Barnfri

Precis kommit hem från mamma, har varit och lämnat lillplutten där. Han har kommit till den åldern att han blir jätteledsen när mamma går ifrån han, men nu blev han inte det. Jätteskönt! :) Jag vinkade och sa hejdå, han bara skrattade, haha :) Om han är ledsen när jag går så skär det i hjärtat :( Tur att han var glad idag! :)

Dagen har mestadels spenderats hemma. Emil vaknade klockan två efter sin powernap så då tog vi på oss kläderna och for och lämnade resesängen och dylikt hos mormor och morfar, sen till bolaget och sen till Karlshäll där vi tog en skogspromenad. Ebba var gode nöjd att få hoppa och spinga dit hon ville :) På tal om Ebba så märkte jag igårkväll att hon hade ont i ena tassen, så givetvis kollade jag var det var, och då såg jag att ena klon hade gått sönder :( Den hade delat på sig så jag såg pulpan. Men idag har hon inte ont, (vad jag märkt iallafall) så förhoppningsvis läker det ihop av sig själv.

Nåväl, när vi kom hem från promenaden gick jag direkt till mamma så Emil fick äta gröt där och nu sitter jag här. Känns som att jag har hundra saker att göra innan vi ska fara och bussen går kvart över sju från Sunderbyn. Patrik tycker jag ska skynda mig, han tror nog att jag är segare än vad jag är, haha! Jag är faktiskt rätt snabb av mig ;) Men jag måste hinna göra nå käk som går snabbt, (korv och makaroner, vad annars?! ;) duscha, fixa mig iordning och ta ut Ebba innan vi far. Men det får Patrik göra, annars förstörs min frisyr i onödan! ;) Måste nog börja med maten nu?!

Sup och svälj, trevlig helg! ;)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Klart, hon tänkte ju på Emil sa hon, ha ha ;)

2009-01-31 @ 17:11:34
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0