Trött i mössan

Är på tok för trött för att sitta här egentligen. Men vad gör man inte för.. Eh ja, vem?! Haha. Bloggberoende kanske det kallas?

Blev att äta hos mamma med henne och bror. Fläsk kotletter, potatis, sås och sallad. Mumsigt var det :) Emil fick nöja sig med banan och päron för han hade ju faktiskt ätit middag tidigare! ;) Men han var lika glad för det, han älskar frukt :) Ebba fick också i sig en massa frukt eftersom hälften av allt Emil försökte sätta i munnen ramlade på golvet, haha! Ebbis var nöjd! ;)

Kom oss hem strax efter sex så då fick Emil bada och sen det vanliga, pyjamas, välling och sova! Han slocknade på en gång, han var megatrött. Sov endast en timma ungefär på dagen, så inte så mycket med andra ord. Själv så blev det de vanliga, plocka undan och diska! Så nu är det rent och fint tills imorgonbitti, haha.

Träningsvärken sitter kvar. Har på känn att det inte blir Core för mig imorgon. Tyvärr! :( Men det är väl lika att börja lugnt, eller? Nästa gång blir isåfall på Måndag men då vet jag inte vad det blir. Det visar sig! :) I samband med att jag börjat träna blir det automatiskt som så att jag inte ska äta godis och dricka läsk. Och ärligt talat har jag faktiskt inte tänkt tanken på att köpa nå heller! :) Känns bra. Ska ta mig en dag i veckan då jag får äta och dricka hur mycket slisk jag vill. Det måste man unna sig annars är det ju inge kul. Hoppas jag håller det jag skriver bara! ;) Men än så länge ser det ljust ut..

Nu rasta Ebbson och sen sova!
Godnatt

Kommentarer
Postat av: jonna

visst e de skönt me rutiner:D

kanske bodystep kl 17? Sen vare bodypump 18 å afro 19:D ja e sugen å tebba afro-men kan man hålla sig för skratt då? :D

2009-03-12 @ 22:36:58
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0