En mysig dag! :)

Skrev ett inlägg imorse och jag fortsätter därifrån..

Emil behagade att vakna strax före halv två. Då klädde vi på oss och tog en promenad med Ebba. Kom oss in halv tre och då bara för att lämna hunden för jag och Emil skulle en snabb sväng till staden där jag skulle köpa mig en tröja. Just innan vi skulle iväg så ringde Jenny och frågade om vi inte ville komma på middag ikväll, och såklart ville vi det :) Så packade alla Emils saker som behövdes och så in i bilen med barn och hund. For till stan och köpte tröjan och sen vidare till Björx..

Där blev det bus för barn och hundar innan maten. Till middag vart det korv och makaroner och Emil åt bra! :) He loves korv! :P Strax efter fem knallade vi ut, vi gick förbi Emelie och Vilma en sväng och dom kom ut ett tag. Emil och Loke var helt galna, dom slängde sig i buskarna och tokskrattade! HAHA. Går inte att förklara hur kul det såg ut.. Går inte heller att förklara hur jävla lyckliga dom såg ut att vara! Tokbarn ;) Gick sedan till affären och tillbaka till Jenny och Fredrik. Då vart det blöjbyte och välling för Emil och sen for vi hem..

Han höll sig vaken hela vägen hem. Men det förstod jag att han skulle för jag hade nämligen glömt nappen hemma. Hade jag haft den med hade han mest troligt slocknat som en stock i bilen. Nåja.. Han var nöjd och trött. Slängde han i säng så fort vi kom in och tyst vart det. Själv så har jag ju givetvis gjort de vanliga sysslorna såsom att diska och plocka undan. Fort gick det eftersom vi knappt varit hemma nå idag. Skönt :) Sen har jag bara legat i soffan och slappat. Tänkte ta mig en dusch ikväll men orkade inte. Passar på att göra det då Emil vilar imorgon, då är jag extra ren och fin inför jobbet :)

Nu ska jag slappa lite till. Sen ta ut Ebbs på en sista kissrunda och sen hopp i säng. Imorgon blir det dagis igen :)

Måndag hela dagen.

Goddag.

Morgon gjorde vi strax efter sju för då behagade Emil att vakna. Helt okej tid enligt mig :) Fixade och donade lite här hemma innan det bar iväg till Dagis! :) Emil var inte ett dugg blyg och han brydde sig knappt i mig. Han sprang in på en gång och började pilla på allt och leka med leksakerna! Det känns som att det här kommer gå jättebra :) Vi kom dit nio och for därifrån strax efter halv elva. Blir samma tider imorgon :)

Väl hemma så rastade vi av Ebba snabbt, hon hade ju inte fått vara ute nånting innan vi for. Sen stekte jag palt som vi ätit till lunch. Första gången Emil smakar på palt, och allt gick ner! :) Gott med en massa massa smör och sylt ;) Tillochmed jag åt lunch och det händer inte ofta! Nu för en stund sen slängde jag Emil i säng och det är tyst. Han var supertrött efter alla nya intryck från dagis.

Vad som mer händer idag vette tusan? Jenny och Loke kanske skulle komma förbi om det inte blev för sent? Annars blir vi nog bara hemma och myser! :) Imorgon är det jobb för mig igen och då kommer farmor Anki hit och är med plutt :) Nu ska jag passa på att slöa då jag för en gångs skull nte har nånting som måste göras! :)

Jag mår bra!

Gokväll.

Gårdagen var helt underbar! Grymt fint böllop och snyggaste brudparet i stan ;D Skulle kunna skriva hur mycket som helst men det skulle bli så sjukt långt så jag beskriver hela dagen med ett ord: Perfekt! :) Kom mig hem till klockan ett så det blev inte så sent iallafall. Skönt var det att gå och sova, jag ver helt slutkörd.

Imorse ringde Patrik och väckte mig klockan tio och jag mådde hur bra som helst! Har inte varit bakis överhuvudtaget idag, underbart :) Anderas fick köra mig och hämta skräpmat som jag smaskade i mig till lunch, sen gick jag och Ebbs till mamma. Emil sov så vi kom men vaknade inte alls långt efter att vi kommit. Lika glad och go som alltid :) Stilig i håret har han också blivit för mormor har friserat honom. Nu är han redo för dagis!! ;) Vi traskade vidare till lekparken där vi underhöll oss bra länge. Sen in och gjorde middag för att sedan gå ut igen. Tog en promenad till Rimi och tillbaka.. Stannade här ute ett tag och kastade boll med Ebba, sen var hon död. Köpte lite snask till ikväll så jag har nånting att göra en mysig Söndagskväll, haha :P

Väl inne blev det bad för Emil och sen sängen. Själv så har jag plockat och diskat och jag håller fortfarande på med tvätten. Det sista är i torkskåpet/torktumlaren så kan nog hämte det på en timma. Skönt att allt är rent och fint, både i hemmet och i klädväg ;)

Imorgon är det en stor dag för mig och Emil. Nämligen första dagen på dagis! :) Imorgon blir vi bara där mellan 9-10. En kort dag, men sen blir det mer och mer. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, men det tror jag! :) Det är bara jag som är lite blödig, haha. Emil har ju blivit så stor.. i mina ögon är han fortfarande en liten liten pojke som ska vara hemma med mamma. Helst för resten av livet ;) Man får väl börja prodicera en till snart? Haha :P

Nu blev det långt. Ska slänga mig i soffan och slappa! Men först bjuder jag på några bilder från gårdagen :)





 





Grattis ännu en gång Jonna och Jonas! :)

Min önskan blev sann!!

Imorse väcktes jag av att min mobiltelefon ringde. Sprang fort som tusan och svarade eftersom jag var rädd att Emil skulle vakna av den. Det var Patrik som ringde och frågade vad vi gjorde. Sover sa jag, och så var jag tvungen att fråga vafan klockan var?! Fem över nio var den! Sprang och kollade så att Emil andades och det gjorde han, haha :) Jag satte mig vid datorn tills Emil vaknade närmare halv tio. Jag fick min sovmorgon!! :)

På morgonsidan diskade jag. Sen gick vi ut och slängde soporna med Ebba och sen en sväng förbi hos Emma och Henrik. Dom bjöd på tårta som tack för kläderna vi på gården hade köpt åt barnen :) Min favorit tårta var det dessutom, prinsesstårta! :) Riktigt jävla gott var det :)

Klockan elva gick vi hem och jag slängde i Emil lite lunch. Han åt inte mkt men konstigt när han typ nyss hade ätit frukost ;) Nu ligger han i sin säng och sover förhoppningsvis! Var lite osäker på om han skulle vilja sova eftersom han vaknade så sent, men tyst är det då :) Nu ska jag springa in i duschen så jag ser ut som en människa och sen leta fram nå kläder att ha på sig på bröllopet! :) Klockan tre börjar det i Kyrkan, spännande! :)

Lite brådis nu, hej!

Hektisk dag, men ack så underbar! ;)

Morgonstädningen gick det relatvit bra med. Jag han damtorka hela lägenheten och städa hela Emils rum (som att damsuga, skura och byta sängkläder) innan det var lunchdags för plutten. Och mitt emellan så var vi ju självklart ut med Ebbs på en prommis och förbi mamma/mormor och sa hej en sväng :) Medans Emil käkade passade jag på att damsuga och skura toaletten och datarummet. Bra att vara effektiv ;)

Efter maten så brummade vi in till stan där vi mötte upp Jenny och Loke. Båda barnen somnade i bilen påväg till stan så vi han äta en god lunch i lugn och ro ;) Emil vaknade direkt vi hade ätit klart och då hade han knappt sovit en timma. alldelens för lite! :/ Nåja.. vi gick och fixade med bröllopspresenten till imorgon och vandrade i lite affärer. Vid två tiden rullade vi hem igen.. Då var det ut med Ebbs på en snabb promenad och sen fortsätta med städningen innan vi skulle på middag hos familjen Friberg/Nilsson :) Han iallafall plocka ihop alla leksaker och damsuga och skura hall, kök och vardagsrum. Så vårat sovrum blev kvar men det har jag fixat ikväll :)

Halv fem kom vi oss till Björx. Ungarna busade på innan middagen. Till middag åt vi köttfärssås och spaghetti, alltid lika gott :) Emil åt väldigt bra och han var extremt duktig på att grisa idag också! HAHA :) Till och med Loke reflekterade över det, gullungen :) Efter middagen fick barnen bada badkar. Faktiskt första gången Emil badar med badskum, han var väldigt skeptisk till en början men sen gick det bra! :) Halv sju var vi klara med alla bestyr så vi klädde på oss och tog en promenad till affären fram och tillbaka. Köpte lite gott till ikväll när jag sitter här i min ensamhet, hah! :) Kom tillbaka efter sju nån gång så då blev det soffmys och välling för Emils del. Desvärre åt han knappt hälften, men men.. Vill han inte ha så vill han inte, det blev ju en rätt sen middag så han var väl antagligen fortfarande mätt. Strax efter åtta var vi hemma och plutten slocknade i bilen påväg hem.

