I wanna know..

.. have you ever seen the rain?

Sådärja. Då var det Lördag kväll, och jag och Patrik sitter hemma och slappar! Handlade oss en familjepizza och jag satt och gottade mig framför tvn. Var helt okej med tanke på att pizza absolut inte är min favort mat. Men det gick ner ska ni se :D

Annars så har jag varit och jobbat hela dagen idag. Fick även god lunch, som vi då fick förra Lördagen också, men den här gången var det lax och bakad potatis med tzatsiki och grekisk sallad! Mumma :D Förutom oliverna!

På tal om något helt annat så fick vi barnvagnen av Jenny igår ;) Så nu har vi en sån, riktigt fin är den! Hehe, helt stolt! Måste bara skaffa oss ett lås till förrådet så vi kan ställa den där inne, för nu står den bara i lägenheten och tar upp hela hallen! Liiiite trångt. Iallafall, igår så for jag(och såklart Ebba) till Björx en sväng och tog en promenad med Emelie, Vilmis och Rexen. Så vi mötte Patrik som tog sig en promenad från Sinken. Sen var vi hos Emelie och Alex ett tag, och sen for vi hem.

Sen blev det ännu en tripp till Björx för då var alla bruttor hos Jenny och drack lite. Så jag for dit och var social framtill klockan blev tolv, sen for jag hem! Är så sjukt sugen på att festa, speciellt när de bara är tjejerna. Plus att Emelie kan festa också, kommer inte ihåg hur länge sen de var jag festade med henne. Mycket mer än ett år iallafall! Men de tar vi till sommaren, för då kan jag om jag vill :)

Nä, nu gick Patrik och la sig i sängen. Så kul hade han ikväll, haha! ska väl nöta lite till, och sen själv gå och lägga mig. Finns inte så mycket att göra.

Tack för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0