Måndag kväll

Så var det en ny vecka.. igen!

Morgonen började som alltid. Kring nio tiden knallade jag, Ebbs och Emil på Rimi. Sen hem och lämnade Ebba och vidare till stan med kvart i tio bussen. Blev en fika/lunch på M&P med Emelie, Jenny, Linda och Nike. Och såklart Emil ;) Emil sov sig igenom hela trippen till stan och även bussresan hem. Så han var pigg, glad och hungrig när vi väl kom hem. Blev en snabb visit i stan, tog kvart över elva bussen hem.

Väl hemma så mös vi bara på. Emma kom förbi en sväng och var social och busade lite Emil. Emil tycker om Emma, han skrattar alltid åt henne ;) Halv två gick vi ut med Ebba på en prommis, var ute ungefär en halv timma. Just när vi kom tillbaka till parkeringen så kom Patrik från jobbet. Vilken tajming :P Då blev det lugna puckar här hemma till strax efter fyra. For på¨Onoff en snabbis och kollade lite. Hittade inget vesäntligt, Patrik kom hem med en musmatta. Jippi! Eller så inte..

Sen dess har vi bara varit hemma och slappat. Blev kyckling, pommes och sås till middag idag. Blev en riktigt sen middag, åt efter sju nån gång, men det funkar ju det också ibland :)

Nu sover hela familjen, förutom jag såklart. Sitter uppe för mig själv i mörkret. Skönt med lite ensam tid. Patrik och Ebbs ligger i sängen och Emil i babysittern. Ska lägga han i sin säng efter kvällsmaten :) Och sen blir det väl att jag också lägger mig, har inte så mycket annat för mig. Plus att det kommer bli en tidig morgon som vanligt. Nu när Patrik jobbar förmiddag så somnar jag inte om då Emil väl somnat för Ebbs vill ju ut. Men då är det lättare att somna på kvällen också, så det är skönt :)

Nu ska jag surfa vidare och kolla på en åkpåse jag tänkt beställa. Kanske blir att göra det nu? Den fanns inte här i stan tyvärr. Men men.. Det funkar ju att beställa också :) Och Emil måste ju ha en sån till vintern, annars blir det kallt :(

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

:-) Ha ha, hon ser helt crazy ut lillfröken våran :P



Imorgon ska jag och Magnus åka in till stan och trixa på lite, men när passar dig bäst? Jag är ju ledig jäämt nu :)

2008-09-01 @ 23:05:44
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0