Snart 2008!

Ja, nu är det inte länge kvar till det nya året! :)
Det här året har varit kalasbra! Det bästa som hänt är när vi hämtade hem Ebba ;) Förhoppningsvis blir nästa år lika bra, men det tror jag nog. Då kommer en till rolig sak, bebis ju! :D Så det blir nog ett kalasbra år det också! :)

Annars så har jag och Patrik inga som helst planer för ikväll. Får se vad som händer, och vars vi hamnar! :) Ska bli intressant att se, hehe! Nu på dagen så måste vi iallafall handla lite, (blev inget igår, så mkt folk) om de nu inte är för mycket fok. Då småhandlar jag bara! Sen så ska jag även ut med Ebba på en längre sväng borta i Karlshäll. Ida och Akela skulle nog med? Skulle iallafall väcka henne, haha! :) Sen har jag inget mer inplanerat, förutom att duscha och göra sig lite fin ;)

Ja, de var väl allt för mig för detta år :P Så hörs vi nästa år!

GOTT NYTT åR! (Festa åt mig!;)

Äntligen hemma!

Borta bra men hemma bäst! Den kommentaren är fan klockren :) Det har varit jätteskönt att komma bort. Slippa tänka på allt som hör till det dagliga livet, såsom pengar, mat och dylikt. Men förbannat så skönt det var att komma hem! :D Kunde inte få en bättre julklapp just nu kändes det som, haha! ;)

Nåväl, julveckan som varit har iallafall varit bra. Lite långtråkigt ibland, men de är sånt man får ta. Jag har iallafall fått röra lite på mig, varit på skogpromenad minst en gång per dag med morfar och hundarna. Så de var skönt att ta sig ut och motionera fläsket! ;) Sen så har vi shoppat lite. Både till mig och Patrik. Inte var de då mycket inte, men lite iallafall :)

Så igår var vi hemma, halv sex. Då packade jag upp alltihopa och sen for vi och hämtade hem mat. Har ju ingenting hemma, så vi ska fara och handla idag. Förhoppningsvis nu snart på förmiddagen för jag är hungrig! Och sen så ska vi till Antnäs och fira lilla julafton där. Så de blir nog trevligt :)

Och imorgon, jadu. Då ska jag jobba! :( FAN vad mina nio lediga dagar har runnit förbi. Känns som att de var i förrgår jag jobbade typ! :( Nåväl, måste man så måste man.. Känns bara väldigt deprimerande! Men är ju ledig två dagar sen igen, så de är rätt bra.

Nusåå, ska väl försöka dra upp Patrik eller nå.

Mysigt, men långtråkigt

Sådär, då har vi tagit oss vidare till Morfar och Rose. Har ätit lite julrester och bara tagit det lugnt idag. Jag och Patrik tog bilen till Gävle stad en sväng, kollade på bocken och bara gled omkring. Skönt att komma ifrån ett tag, bara vi två. Har ju bara haft en jävla massa folk omkring oss hela tiden sen i Lördags, så man blir lite knäpp. Haha! :)

Och imorgon,  ja då blir det en fullspäckad dag. Först och främst måste vi göra oss iordning, ni vet, äta frukost, duscha mm. Sen så blir det att gå till köpis klockan tio då dom öppnar för att kolla lite på kläder till både mig och Patrik, om vi nu hittar oss nå kul. Sen klockan två så ska vi vara hos mormor och äta och så kommer alla mammas syskon dit med barn. Och hundar!

Det var de, mycket att göra ;) Nu ska jag se på tv.
Tjoheeeej :D

Julafton!

Så var det julafton! ;) Dagen har varit bra. Fast tyvärr väldigt långtråkig! Men de är ju faktiskt så julafton är. Mycket stress inför denna dag, och sen när julafton väl kommer så sitter man bara på arslet, och äter. Haha!! :P

Nåväl, idag har vi varit på isen, ungarna åkte skridskor, jag hade sparken och Ebba sprang! :) Skitskönt, var säkert ute i en timma. Ebba var då trött sen iallafall ;) Sen har vi bara varit inne i princip, tagit de lugnt. Tomten har varit här och delat ut julklappar :) Mycket nöjd blev både jag och Patrik, och ändå är vi inte helt klara. Har ju endast varit hos farmor/farfar. Imogon bär det av till Morfar och hans sambo.

Annars så är allt bra. Var till Valbo igår och handlade mig två st tröjor. Kul med nånting nytt, kommer inte ihåg sist jag handlade nånting till mig själv. Så de var lite småkul! ;)

Nä, nu ska jag väl vara lite social med Patrik och resten. Lämnade han med min tokiga släkt! Mohahahaha ;D Ha de så bra! För det ska vi ha :) Däremot måste jag erkänna att jag redan har lite hemlängtan. Speciellt då jag vet att Emma är hemma nu också! Sjukt länge sen jag tråffade henne nu :(

GOD JUL!!