Som jag skrev tidigare så tog jag tag i sovrummet nu ikväll så nu är hela lägenheten extremt ren och fin! :) Förhoppningsvis håller den sig så ett tag nu, iallafall tills Patrik kommer hem ;) För Patrik går det bra.. Dom är ju i Dalarna och röjer lite skog, målar och dylikt med släkten. Imorgon eller på Söndag far han till Sthlm så då blir det jobb from Måndag. Lite klirr i kassan behövs, tro mig!

Nu blev det ett välsigt långt inlägg så ska avrunda! Jag är trött som tusan. Emil och Ebba är också helt slutkörda. Jag hoppas verkligen att Emil sover längre änsju imorgon, det hade avrit guld värt! Ebbs är död efter allt bus med Dolly, haha. Gammelhunden min ;)

Godnatt.

Übertrött.

Imorse då Emil vaknade (06.20) så ville jag verkligen inte kliva upp! Jag var och är så sjukt trött. Usch! Måste verkligen komma i säng tidigare på kvällarna. Jag lyckades iallafall med att städa toaletten igårkväll. Det tog ett tag eftersom det var så länge sen sist, men nu är det gjort :) Nu behöver det inte göras förrän Patrik har kommit hem och hunnit grisa ner den, haha :P Efter städningen tog jag ut Ebbs på en sista rastning, tog mig en kvällsmacka och oboy och sen hoppa jag i säng. Klockan var då tolv. Men givetvis ligger jag alltid och funderar och grubblar så jäkla länge så har ingen aning om när jag somnade. Nån gång i varje fall ;)

Idag, eller rättare sagt snart, så ska jag fortsätta min städning. Får hoppas det går vägen eftersom Emil är världens suraste just för tillfället. Men det löser sig! :) Sen ska vi till stan med Jenny och Loke och fixa en sak och kanske bara strosa runt lite? :) Mest troligt skulle dom bjuda mig och Emil på middag ikväll, riktigt kul :) Skönt med sällskap när man är själv! :)

Och imorgon är det bröllop. Spännande!! :) Undra om Jonna och Jonas är nå nervösa då? Det tror jag nog! ;) Det hade då jag varit iallafall :P

Nu ska jag börja städa!

Natt numero 2

Andra natten det blir att sova utan Patrik :( Men det går, måste man så måste man! Gårkvällen gick relativt smärtfritt. Jag är ju så sjukt mörkrädd inomhus (jag vet, det låtet konstigt. Men jag har en riktigt bra förklaring som jag inte orkar skriva upp, hah!) så jag lämnade taklamporna i hallen tända ifall jag skulle vara tvungen att gå på toa under nattetid ;) Kan ju även meddela att natten inte var alltför smärtfri. Det var inte Emil som höll mig vaken, det var Ebba som var boven i dramat! Först så vaknade jag klockan fem av att hunden spyr i sängen, usch! Fördelen var väl att hon spydde på Patriks sida där bara hon låg. Plus att det bara var slem, inget annat. Nåja, jag somnade om efter ett litet tag.. Sen vaknar jag vid halv sex - sex tiden av att hon lägger en stor fet gräs spya mitt på golvet i vardagsrummet. Ooooh så mysigt. Den struntade jag i.. Ville sova de få minuter som fanns kvar innan Emil vaknade. Så det blev att torka spya på morgonkvisten. Skitkul.

Förmiddagen rullade på väldigt bra. Bus och lek här inne och sen vid halv tio knallade vi ut. Drog en snabb rastrunda med Ebba och sen var vi i lekparken och lattjade på :) In för att göra lunch och sen slängde jag Emil i säng. Passade på att diska när ligisten inte var i farten och sen satt jag ute och fikade nybakt bröd som Maja hade bakat. Underbart gott :) Emil sov länge idag, han vaknade inte förrän 13.45.. Jätteskönt :) Då tog vi oss en promenad runt Kyrkbyns indutriområde (första "långa" promenaden sen innan sommaren startade, haha!) och sen in igen. Anki och hundarna hade kommit precis före oss så Emil fick sig en surprice :)

Jobbet ikväll gick också väldigt bra! Bästa kvällen den här veckan :) Trött till tusen är jag, men ska strax köra igång med Projekt städa badrum! Måste bli gjort nu, och det är enklast då Emil sover.

Inatt så slipper jag en massa spya förhoppningsvis! Håll tummar och tår för mig ;)

Hur känns det?!

Gokväll.

Näst intill precis hemkommen från jobbet. Emil hade varit snäll med farmor sin. Dom hade varit ute och promenerat med Ebba, lekt en massa och sen vart det bad innan läggdags. Skönt :) Ebba var också gode nöjd eftersom Hjalle och Heavy har varit här hela dagen, så hon har då haft två bestar att terrorisera, haha! ;)

Patrik for just efter att jag for till jobbet så nu sitter dom i bilen på väg till Dalarna. Dom ska vara där tills på Lördag och då far Patrik till Stockholm till Magnus och resten far hem. Just för tillfället känns det ingenting att vara själv, men kan ju som bero på att jag enbart varit på jobbet. Tråkigt kommer det iallafall att bli, och tomt. Ingen som jag kan tjata på och som blir irriterad på mig :P Fördelen är väl att det aldrig någonsin kommer vara så städat hemma som när jag är själv! :) Förutom alla leksaker Emil drar fram men det är lätt att plocka bort :)

Nu ska jag ta och slå en pling till Patrik och höra vart dom är. Sen soffläge så jag kan se vilka som åker ut från So you think you can dance?! ;)

Ensamhets testet!

Godmorgon. Igår skrev jag ingenting i bloggen, konstigt. Jag tänkte inte på det heller om jag ska vara helt jävla ärlig. Men idag skrivs det ;) Gårdagen spenderades hemma innan det var dags för jobb. Jag diskade och handlade lite medans Emil sov och sen när han vaknade så gick vi på en prommis med Ebba, sen var det dags för mig att fara och jobba. Gick rätt bra igårkväll. Bättre än i Måndags iallafall, tur det ;) Var grymt trött igår så jag somnade på soffan när jag kollade på So you think you can dance, gillar det programmet :) Patrik väckte mig tjugo i tolv så jag kunde förflytta mig till sängen.

Imorse vaknade Emil klockan sex och då var det Patrik som klev upp med honom. Halv åtta gick jag upp för då ville Patrik sova en timma eller två igen. Och givetvis fick han det om han ska orka med hela dagen lång. Tror inte jag har skrivit det här tidigare i bloggen? Kan hända att det är första gången. Men hur som helst.. Idag/eftermiddag så far Patrik till Stockholm ovh blir borta ca 2veckor mer eller mindre. Han ska och jobba. Så jag blir ensam med barn, hund och jobb! Givetvis så är ju många vana vid det men det känns ju liiiite jobbigt att fixa barnvakt till varje kväll eftersom jag enbart jobbar kvällar. Men det skulle lösa sig sa mamma, och jag litar på henne! ;) Det blir nog bra. Fördelen är väl att jag kanske går ner i vikt. Kommer inte ha tid att äta så jag kanske blir supersmal på köpet? HAHA ;D

Idag är det ju som sagt jobb igen. Farmor Anki ska komma hit både idag och imorgon för att vara med Emil när jag jobbar. Hur snällt som helst! :) Plus att Ebba får någon att umgås med och att hon får ta sig ut en liten sväng då också. Nu snart funderar jag på att vispa ihop en pannkakssmet så vi kan käka det till lunch? Men vi får se, känns som att jag och Emil alltid äter det. Måste klura ut när vi åt det sist? Haha ;)

Ha en bra dag!

Nytt projekt, nya tag!

