En icket solig Lördag.

Godmorgon.

Gårdagen blev nästan som jag hade planerat :) Emil lyckades iallafall sova längre än jag trodde han skulle göra. Halv två vaknade han, så två timmar sov han iallafall, skönt ;) Jag tog tag i diskberget (blev tyvärr inte klar då)  medans Patrik försökte underhålla världens suraste Emil. Två fick han mellis men var inte alls särskilt intresserad om han inte fick gräva med skeden i yoghurten själv, så varsågod sa jag. Kletigt blev det då, men det var det värt då jag slapp höra Emils skrik i såååå många sekunder. Hehe! ;D Han var iallafall jätteduktig med skeden, han har börjat tränat för fullt nu. Tidigare har han enbart ätit med händerna och inte ens brytt sig i skeden, nu tycker han den är kul och intressant. Det är bra! :)

Tog en kort promenad med Ebbs efteråt och sen for vi till farmor Anki kring tre tiden. Slappade i soffan och på balkongen och sen blev det middag. Hamburgare och pommes blev det. Emil åt som bara den!! Tyckte det var skitgott :) Själv åt jag också mycket, säkert alldelens för mycket. Nåja, gjort är gjort! :) Kom oss hem strax efter fem, fortsatte då med mitt diskberg som nu hade minskat som tur var. Sen busade vi lite. Emil sprang runt nakenfis, utan blöja, hela eftermiddagen tills han skulle sova. Och han kissade inte ner varken mig, Patrik, Ebba eller golvet en endaste gång. Duktig kille! :) Andreas kom förbi och tog sig en öl med Patrik medans jag slängde Emil i säng klockan sju. Socialiserade lite med dom på balkongen sen for jag fort som tusan till bolaget. Planen var att inte dricka alkohol igår, men kunde inte motstå när Emma frågade så gulligt om inte jag kunde komma och umgås med henne och Malin! :P Dom skulle på krogen så jag ville komma i samma stämning en liten stund, haha ;) Sagt och gjort. Hade iallafall jättetrevligt under kvällen. Cyklade hem strax efter elva, tog ut Ebbs, åt en macka och sen sängen.. Skönt.

Idag vaknade Emil halv åtta, superskönt :) Så vi har inte hunnit vara vakna så länge. DEt vi har hunnit med är att äta välling och nu känner jag att det luktar en massa massa bajs brevid mig. Så jag antar att plutten har skitit ner sig. Bäst att ta bort det innan jag förpestas! :)

Ha en bra icket solig dag. Själv tror jag det blir en städdag och sen en myskväll med godis och läsk. Sist jag hade en sån kväll kommer jag inte ihåg. Det är iallafall över en månad sen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0