Hejdå Luleå

Äntligen så är denna dag kommen! Haha :) Har precis klivit upp, Patrik ska jag väcka nu. Och även hunden, för hon måste ut på promenad innan vi drar på äventyr. Vi skulle fara klockan åtta, så bäst jag skyndar mig lite! (Har inte packat allt, därav den lilla stressen) :D

Jul lov!! Det är allt jag har att säga just nu. Känns så sjukt jävla skönt!! :) Kan inte bli bättre än så här :)

Igår så var vi på UL, skitkul att se det lilla pyret :) Så söt, haha! Fastän man inte såg mycket. Men de var kul, en annorlunda upplevelse. Och nu känns det mera verkligt! :) BF blev den 16 Maj istället för den 17, så det var bra! :) (Inte för att de är nån skillnad, men iallafall)


Lill pyret är 19 cm kort och vägde 220 gram ;)

Nä, nu hinner jag faktiskt inte skriva nå mer. Ha en God Jul alla nära och kära! Så ses vi innan nyår ;D

Trött, sliten och glad på samma gång

Torsdag idag. Vilket innebär att jag endast jobbar ikväll, sen låååååååångledig! Fiiifan vad skönt det ska bli :) Ingen förstår nog hur glad jag är, haha! Och nu har jag även jobbat sex dagar i rad, och då blir jag dessvärre ännu mer less. Fast inte idag, för idag är "sista dagen" ;)

Gummorna skulle ta sig en promenad på Björx nu på förmiddagen, men jag hinner inte till halv elva! :( Blir för tidigt. Inte hunnit göra nånting ännu, varken väckt hunden, gett henne mat, eller ens hunnit äta själv. Så jag får slita upp Ida på en promenad! ;) Ska även försöka hinna diska lite nu på förmiddagen så det blir gjort nån gång. Tänkte göra det igår efter jobbet, men icket. Då packade jag endast upp all tvätt som vi tvättade igår. Så nu är allt rent och fint inför resan :) Ska även ta och damtorka idag, och putsa alla skåpsluckor/dörrar så det är rent och fint. Så slipper jag göra allting imorgon. För imorgon ska det också städas!

På tal om imorgon så närmar sig den dagen med storsteg nu! Hihi ;) Ska bli så kul att fara till sunderbyn. Dumt är det att det kostar så pass mycket att köpa bilderna, menmen! Ska försöka göra en fuling ;) Hehe.

Nä, nu kom Ebba!

Kan de bli mer lägligt?!

Jag gillar inte mitt jobb sådär jättemycket, det vet säkert alla mina vänner vid det här laget?! Men idag gillar jag mitt jobb. Jag kallar det för en julbonus, fast jag vet att det faktiskt inte är så. Dom hade gjort fel med löneförhöjningen så vi fick för lite, så vi har nu fått retroaktivt på December lönen, så jag fick lite mer än en tusen lapp extra! Wihoo ;) Kunde det bli mer lägligt? Nej, skulle inte ta och tro det! Tjo.

Idag har det varit en kanonbra dag. Började dagen som vanligt, gick ut med Ebbs, satte mig vid datorn och nötte lite, sen frukost framför tvn. Efter det så for jag och Ebba till Björx för att ta oss en promenad med Emelie och Rex. Så jävla mysigt väder. Förutom halkan! Var snorhalt idag, huvva. Höll på att vurpa säkert hundra gånger, haha! :D Vi gick till Porsöbron(?) och där mötte vi upp Veronica och Gizmo. Fy satan vad snygg han var! ;) Ett riktigt muskelpaket. Ebba tyckte han lukta gott :P

Promenaden tog ungefär två timmar, och efter det så var jag och Ebba tvungna att åka hem för jag skulle hinna äta innan jobbet. Ebba var trött, sprang direkt och la sig i sängen! :) Snutteplutten min.

Tänkte även skänka en tanke till min favorit Patrik. För han har blivit sjuk! :( Bra tajming, just såhär vid juletid. Men vi får hoppas det går över innan vi far! :)

Endast två dagar kvar, sen har jag "jullov"!! ;)

Måndag hela dagen

Sådärja, då var det endast 1 vecka kvar till självast Julafton. Tycker tiden går så snuskigt fort nu alltså. Men det är ju bara braaa! :)

Idag har det varit en lugn dag för mig. Bara varit hemma och pysslat på lite. Hunnit med att diska (Det var ett berg nu som jag typ alltid har) och plockat undan lite. Sen har jag även varit duktig och klippt klorna på Ebba (Gick konstigt nog snabbt och smärtfritt denna gång) och efter det så tog vi oss en långpromenad! Ruskigt skönt väder idag! :) Sen han jag inge mer kul, bara duscha och äta, och nu sitter jag på jobbet. Har redan hunnit sitta här i snart två timmar. Har faktiskt gått fort! Skumt.

