vi drack en cider och surrade på här ute. Även Suzie kom förb, jätte trevligt :) På Torsdag är numero 2 beräknad, jag bara väntar och väntar! :D Helst skulle det ha skett i förrgår enligt mig, och jag tror även att Suzie håller med? ;)

Jag och Anne har sett Prisonbreak ikväll och sen cyklade hon hemmåt. Själv tog jag ut Ebbs på sista svängen och nu nöter jag här. Ska faktiskt gå och lägga mig nu snart, min tur att kliva upp före fan imorgon.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Suzie

jo du de hade jag velat. :) Men de kommer väl snart. Hoppas jag! :)

2009-07-21 @ 09:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0