Gokväll. Dagen har gått i lugnets tecken mestadels. Passade på att röja upp i köket medans Emil vilade. Sen satt jag och surrade här ute på bänken med Emma ett taf innan jag gick in till en nyvaken Emil :) Då vart det mellis för han och sen tog i oss en promenad med Ebbs. Väl inne så han jag bara varva ner i 3 sekunder för sen bar det av till jobbet.

Kvällen har varit minst sagt intressant. Ett nytt projekt och nya roliga människor att surra med, haha! :) Det blir nog bra i slutändan. Gick sådär idag men jag skyller på att det var första dagen med något nytt. Och jag var ju inte sämst heller :P Ska bli spännande att se hur det går imorgon. Förhoppningsvis bättre iallafall, idag var det ju bara uppvärmning ;)

Ska strax slänga mig i sängen, känner att jag börjar bli väldigt trött. Och jag antar att Emil vaknar tidigt imorgon för det brukar inte hända ofta att han sover länge 2 dagar i rad. Men hoppas kan man ju! :P

Här kommer Emils nyinköpta regnkläder från igår + lite annat smått och gott :)





Regnbyxorna kom inte med, men dom ser likadana ut som jackan! :)

Godnatt.

Sovmorgon deluxe!

Idag fick jag en lång och skön sovmorgon. Sov till tjugo i tio, underbart! ;) Patrik och Emil gick upp klockan åtta så Patrik fick sig också en liten sovmorgon och det skadar ju aldrig ;)

Än så länge har vi inte gjort något speciellt och det kommer nog inte hända nå speciellt heller för den delen. Emil har fått sig lunch i magen och nu har jag slängt han i säng. Han ligger och pratar och sparkar i väggen men förhoppningsvis somnar han nog snart :) Själv så ska jag ta tag i disken, som vanligt. Är grymt jävla less på att diska, snart införskaffar jag mig en diskmaskin, fatta skönt? :)

Ska ta mig en cigarett och känna lugnet i tre sekunder innan jag måste börja med alla jävla projekt som ska hinnas fixa innan jobbet. Jobb ikväll, usch! Men idag ska jag börja med ett nytt projekt så det blir lite spännande. Inte för att jag har några som helst intressen för det vi ska ringa om, men kul med lite omväxling :)

Då var det dags.

Allt är fixat, nästan.

Så var denna vecka slut, känns väldigt tråkigt eftersom jag vill fortsätta vara ledig. Men icket! Blev iallafall att handla åt Emil idag på stan. En hel kvart tog det sen var shoppingrundan klar, haha! :) Vi hittade allt vi behövde på Lindex, kanonbra! Speciellt då det inte var jag som stog för kostnaderna! ;D Han fick sig ett regnsett med jacka och byxa med Bamse på, jättefint :) Sen fick han sig ett par finfina gummistövlar + 2pack tumvantar nu till lite kallare dagar och en "halsduk" som jag så fint kallar det. En sån där man trär över huvudet, ser ungefär ut som en liten poncho :) Ni kanske fattar? :P Så nu har han nästan allt. Kom på sen då vi åkt hem att jag måste köpa nå galonvantar också men jag tar det sen, ingen panik.

Väl hemma så var klockan närmare fyra så det blev till att göra middag nästan på en gång. Gjorde köttbullar och mackisar till Emil, alltid lika uppskattat :) Sen efter han ätit klart vid fem så for vi på Willys och "stor"handlade, så nu finns det mat överallt känns det som. Tydligen var vi rätt länge på Willys för när vi for hem var klockan närmare halv sju så det vart i princip läggdags för Emil direkt vi kom hem. Kvällen har spenderats med att tvätta. Tur att det bara blev två maskiner = Det gick skitfort! Så jag har vikt tvätt, märkt Emils kläder och enbart tagit det lugnt. Vid halv elva gick jag förbi mamma en snabbis och fixade en sak och sen till Suzie för att ta en rök med henne. Och det resulterade i att vi surrade väldigt länge för jag är nyss hemkommen! Men trevligt var det :)

Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och slänga mig i säng för jag är grymt trött.

Söndag

Godmorgon.

Blev aldrig staden igår, vi tänkte göra Smedjan osäker idag istället ;) Tog det lugnt hela gårdagen i princip. Vat hemma och lattja på till Emil hade sovit lunch. Vid halv tre for vi till stugan och var sociala med farmor Anki och Björne! Dom höll på att olja in gäststugan tror jag det var? Nåja, blev väligt fint iallafall :)  Stannade inte alltför länge, vi kom oss hem till fem, vilket var väldigt skönt. Jag och Emil lekte lite här ute innan vi gick in vilket resulterade i att Emil var dyngsur eftersom han attackerar vattenkannorna med stenar, och självklart så var det ju vatten i dom. Haha! :) Nåja, han hade kul iallafall :)

Väl inne så fick han springa runt som en liten nakenfis medans jag städade hans rum. Det var verkligen på tiden! :) Sen fick han sig ett bad och sen hopp i säng. Tyst klockan sju, skönt!:P Själv så plockade jag undan här hemma så nu ser det iallafall ut som ett hem igen. Bara damsugningen som saknas! Kanske kör en snabbis idag nån gång. Nåja, vid halv nio så for jag till Jenny! :) Han precis träffa Loke för han var på väg i säng. Stora pojken! Han har ju blivit såååå stor :) Vi satt och surrade och åt lite gott, alltid lika trevligt :) Blir nog en sväng på stan för våran del på Fredag, visst Jenny? Nu ska det fixas! :)

Var mig hemma till strax baki elva. Gick ut med Ebbs, borstade tänderna och slängde mig i säng på en gång! Idag vet jag inte när Emil vaknade första gången, tror den var kring halv sju, och jag ville verkligen inte kliva upp! Som tur var så skrek han bara till nån enstaka gång för sen blev det tyst. Nästa gång han skrek till så var klockan åtta!! Värsta sovmorgonen har jag ju fått mig :D Riktigt skönt. Dessvärre kände jag imorse när jag vaknade, och även nu för den delen, att jag inte alls är bra i halsen :( Har hostat som ett jävla kräk och det är bara torrhosta! :( Som jag sagt tidigare, jag hoppas att det är över till på Lördag :)

Nu kom Emil och vill läsa bok, hejdå! :)

Tok trött.

Godmorning!

Gårdagen gick bra. Var rätt skönt att jobba på en Fredag faktiskt. Kändes som att jag fick en "vanlig" arbetsvecka eftersom jag gick hem relativt tidigt. Ska nog fortsätta såhär, det blir nog bra! :)

Jag han hem för att pussa på Emil innan han skulle gå och lägga sig, det kändes bra! :) Han hade spenderat ca 2-2½ timma med mormor sin igår eftersom Patrik fortfarande var kass, och det hade såklart gått bra! :) Efter Emil hade gått och lagt sig igår vid ca 7 tiden så for Patrik köpte käk, båda två var grymt hungriga! Åt maten och sen sprätta jag en cider som jag avnjöt ute på gården med några grannar. Skit trevligt att bara sitta och surra om alt och inget .) Klockan elva gick jag in och slappa i soffan ett litet tag, sen vart det sängen där vid tolv - halv ett tiden.

Emil behagade att vakna halv sju idag. Lite väl tidigt för att vara en Lördag tycker jag. Ingen sovmorgon här inte! :P Nåja.. det är bara att kliva upp :) Idag ska jag (och kanske Emil, inte bestämt nå ännu) på stan med farmor Anki. Vi ska gå och kolla på regnkläder + gummistövlar åt plutten. Kan som vara bra att ha nu när dagis sätter igång! :) Resten av dagen är inte bestämd och skönt är det. Just nu känner jag bara för att vara ledig och inte ha några måsten!

Nu ska jag kolla vad ligisten gör! :)

Äntligen Fredag!

Yes, äntligen är det den efterlängtade Fredagen. Snart är det helg igen! :) Idag jobbar jag 12-18 och sen är jag ledig till på Måndag, det ska bli underbart! :) Som det ser ut så händer det inget speciellt idag, jag börjar ju jobba snart så.. Ikväll blir det också lugnt, kan hända att jag köper en cider bara för att fira att det är helg, haha! ;) We will see..

Emil har blivit lite småkrasslig. Han hostar rätt mycket och lite småsnorig är han också! Hoppas han hinner bli frisk innan inskolningen sätter igång så vi slipper skjuta upp den. Även Patrik mår kasst, ont i öronen och känner sig allmänt hängig! :( Igår fick Emil spendera sin eftermiddag med mormor sin så Patrik fick vila. Kan hända att det blir så idag också. Patrik får känna efter hur han känner sig idag och mår han inge bättre så får Emil vara med mormor en stund på dagen. Själv så känner jag mig någorlunda okej.. mådde sämre för någon dag sen men nu känns det bra igen! Vi får hoppas att alla är friska och krya innan nästa helg för då ska ju Jonna och Jonas gifta sig!! ;) Och det kan vi ju inte missa, skulle inte vara roligt!

