En djur dag.

Slapp dag idag. Då Emil vaknade efter lunchen så for vi och handlade en sväng. Väl hemma tänkte vi ta oss en promenad med Ebba men så blidde det inte. Istället tog vi bilen ner till Hägnan (självklart fick Ebbs följa med dt och kolla på djuren) och mötte upp Emma, Henrik och Kate. Jätte trevligt var det :) Ungarna sprang runt och vi tog det lugnt. Eller.. så lugnt som man kan ta det när barnen är med ;) Strax efter fyra for vi hem, då blev det middag och bara myspys.

Då Emil hade somnade blev att plocka undan här hemma. Disken han jag få bort just innan han skulle lägga sig, skönt. Sen gick jag ner och surrade med grannarna och det slutade med att jag skjutsade in Jari + bror till Färjan strax efter nio snåret. En extra slant i kassan, inte illa ;D Han bara in och vända för sen knallade jag över till grannarna på gården brevid där Moa och mer folk hade lite fest :) Satt och surrade med dom ett tag och sen gick jag hem. Så nu har jag käkat lite ostbågar och druckit cola och sett på 101 Dalmatinerna, haha :P Mysig film.

Nu däremot ropar sängen. Bara för att jag fick mig lite sovmorgon imorse så kommer jag mest troligt inte ha den turen imorgon igen, så bäst att gå och lägga sig. Antagligen blir det uppstigning klockan sex :S

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0