Söndag?

Söndag idag. Känns inte alls som en söndag, men det kanske beror på att Patrik har varit och jobbat på förmiddagen? Känns mer som en Måndag faktiskt. Knaaaas!

Dagen har varit relativt slapp. Har städat lite hemma på förmiddagen. Plockat bort massa skit, packat upp tvätten och även damsugit. Skulle verkligen behöva damsuga varje dag för det drar in så satans mycket sand/grus!! Jäkla hund ;) Men inte orkar jag göra det. Kanske varannan då?! :)

Iallafall så tog vi oss en promenad mellan tolv och ett. Skönt att promenera! :) Sen när vi kom in så fick jag för mig att Ebba skulle bada/duscha. Och det var då ett jäkla projekt att få ner henne i badkaret, haha! :) Fick jaga henne runt runt i lägenheten innan jag till slut fick in henne på toan och jag han stänga dörren innan hon sprungit ut igen! Men det gick iallafall :) Var inte så farligt att lyfta ner henne i badkaret, lite sprattlig var hon ju, men det gick. Så nu är hon ren och fin och luktar jättegott! ;) She´s ready for the summer!

Sen när Patrik kom hem strax efter två så for vi och handlade så nu har vi mat i både kylen och frysen. Perfekt! :) Så nu ska man väl överleva en månad till? ;D Daniel var också med och handlade lite, och sen gick vi på ÖB och kikade lite. Handlade lite godis, hehe :)

Kom hem för ett litet tag sen och är sjukt trött. Har iallafall orkar med att packa in alla matvaror där dom ska vara, men mer än så har jag inte orkat. Sitter bara och nördar nu.

Ska dricka lite cola och bara vara. Kanske ringa nå samtal till nån. Vi ser ju! :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hihi Yes sir! Blondin ska jag bli=) Kul med lite nytt. Kanske drar te Luleå och färgar håret och i sånna fall får du haka på mej! Bara du inte föder då jag sitter hos frissan:D

2008-04-27 @ 16:46:50
URL: http://lajsaminelli.blogg.se
Postat av: Jonna

jaa, skönt! Spy bracka less:)
Va gott de lät med godis, jonas jobbar till 23 idag å de e ganska bra för då orkar ja inte köpa nå:)

2008-04-27 @ 19:10:02
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Malin

Jooo så fin så fin :)

2008-04-27 @ 20:22:54
URL: http://malindas.blogg.se
Postat av: Malin

näää. It looks like shit :)

2008-04-28 @ 16:22:05
URL: http://malindas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0