Nuni.. ska ta mig lite frukost i magen och försöka piggna till :)

Godmorgon.

Gårdagen var lugn, såsom nästan alla dagar bli numer. Då Emil hade somnat efter lunchen så passade jag på att duscha och fixa med alla dagispapper, så nu är allt det inskickat. Jobb blev det också hela kvällen. Gick inge vidare faktiskt, jag sög om jag ska vara helt ärlig. Haah!

Idag blir det en likadan dag som resten har varit. Lugnt här hemma och sen jobb ikväll. Fiifan vilket tråkigt och enformigt liv man har, haha. Men det är ju tydligen så livet ska vara, eller? Jobba bör man annars dör man, typ. Iallafall så är det så för mig. Nåväl, innan jobbet måste jag iväg och tanka för nu lyser mätarn i bilen. Kan hända att jag faktiskt far och tankar då Emil vilar för då har man fått det gjort. Finns annars en risk att jag glömmer bort att tanka och kommer på det när jag sätter mig i bilen, och då hinner jag inte åka och tanka så då får jag soppatorsk på väg till Boden. Inte heller särskilt lyckat, Så med andra ord tankar jag innan jag ska iväg ;)

Hade inget mer på hjärtat.

Bilder från i Lördags!

Emil sover nu efter lunchen och det gör även Patrik och Ebba. Tyst och skönt är det, om jag bortser från Disneychanel som är på tvn just nu.

Imorse klev Patrik upp med Emil halv sju, jag sov vidare till åtta. Då jag vaknade så fick jag ett efterlängtat sms. Imorse 04.42 så fick Emma och Henrik en liten pojke!! :) Grattis grattis grattis :) Jag väntar med spänning på att dom ska komma hem så vi får se den lilla skatten. Kate kommer vara en så fin storasyster åt sin lillebror :)

Vi har inte gjort så mycket alls nu på förmiddagen, bara tagit det lugnt. Emil var jättetrött just innan lunchen, han gick och satte sig i soffan med nappen och satt tyst och stilla och kollade på barnprogram. Och hur vet jag att han var trött? Jo, för det första så sitter han aldrig still, och för det andra så är han aldrig någonsin tyst! Haha :) Nåja, nu sover han gott. Själv ska jag brumma ut till Storheden och handla hundmat och lite andra nödvändigheter, såsom diskmedel, tandkräm mm..

Så nu har jag minsann inte tid nå mer. MEN, jag bjude rpå lite bilder från i Lördags! ;)


En super rolig kväll ;)

John Blund är på väg..

Gokväll.

Blev inte att slappa så mycket idag iallafall, haha :) Han sätta mig i soffan en liten stund för att sedan gå ut och surra med grannen Emma medans jag inväntade Helena som skulle komma på besök :) Emma hade värkar och mådde itne riktigt bra, tror minsann det är på gång. Kanske tillochmed NU? ;)

Helena kom och precis då vi kom oss in vaknade Emil. Så vi passade på att fika på en gång (det fick bli Emils mellis, haha) för att sedan ta oss en promenad med Ebbs. Väl tillbaka så var klockan redan kvart i tre så jag kokade mig mina nudlar, fixade mig och sen bar det av mot jobbet. Gick sådär idag, en bra start fick jag men sen dog det ut :( Nåja, bättre lycka imorgon. Sökte mig även ett jobb så nu håller jag alla mina fingrar och tår! ;)

När jag kom mig hem och parkerade bilen mötte jag Emma och Henrik som precis kommit hem från förlossningen. 2 cm var hon öppen och hon fick med sg en sovdos hem. Kom igen nu Emma, kämpa på! Jag sa ett Måndagsbarn men tror jag mera på ett Tisdagsbarn ;P Man såg att hon verkligen hade ont och jag kan ju säga att jag absolut inte är avis. Nejnej. Men snart är det förhoppningsvis över och då ska jag minsann snosa bebis :P

Patrik hade gjort en sen middag tills jag kom hem. Grillkorv och pommes, en romantisk middag för två framför tvn. Hah! :) Men gott var det. Sen såg jag Prisonbreak och efter det tog jag ut Ebbs och vi gick och postade iväg ett brev. Nu sitter jag här ch är så grymt jävla trött. Men ändå tar jag mig fan aldrig i säng i tid. Vad är det för fel på mig? Det kommer då fan inte att hålla i längden då jag enbart sover ca 5-6 timmar per dygn. Jag känner att jag verkligen behöver mer sömn men ändå lägger jag mig aldrig i tid? Är huvudet dumt får kroppen lida.

Imorgon är det Patrik som går upp med Emil så till nio ska jag då sova! :) Bäst jag skyndar mig i säng så jag kan skrapa ihop så många timmar som möjligt ;)

Äntligen har vi fått svar!

Tidigare idag ringde dom om dagisplats och Emil får byta från Kyrkbyn till Magneten (det var de vi hade i första hand), yes!! :) Så nu äntligen kan jag lägga det åt sidan :) Och han kommer få gå på samma avdelning som Kevin, riktigt roligt :)

Marie och Vincent har varit förbi en sväng idag på förmiddagen! Kul med besök :) Dessvärre ramlade Vince in i vårat element och fick värsta bulan i pannan. Han vart ledsen då :( Men det är tur att barn släpper sånt fort iallafall :) Ungarna fick i sig lite lunch vid halv tolv och sen brummade dom hem. Emil ligger nu och sover och jag slappar. Patrik ligger i soffan och glor på tv, kan nog inte bli slappare än så ;) Blir säkert en promenad sen då plutten har vaknat och då minsann är det bara att dra fram fodrade byxor och jackan för nu börjar det bli riktigt jävla kallt alltså.

Som jag sagt tusen gånger, ikväll är det jobb igen tyvärr! Men det går säkert bra, jag har ju alla goa tjejer där iallafall :) Ska söka nå jobb också från jobbet, haha! Hittade ett jobb jag ska söka men gick inte från våran dator för den är lite knäpp. Så jag får helt enkelt göra det från jobbet.

Nu vart det långt. Ska slänga mig i soffan nu och vara lika slapp som Patrik :)

Zombie.

Just precis så känner jag mig idag, som en zombie. Emil har krånglat lite inatt.. Han har vaknat och haft en hemsk hosta! :( Så vid tre tiden fick han komma och sova med mamma och pappa :) Sen så vaknade han halv sex så det var bara att kliva upp och se glad ut. Försökte få honom till att somna om vid sju tiden men utan framsteg. Så nu sitter jag här och Emil är på världens mest sämsta humör :( Skitless.

Dagen kommer att spenderas här hemma. Helena skulle mest troligt komma på besök, det blir trevligt :) Sen ikväll blir det jobb tyvärr. Jag vill inte!! :( Men jag måste ju. Och denna vecka jobbar jag Fredag också, det kommer kännas förjävligt.

Nu ska jag försöka underhålla surbarnet. Vi får se hur det går!

Möhippan!

Igår hade vi möhippa för Jonna! :) Blev en helt klart lyckad dag/kväll ;) Förvånad blev hon på morgonen minsann. Men inte så konstigt då folk stormar ens hem kring åtta tiden då hon sover, hehe! :P

Som sagt, en grymt lyckad dag i mina ögon :) Bilder kommer imorgon för det orkar jag verkligen inte med nu. Trött till tusen. Kom mig hem vid tre snåret inatt och vi sov till tolv, men ändå så är jag supertrött. Nåja, får sova snart :) Emil hade varit snäll med farmor sin och Björne :) For och hämtade han vid ett tiden ungerfär. Här hemma har vi bara tagit det lugnt. Efter middagen for jag och Emil på Maxi och handlade lite gott till ikväll och sen tog vi oss allihopa en promenad runt vattnet. Mysigt :) Väl hemma fick Emil sig ett bad och sen hopp i säng. Själv så har jag plockat, diskat och tvättat ikväll. Ett riktigt jävla tråkigt måste. Men nu är det gjort. Även en dusch har jag tagit mig vilket verkligen behövdes, hade så mycket kemikalier i håret att det nästan lossnade, haha.

Nu ska jag kila vidare till soffan ett tag och sen blir det sängen. Imorgon är det jobb igen, it sucks!! :(

Kuckelikuuuuu!

Nu galer tuppen, men vi var minsann uppe före den! Närmare halv sju gick vi upp. Relativt tidigt men är inte alltför trött faktiskt. Kan hända att jag sovit rätt bra, fastän jag fick somna själv :( Eller ja.. Ebba hade jag ju såklart! :P Gick och la mig kanske halv ett ungefär också vaknade jag till när Patrik kom hem, tror klockan var närmare halv fyra då. Men ändå så kände jag mig pigg nu, konstigt? För så många timmars sömn blev det ju inte. Äh, färdigsvamlat ;)

Idag ska en del ut på äventyr hela dagen lång! Själv så blir det bus för min del från 14-15 tiden ungefär. Ska bli superkul och mysigt! :) Kan inte skriva mer än så just nu ;)

Ska kolla vad trollet gör.

Mammahjärtat är helt igen! ;)

Gokväll.

Städningen gick väldigt bra. Hängde ut både mattor och sängkläder på vädring på balkongen medans jag gick lös här inne. Jag damtorkade, damög och skurade. Relativt fort gick det! Skönt :) Halv tre var vi i Måttsund för att hämta hem hjärteklimpen! Han var så glad så, och väldigt trött. Varit ute i princip dygnet runt och levt jävul, haha ;) Men det är bara bra att han får frisk luft. Kom oss hem kring halv fyra och vi busade lite här ute. Sen vart det middag och pappa Patrik for iväg på galejj. Vi tog oss en promenad till Statoil och handlade lite och sen hem igen.. Då fick Emil sig ett bad och sen gå och lägga sig redan före sju! Han var dödstrött, han hade tydligen bara sovit max en timma på hela dagen.

Då Emil hade somnat så gick jag ut på gården för alla grannar grillade. Emma och Henrik var så snälla så dom bjöd mig på middag! :) (annars hade det blivit nudlar för min del ;) Blev goda korvar med pommes till och två "såser" till, supergott :) Emma och Tequila kom också förbi sen så vi har suttit ute och surrat, druckit nån cider/öl och spelat kubb. Supermysigt :) Kom mig in för ett tag sen. Har just bäddat sängen och fixat i ordning lite. Strax blir det sängen för jag är sjukt trött plus att det säkerligen kommer bli en supertidig morgon. Tyvärr! Hah ;)

Imorgon blir en riktigt bra dag, jag känner på mig det!! ;)

Fredagmorgon.

Godmorgon. Nyss klivit upp och nu sitter jag här i nattmössan känns det som. Haah :) Ställde väckarklockan på tio så jag skulle kliva upp i någorlunda bra tid :)

Gårkvällen gick bra. Bästa kvällen för mig sen jag började jobba igen. Som att det var länge sen? HAHA! Halv åtta fick jag ett sms av Anki att Emil sov så sött. Jag frågade om han hade varit snäll och det hade han. I slutet på smset skrev hon: Vi hörs.. Nästa vecka! Haha, eller hur skrev jag tillbaka! ;) Kan ju fetglömma att han ska vara där hela helgen. Jag måste ju få snosa lite på honom nu när jag är ledig ju :D

Var mig hemma till halv tio och surrade en massa i telefon med Jenny :) Sen började jag plocka och fixa här hemma! Gjorde egentligen inte mycket men jag städade undan ALLA saker som låg hullerombuller i hela lägenheten. Så nu strax ska jag köra igång igen. Denna gång med trasan så jag kan damtorka, och sen när Patrik klivit upp blir det damsugning och skurning. Kan även hända att jag sliter upp honom eftersom han kan sova alldeles för länge! :P

Sen nån gång under dagen så åker vi och hämtar hem plutten :) Förhoppningsvis så har han hunnit vila så han är pigg och glad! :)

Nu ska jag ringa Jenny. Tror det är första gången på grymt länge som jag mest troligt har fått sova längre än henne?! Hehe ;D

Barnlös..

Nu har Emil åkt med farmor till stugan i Måttsund. Kändes trist att lämna han, fast å andra sidan kommer han ha det skitkul och jag ska ju ändå jobba hela kvällen. Så med det menar jaga tt vi ändå inte hade träffats förräns imorgon. Fördelen är väl att jag och Patrik får ensamtid, kan ta sovmorgon imorgon plus att jag kan städa ikväll och imorgon på förmiddan i lugn och ro :)

Förmiddagen spenderade vi här ute. Sen vart det lunch och sova för Emil. Själv passade jag på att ta mig en underbart skön dusch och sen packade jag alla hans saker som skulle med till stugan. Nu sitter jag och inväntar på att vattnet ska börja koka så jag kan koka lite nudlar. Vilken toppen lunch/middag va?! ;) Nånting måste jag få i mig innan jag åker och jag orkade verkligen inte laga nån mat. Så det fick bli nudlar :)

Nu ska jag fixa mig iordning och sådant. Sen bär det av mot Boden. Sista arbetsdan denna vecka, lovley! :)

En lång dag..

Så var dagen slut.

Utbildningen gick bra. Grymt tråkig måste jag säga men ack så skönt att slippa jobba kväll :) Kom mig hem till klockan fyra (fick sluta lite tidigare) och möttes av världens gladaste Emil. En bamsekram fick jag mig!! Go ungen! ;D Vi for direkt och handlade lite nödvändigheter till plutt och sen hem så han fick sig middag i magen. Ikväll har han varit väldigt grinig, beror antagligen på att han var grymt trött. Så klockan sex knallade jag och Emil ut med Ebbs på en promenad. Blev en rätt kort sväng men hin han iallafall göra sina behov :P Gick förbi hos mamma och pappa och sa hej en snabbis och sen surrade vi på lite här utanför med grannarna.

Vi var inne till klockan sju så då gjorde jag Emil redo för natten. Strax före halv åtta så sov han, skönt :) Jag hoppas för Patriks skull att Emil sover längre imorgon än vad han gjorde idag :P Strax baki åtta for jag förbi Anne och var lite social. Surrade massa strunt, kolla på tv och så klippte hon luggen min. Så nu är den i normal längd igen. Nu kan jag visa mig ute med nedsläppt lugg utan att se ut som ett miffo, haha :)

Nåväl.. Kom mig hem till tio och sen dess har jag enbart slappat i soffan. Ska strax ta ut Ebbs på sista svängen och sen blir det nattinatt för mig. Helt skutkörd i skallen, inte van med såna här långa arbetsdagar ;) Imorgon är det kvällsjobb som vanligt. MEn sen är jag ledig fre-sön. Ska bli superhärligt :) Emil skulle mest troligt åka med farmor imorgon till stugan i Måttsund och sova över där. Då tänkte jag passa på att städa imorgon kväll så mycket som jag bara orkar, så kan jag ta resten på förmiddagen på fredagen innan plutt kommer hem. Det blir säkert bra! :)

Nu vart det långt, ännu en gång.
Godnatt.

Tidig morgon.

Trött, trött och återigen trött.

Emil behagade att vakna strax baki fem. Vi låg i sängen till klockan sex och då fick han välling. Sen var det bara att kliva upp för inte ville lilleman somna om inte. Nejnej, hur kul är det?!

Idag börjar jag jobba kvart i nio på morgonen (typ snart då med andra ord, haha) och slutar klockan fyra. Ska på utbildning i Luleå så det känns skönt att det är nära hem! :) Kanske är världens tråkigaste utbildning men hey, vem bryr sig? Vi behöver ju bara gå runt och lyssna. Det blir nog bra! Plus att jag kan lägga Emil ikväll :)

Och idag fyller även Tyra år, hela 3 år! :) Tyvärr så hinner vi ju inte komma i eftermiddag men vi kommer gärna en annan dag! :) Grattis på födelsedagen Tyra!

En morgonrök och sen lite frukost. Måste ju börja göra mig iordning tidigt idag.

Vi ses!

Tisdag

Morgonen började tio över sex och då var det bara att kliva upp minsann! Diskade undan disken och så mös vi på här inne i några timmar och strax baki nio gick jag och Emil en liten promenad med Ebba. Stannade sen ute hos Emma, Henrik och Kate och lekte lite. Blev lite poolbad för dom små och surr för dom större :) Även Jari var där och sen kom Karin och ja, ni förstår.. Vi blev bara mer och mer folk! :) Strax före elva gick vi in och Emil fick äta våfflor till lunch, gött :) Sen var det sovdags och sover gör han fortfarande.

Emil var så söt när vi kom in efter bus ute. Jag såg på honom att han var riktigt jäkla trött. Det första han gjorde var att springa till sin säng och peka, prata och försöka klättra ner i den ;) Så antingen var han så trött som jag trodde och han ville sova, eller så har det bara blivit en vana att han ska sova när vi kommer in! Gullrumpan :)

Jahapp. När plutt har vaknat tar vi oss säkert en promenad med Ebbs och sen måste jag slänga imig nå käk innan jag drar vidare mot Boden. Denna gång ska jag köra genom hela Sunderbyn eftersom dom lägger ny asfalt på bodenvägen. Måttligt less igår då jag fick stå i en jävla trafik kö hur länge som helst. Tur att jag kom i tid iallafall, 15.57 klev jag in på jobbet. Det ni! :) Kan ju säga att det gick fort till boden! ;) men mer än så säger jag inte, inte huuur fort det gick :P

Fan, nu vaknade han! Redan?!!

Första dagen avklarad.

Imorse gick Parik upp med Emil. Skönt var det, för herrn i huset vaknade nämligen klockan sex och skulle göra morgon. Jag sov sött vidare fram tills klockan vart åtta, riktigt skönt :) Jag och Emil tog oss en snabb morgonpromenad med Ebba och sen var vi utanför Emma, Henrik och Kate och busade lite innan det var dags för lunch. Slängde Emil i säng direkt efter maten och så ställde jag mig och gjorde chiliconcarne (??). Då maten var klar lämnde jag den så fint så på spisen och for och plockade upp Sara&Freya som hängde med till Skokanonen. Äntligen hittade jag skor till Emil!! Det var då verkligen på tiden. Dom skor han haft har jag verkligen älskat och dom fanns på skokanonen (dom är köpta på Lundins i stan) i två olika färger så jag tog dom blå/röda eftersom han haft dom orange/gröna. Nice! :) Även Sara hittade skor till bägge barnen, bra bra :)

Väl hemma så vaknade Emil och jag passade på att koka ris innan vi tog en promenad hela familjen med Ebbs. Var tillbaka strax innan tre så det var bara att slänga i sig lite käk och fara mot Boden. Har faktiskt gått bättre än jag förväntade mig. Givetvis så hade jag glömt bort en hel del men jag kom in i det rätt snabbt! Känns som kul att vara tillbaka och träffa alla goa tjejer, men samtidigt så känner jag att jag hemskt gärna hade varit hemma ett halv år till :) Eller iallafall hitta mig något annat jobb, i Luleå! Nåja.. Det hade gått bra här hemma för resten av gänget som tur var. Inte för att jag trodde nå annat heller men JAG tyvker det är jobbigt att åka sådär när jag är van att vara med Emil i princip 100%. Han sov så gott när jag kom hem. Tråkigt att jag aldrig kan lägga han längre, inte blir det ofta numera. Max två kvällar i veckan! Åh, vi får ta vara på den tid vi har med varandra! :)

Nu är jag helt jävla slut i skallen! Inte van vid det här jobblivet, haha. Ska börja göra mig redo för sängen tror jag. Vi får se vad som händer imorgon. Hade varit kul med fint väder och en massa massa mys ute :)

Godnatt.

Slut med det roliga livet.

Blev inte stranden idag. Jag ville inte fara själv så vi skippade det. Egentligen var det väldigt dumt enligt mig eftersom dom nu lovat skitväder till veckan. Så vi får se om det blir nå mer strand detta år, man vet ju faktiskt aldrig? Kan hända att hösten är på väg. Och den som är så mysig! ;)

Vi har iallafall spenderat dagen här hemma. Ett snabbt besök hos mormor och morfar så dom fick träffa Emil. Är en vecka sen nu och det är ju inte så vanligt att det går så länge mellan besöken. Efter det knallade vi hem och fjorde pannkakssmet som vi sen stekte till middag. Som vanligt åt Emil mycket! Tyckte till och med att jag var riktigt duktig i dag som hade flera järn i elden. Jag diskade undan all jävla äckeldisk medans jag stekte pannkakor. Och på det så skulle jag underhålla barnet och se till att han inte gjorde några rackartyg. Gick ganska bra faktiskt.. men det sistnämnda gick väl sådär. HAHA! ;)

Nåja, ikväll fick han sig ett bad och sen vart det läggdags. Donat på lite här hemma och även tvättat. Klockan nio såg jag och Patrik en film på femman, faktiskt rätt så bra. Sen dess har vi inte gjort nånting alls, den slutade ju elva. Ska strax slänga mig i säng, känner mig helt jävla färdig. Och du! vilket väder vi haft ikväll. Helt jävla underbart tycker jag. Så himla mysigt med åska, blixtrar och regn! :D

Imorgon är en stor dag. Jag börjar jobba efter att ha varit ledig i 16½ månader. Det känns tungt och jobbigt! :( Men samtidigt tycker jag att det ska bli lite kul och spännande. Vantrivs med jobbet, ja det gör jag. Jag söker nytt för fullt. Men ska bli kul att träffa vissa och så blir det läskigt att sätta sig baki telefonen igen. Känns knappt som att jag kommer ihåg hur man gör, haha. Äh, det går nog bra! Niu lär ju märka imorgonkväll hur det har gått, jag kommer säkert skriva på jobbet :P

Nu ska jag ta mig en kvällsrök sen hopp i säng!

Sleeping time!

Godafton.

Förmiddagen spenderade vi hemma, som vanligt :P Var ut en snabb sväng innan lunchen och hälsade på alla här ute och så självklart vart det lite vattenbus för Emil och Kates del. Inte så ovanligt med andra ord! ;) Efter lunchen fick Emil vila och jag tog det väldigt manjana själv. Strax före ett kom Tessan och Göran på besök. Jag bjöd på kaffe på balkongen och en massa surr blev det. Riktigt trevligt :) Tessan fick även med sig en påse hem med lite smått och gott :) Emil vaknade just innan dom gick hem så en liten syn på honom fick dom sig, hehe.

Strax baki två for vi med bilen till Karlsvik och tog oss en promenad. Omväxling förnöjer så att säga :) Sen blev det en sväng på Ica Maxi för att handla till middagen och ännu en gång hittade jag inga skor åt Emil. Det är tamejfan omöjligt att hitta gympadojor åt grabben, slut överallt. Imorgon tror jag nog att det blir en tripp till Skokanonen i förhoppningar om att hitta något. We will se!

Väl tillbaka stannade jag och surrade och tog en rök med Elina som var på besök hos Suzie med familj. Jättekul att se dom :) Även Daniel och co kom förbi så Emil fick leka i lekparken med Josephine och Evelina. Nöjd kille kan jag ju lätt säga att han var :) Knallade sen in och gjorde middag åt Emil. Sen kom även Elina och Jossan på besök och åt en sen middag med oss efter att Emil hade gått och lagt sig, jättetrevligt :)

Har suttit ute på gården och surrat med en massa folk. Jag var in först eftersom jag inte alls var på något riktigt socialt humör ikväll. Känner mig lite off faktiskt. Skönt med lite lugn och ro ibland. Imorgon blir det förhoppningsvis stranden på förmiddagen, det hänger ju på vädret. Men jag tror nog att det kommer gå vägen, det känns så! :) Hoppas Emma, Henrik och Kate ska dit så har vi nån att hänga med :P

Nu är det läggdags, godnatt.

Fredagen.

Godmorgon.

Det vart fint väder igår iallafall. Helt jävla underbart! ;) Hela förmiddagen spenderade vi inne med mys och lek. Emil somnade strax innan tolv och jag passade på att brumma iväg till Boden. Usch, fy och blä!! Fick ont i magen direkt jag gick in i byggnaden. Det är väl ingen bra början? Haha. Nåja, tog inte många minuter där och sen for jag hem igen. Var hemma till ett så ungefär en timma var jag borta. Dessvärre sp vaknade Emil när jag kom hem (egentligen var det Ebba som väckte honom) så då var det full rulle igen. Emil var sjukt grinig eftersom han endast sovit i en timma så vi packade in oss i bilen och for till Helena på besök :) DÄr var även Marie och Therese, nice! :) Roger (Helenas pappa) agerade barnvakt så det var skönt :P Emil fick sitta på åkgräsklipparen med mera, störtnöjd kille :D

Klockan tre begav i oss iväg. Vi hämtade upp Patrik och for på coop en sväng. Kollade efter skor åt plutten men nej nej.. det fanns inte! Handlade lite till middagen och så hem igen. Emil fick i sig middag och sen tog vi alla en promenad med Ebbs. Sen var det våran tur att få lite middag i magen :) Men Emil smakade ju självklart, man måste ju prova allt ;) Sen fick han sig ett bad och sen sova.

Jag gjorde mina vardagliga kvälls sysslor fast denna gång lite mer och bättre, haha! ;) Plockade undan som vanligt och tog tag i disken. Brabra! Men sen vek jag även in tvätten som jag tvättade i Måndags. Det var stort! Haha :D Inte illa pinkat för att vara jag. Gck ut strax efter åttaoch då vart det en cider, kubbspel, surr och tårta. En trevlig kväll som vanligt! :)

Idag vette tusan vad man ska hitta på. Vi får la se! Stranden vette tusan om jag orkar med. Tror faktiskt inte det. Om vi nu inte åker en sväng efter Emil vilat? Vi ser ju.. Imorgon däremot skulle jag hemskt gärna satsa på stranden. Ooh ja!

Här kommer några bilder :)


Emil busar på balkongen! :) Sen så får ni en bild på våran mysiga gård också.


Jättekul att springa och spruta vatten på alla. Riktigt superkul :) Och gräsklipparen, ojojoj, den var nog bäst! Haha :)

Sensation!!

Godmorgon.

Igår spenderade vi förmiddagen i stan. Blev en lunch på M&P med Thess och Erika och sen en snabb sväng på stan. Det enda jag kom mig hem med var 2 tröjor till Emil. Blev en snabb visit på stan, vi var hemma redan klockan ett. Emil slängde jag i säng på en gång och där sov han tills klockan vart tre. Under tiden njöt jag av solen både på balkongen och här utanför. Emma och Tequila kom förbi en sväng och var sociala.

Då Emil hade vaknat gick vi förbi hos mamma och pappa en sväng och sen hem och gjorde middag. Halv sex for jag till Lindex på storheden för att hitta byxor till Emil. Allting var jävlart slut i storlekar på stan. Hittade 4 par som jag köpte, så nu har han så han klarar sig ett tag framöver. (Jag trodde inte han hade nå byxor alls, men nu har jag insett att han faktiskt har 10 par som passar och är för stora, så nu räcker det med byxor!!) Och så nu till Rubriken; Väl inne på Lindex ringer Patrik och säger att Emil har bajsat!! Vet ni vad han gör då? Han byter den satans blöjan! Helt jävla otroligt. Så nu har Patrik bytt sin första bajsblöja! Hurra hurra hurra, hahah ;D Nåja, det var ju bra träning eftersom jag börjar att jobba på Måndag (fan fan fan, jag vill inte!) och då har han ju inget val ifall det blir bajskalas! :P

Igårkväll då Emil hade gått och lagt sig gick jag förbi Suzie en sväng och hälsade på. Tittade lite på lilla Ronja också, så underbart söt och liten! :) Sen när jag kom hem så tog jag tag i det jag tänkt att göra länge. Gå igenom och rensa bland ALLA Emils kläder. Nu snackar vi från storlek 44 upp till stprlek 80. Det gick bra, nu har sparat en del saker och rensat bort en hel del. Så dom som är intresserade får komma och rota, annars "slängs det bort".

Idag verkar det bli en lugn och lite småtråkig dag tror jag? Solen är inte framme, men vi kan ju hoppas att den kommer tillbaka idag igen? :) Jag ska iallafall passa på att åka till Boden medans Emil vilar. Måste åka och skriva schema, har skjutit upp det hela veckan så nu är det dags. Sen så skulle jag behöva åka och hitta nå skor åt lilleman. Det är de enda som vi saknar nu.. gympadojor i rätt storlek.

Världens argaste Emil är i farten, vi hörs!

Lill lördag.

Förmiddagen spenderade vi här ute i lekparken och mös på i solen :) Sen vart det lunch, korv och potatis! Emil slocknade direkt efter lunchen. Själv så gled jag vidare till Kyrkbyn där jag fikade och surrade med Helena. Super trevligt! :) Stannade en timma innan jag begav mig hem igen.

Emil vaknade då jag kom så vi tog oss allihopa en promenad så Ebbs fick bada och sen dukade vi upp med glass, jordgubbar och grädde ute på gården. Kan jag säga nå annat än gott?!! ;D Underbart gott var det, skulle kunna äta det varje dag. Emil och Kate fick springa nakenfisar medans Jari sprutade vatten med vattenslangen, haha. Emil älskade det! Han var heltokig, la sig på mage i vattenpölarna och levde rövare, haha. Längtar tills jag får se alla bilder som Emma tog :)

Klockan fyra gick in också duschade vi bort allt gräs och dylikt Emil hade på kropp&knopp. Sen blev det en tripp till Ica Maxi där vi handlade inför middagen. Idag blev det kebab i pitabröd med en massa grönsaker och dressingar, smasken! :) Efter det har vi inte gjort mycket alls.. Emil har sprungit och skrattat och grinat lite till och från eftersom han var så trött, Patrik spelade tv-spel medans han försökte underhålla en sur Emil och jag tog tag i det stora diskberget som vi hade! Vi lyckas alltid få så sjukt mycket disk, jag fattar fan inte! Nåja, nu är det gjort..

Patrik och Andreas har tagit sig en promenad med Ebbs. Funderar faktiskt på att ringa och efterlysa dom eftersom dom varit borta länge, över en timma. Inte för att en timma är särskilt länge, men för att vara dom så är det de! Haha. Själv har jag plockat och städat och vattnat blommar och donat på. Nu är det rent och fint, förutom golven! Ska slänga mig i duschen snart så jag själv känner mig fräsch. Kan ju vara en fördel :)

Imorgon blir det en lunch i stan med Thess, sjukt länge sen nu! Ska bli kul :) Sen ska vi traska lite på stan så jag kan köpa nå kläder åt Emil, det ekar i garderoben nu, finns nästan enbart kläder som är för små. Usch! Det ska det bli ändring på :)

På tal om Emil så hade jag kontakt med rektorn som har hand om alla dagis i Gammelstad och nu verkar det som att han kanske hinner få byta till ett dagis närmare oss redan innan han ska börja med inskolningen! Jag håller verkligen tummar och tår!! :)

Nu vart det långt..

Uppdatering.

Nu var det ett litet litet tag sen jag skrev här. Ska försöka dra en snabb uppdatering över Måndagen och Tisdagen ;)

Måndagen blev som planerad. Vid tio tiden var vi på storsand med Emma, Henrik och Kate. Barnen lekte, badade lite, åt lunch och fikade kakor i mängder :) Dom var störtnöjda! Själv försökte jag få mig lite färg och jag tror att jag lyckades? Haha :) Klockan ett var vi på väg därifrån för båda barnen behövde sova. Emil somnade  innan vi ens kommit oss ut från skogen, så ja.. han var trött! :) Medans plutten sov så var jag ute i solen och bara mös. Så fort han vaknade så drog vi och handlade en massa massa mat på Willys. Med andra ord så var vi och strohandlade. Till middag smaskade vi i oss tacos, grymt gott :) På Kvällskvisten kom Anne förbi en sväng så vi satt på balkongen och surrade tills klockan blev just baki i nio. Då hon for hem tog jag jag tag i diskberget, sen soffläge och sen sängen. Trött var jag.

Tisdagen började inte alls bra eftersom Emil krånglade natten till Tisdagen. Han vaknade och skrek några gånger så sista svängen jag var in till han var klockan halv fyra :( som tur var sov han då till åtta iallafall och inte till halv sex eller nå liknande, för då han jag minsann dött.  Vi gick ut innan lunchen och busade i lekparken, även Emma och Tequila kom och lekte med oss. Superkul :) Väl inne vart det lunch och sen en vila för Emils del. Passade då på att glassa i den underbara sol vi har, sjukt bra väder de senaste dagarna. Men inte är jag ledsen inte! ;) Srax före två kom Helena på besök så vi åt isglass i solen på balkongen. Emil vaknade efter en liten stund och kom ut han också :)

Helena åkte sen vidare och jag fick nå ryck så jag började städa balkongen, den är skitren nu! :) Halv fyra kom Tobbe, Sara, Max och Leia förbi. Jättelänge sen vi såg dom nu så det var jätteroligt :) Vi gick ut och fikade utanför lekparken så barnen fick springa runt där, men det gjorde dom knappt, haha! ;) Strax före fem gick dom hem så vi gick in och gav Emil middag vilket han åt 5 tuggor av. Nåja, han hade ju tryckt en massa kakor :P Sen var det bad och läggdags för plutt klockan sju.

På kvällen efter Emil gått och lagt sig vart det en sen middag ute på gården med en massa goa grannar :) Vi gick ihop och och betalade för all mat som Patrik och Andreas var och handlade och ruksigt gott var det. Vi grillade flintastek som var färdgimarinerad, helt klart godkänt :) Så åt vi färsk potatis till med en massa sallad och såklart fanns det en pepparsås (Vi gör typ alltid den, hehe) och så hade vi köpt en kall beasås. Karin hade tagit med sig nå supergott bröd ut som vi också smaskade i oss. Kan inte säga annat än att jag var på väg att rulla därifrån sen, haha! ;) Efterrätten bestod av glass, jordgubbar och grädde.. men alla blev så mätta så vi har sparat efterrrätten till idag. Gott med glass och jordgubbar i solen idag :D Spelade sen en omgång kubb, sen vart det lite surr och sen gick alla hem. En supertrevligt kväll :)

Idag vette tusan vad som händer. Vi får la se helt enkelt :) Nu ska jag iallafall kolla vad lilleman gör och sen ta en morgonrök.

Soliga Söndag :)

Gokväll.

Blev minsann att somna om imorse, men lite längre än planerat. Halv tio steg vi upp men det gjorde ingenting för dom for senare än så :) Knallade dit på en gång och sa hej och hejdå, alltid lika tråkigt när släkten åker hem :( Emil fick i sig lite lunch innan vi knallade därifrån. Stannade här ute hos Emma, Henrik och Kate så ungarna fick vara nakenfisar och bada i Kates pool :) Underbara barn! Halv två var vi inne igen och jag slängde Emil i säng på en gång. Solade sen lite på balkongen och mös på i sommarvärmen! :) Halv fyra vaknade plutten och vi tog oss en promenad till vattnet så Ebbs fick bada lite. Sen bar det av hemåt för att göra middag. Vi käkade grillat med pommes och kall bea sås medans Emil fick nöja sig med fiskbullar i hummersås och potatis, men lika nöjd för det var han! ;D

Gick sen ut igen och lekte med Kate innan det var dags att gå in halv sju så Emil skulle hinna få sig ett bad innan läggdags. Tessan kom förbi just då Emil badat klart så jag gav han välling och la han och sen for vi på Ica Maxi där jag handlade lite gotta för ikväll och så smaskade vi i oss en varsin glass :) For sen hem och lämnade grejerna och bytte om till bikini för ikväll har vi varit och tagit oss ett kvällsdopp med Andreas! Hade gärna kunnat få vara lite varmare, både i luften och i vattnet. Ebba fick också följa med och bada, det gillade hon :) Kom mig ut från duschen för en liten stund sen, var tvungen att tvätta håret och ta mig en varm dusch, underbart skönt! :)

Nu ska jag käka lite choklad och dricka cola och sen sova. Imorgon om det är fint väder så blir det mest troligt storsand med Emma, Henrik och Kate. Hoppas på sol och värme, hoppas hoppas hoppas! :)

Kul jul..

Trött till tusen och givetvis ska Emil vakna före fan! Usch och blä.

Aja, vad ska man göra? Bara att gilla läget. Om senast 1½ timma så sover han förhoppningsvis igen och då gör jag detsamma. Men denna gång ska jag ställa väckarklocka så jag kommer ihpg att gå förbi mamma och pappa och säga hejdå till släkten som åker. Kan ju inte missa det, känns taskigt. Vi sa ju aldrig hejdå igår så..

Men nu ni. En rök på det här så jag håller mig vaken! :)

Lördag hela dagen

Gokväll.

Givetvis somnade jag också om imorse, och länge sov vi då! Andreas kom och väckte oss tjugo över tio :) Men det var bara bra för vi skulle ju till stan idag :) Gick ut med hunden, Emil fick lunch i magen och sen drog vi iväg. Hämtade upp lillkusinen Rasmus (resten av familjen kom i annan bil) och sen till staden. Gick till stadsparken till Barnkalaset där vi mötte upp Emma, Henrik och Kate. Strosade runt till resten av familjen kom och då gick vi till tivolit. Åkte två "vuxen" karsueller med kusinen David och sen lilla larven med Emil :) Efter det blev det lite krubb i kistan och sen skateboard tävling. (Vilket jag tyckte sög) Men dom mindre ville ju så gärna se så vi offrade oss ;)

Resten av gänget for hem och vi gick in på Smedjan med Emma, Henrik och Kate. Grabbarna var snabba iväg till Game butiken (där Patrik för övrigt köpte ett dyrt tv-spel, men gissa om han är nöjd? HAHA) och vi tjejor, plus Emil, gick till Polarn och pyret en sväng. Sen bar det av hemmåt och då blev det middag för Emil. Var ute i lekparken med Emma och Kate ett tag och sen gick vi förbi mamma och pappa och var sociala där. Hemfärd vid sju och Emil fick hoppa i säng. Har kommit fram till att han absolut inte kan vara vaken längre än så för det blir alltid en helvetes morgon dagen efter om han är uppe längre än till sju. Skit irriterande! Nåväl.. donade på lite här hemma och sen har jag varit ute med grannarna och lirat kubb :) Kom in för inte alltför länge sen. Snart är det sängen som ropar, upp och hoppa tidigt imorgon kommer det säkerligen bli :/

Släkten drar hem imorgon på förmiddagen så vi ska hinna förbi där och säga hejdå innan dom far. Sen kanske jag och Emil far in till staden med Emma en sväng. Jag hoppas marknaden har öppet imorgon också? Iallafall ett litet tag. Aja, vi lär ju märka!

Godnatt

Torsdag och Fredag.

Ska försöka dra igenom en snabb sumering av Torsdag och Fredag. Lycka till att den blir kort, hahah.

Torsdagen klev vi upp tjugo i nio. Helt sjukt!! ;) Tog tag i damsugningen på en gång och gick sen över till grannen som bjöd på pannkaka (eller plättar som alla andra så fint kallar det för) till frukost. Gött :) Klockan tio gick hela familjen till mamma och pappa där släkten var, de kom på Onsdag kväll. Vi gick till Snickar där Ebba fick bada och det gjorde även Rasmus. Sen ville dom till storsand och då gick vi hem för Emil var grymt trött. Blev lite solning på balkongen för mig medans han vilade. Sen blev det helt plötsligt lite småtressigt. Jag duschade, fixade mig, fixade käk åt plutt och allt sånt där. Sen for jag och Andreas till Jenny och Fredrik :) Kort och gott så vart det en lyckad kväll. Visst hade det kunnat vara roligare vissa stunder, men vafan! Sånt som händer :)

Fredagmorgon klev jag upp klockan nio faktiskt. Relativt pigg och utvilad :) Blev lugnt här hemma hela förmiddagen tills Emil hade fått vila efter lunchen. Blev en promenad till Rimi och tillbaka för att handla lite. Väl tillbaka knallade jag och Emil direkt till storsand med min faster och hennes tre barn. Där var vi mellan tre och fem och Emil stortrivdes! :) Kröp runt i sanden och lekte lite lätt i vattnet. Men bäst var nog ändå alla kakor, haha ;) Gick sen hem så Emil fick i sig lite middag och sen gick vi till mamma och pappa igen. Där åt vi en sen middag, vid sju. Blev enkel mat, hamburgare och pommes, dock alltid lika gott ;) Gick sen hem och la Emil där vid kvart över åtta tiden. Sen gick jag ner till grannarna Tommy och Carola för där satt Anne och Marri (Carola är Marris storasyster) så jag surrade med dom en liten stund innan dom for till kalaset. Min kväll fick bestå av diskning, men det gjorde inte mig nånting eftersom jag hade fått ha mitt roliga på Torsdagen :) Kom mig i säng före tolv och det var bra!

Förstod att det skulle bli en tidig morgon idag. Emil vaknar alltid extra tidigt när han får vara uppe längre. Så idag började han leva rövare vid halv fem. Jippi! Strax baki fem var vi uppe och det kändes tungt. Nu däremot har jag lagt han igen för han såg megatrött ut och än så länge är det tyst. Ska gå och tjuvkika på honom och sover han så ska jag försöka göra samma sak! :)

RSS 2.0