Och snart ska jag på UL, räknar ner varje dag som går! ;) Ska bli så kul att få se det lilla krypet! :D

Jahapp. Det var väl allt jag hade att komma med. Inte så mycket vettigt, men nånting skrev jag iallafall :P
Ha det bra! Lev och må väl


En vecka kvar

Sen far vi till Gävle. Ska bli så grymt skönt att komma bort och bara vara! ;) Slippa tänka på vad man ska äta till middag och vad man ska hitta på. Det får andra göra åt oss istället, hehe! ;)

För tillfället sitter jag på jobbet. Inte så kul, för går tyvärr inte alltför bra för mig just nu! Eller.. Det gör de väl inte för andra heller! Haha :) Har iallafall lunchen att se fram emot som är nu klockan ett. Auli har lagat mat åt oss. Fläskfilé, pommes, sallad och pepparsås! Kan de bli bättre?! :D Gott. Sen klockan fem så slutar jag. Skönt! Då blir det bara att vara hemma och ta de lugnt tror jag. Finns inte så mycket annat att göra :)

Och igår. Ja då gjorde jag inte heller nånting. Satt hemma hela kvällen! Men de var rätt skönt, skulle ju ändå upp och jobba idag klockan tio.

Annars har de inte hänt mycket, och de kommer de mest troligt inte att göra heller. Jobbar iallafall alla dagar nu fram till fredag, för på fredagen är jag ledig! :) Och på fredag så ska jag och mamma på stan och handla kläder åt mig, nice!! ;) Det var ju faktiskt hon som erbjöd sig, så då är de lika att passa på! Hehe ;)

Nä, nu ska jag minsann på toa, sen blir det käk! :)
Vi ses!

Så trist

Hur jävla svårt ska de vara att få tag i en lägenhet som vi vill ha. Det räcker ju tydligen inte med 4 års kötid. Nej! För då hamnar man bara på 12 plats. Fan vad less jag är! Det är ju inte ens på något jättefint område, enligt mig. Menmen! Bara att fortsätta söka..

Igår så for jag och Ebbs till Björx. Var så kallt ute så blev ingen lång promenad, bara en snabbis! Sen var vi inne mest hela tiden. Först hos Emelie.. Sen gick vi över till Jenny en sväng och fikade lussebullar :) Det var trevligt. Sen for jag hem, åt lite mat, och sen till jobbet!

Idag händer nog ingenting. Ska slöa så mycket som möjligt innan jobbet! Ska nog iallafall ta tag i disken, för det behövs verkligen nu. Kommer inte ihåg sist jag diskade? HAHA! ;) Annars vet jag inte vad jag ska göra. Glo på tv kanske? Vi ser ju vad som händer. Är iallafall sista jobbdagen, sen är jag ledig två dagar :) Men sen jobbar jag sex dagar på raken innan jag får mitt "jullov". Så de känns lite jobbigt. Menmen!

Nä, ska väl ta och gå ut med min konstiga hund som har spökat för mig och Patrik nu i två dagar. Hon är ju knäpp! Måste fan vara nån spökmånad eller nå liknande. För såhär brukar hon inte bete sig!

Ha de gott!




Måndag

Första dagen denna vecka. Och jag hoppas den här veckan går fort. Och även nästa vecka, så vi får åka bort nån gång och fira jul! ;) Blir säkert trevligt :)

Jahapp. Idag har jag faktiskt bara varit hemma. Kors i taket!! Haha ;) Inte ofta det inträffar. Men men.. Jag fick ju iallafall fin besök utav Emelie, Jenny och barnen :P Så vi fikade och pratade, och sen tog vi även en liten promenad. Det uppskattade Ebba! :) Och fikat, de uppskattade jag för Emelie hade nämligen med sig mumsigt fika som fanns kvar efter dopet, hehe! Gott gotti gott gott :D

Och nu så sitter jag på jobbet. Inte alltför kul, och ändå har jag tagit på mig att jobba extra på Lördag. Huvva! Men jag tänkte att de kan ju vara bra med lite extra pengar i Januari. Plus att jag varit borta 3 dagar den här månaden, så jag får ta igen lite! ;) Och vi får ju faktiskt mat då också, förhoppningsvis något gott som tidigare ;) Hehe!

Näpp, nu ska jag väl ringa och säga nå vettigt till folk. Typ!

Andra advent

Idag är det andra advent. Och vad gör jag? Jo, sitter på jobbet! Skitkul, eller så inte. Men vad gör man inte för lite pengar? ;) Ska iallafall tända mitt andra adventsljus när jag kommer hem! Bara så de blir gjort ;)

Kanske ska ta och sammanfatta helgen som varit?!

I Fredags så tog jag det väldigt lugnt under dagen. Kommer egentligen inte ihåg vad jag gjorde om jag ska vara helt ärlig, haha! :) Eller JO. Jag var ju faktiskt hos Marie så hon klippte och färgade mitt hår :) Haha, vilket minne jag har! Så det var trevligt, vi åt lunch och prata på allihopa. Och så fick hundarna busa såklart ;) Sen på kvällen så blev det julmiddag på Bodensia. Säger bara en sak, ruskigt gott!!! ;) Fan vad jag älskar julmat, har inte tänkt på de tidigare. Men de är ju sjukt gott! :) Men de blev en tidig kväll, for redan kvart över nio. Och då hämtade jag Patrik i Ersnäs, sen var vi bara hemma hela kvällen :)

I Lördags så var jag på dop! Lilla Vilmis döptes, så de var trevligt. Kunde knappt hålla mig för skratt i kyrkan, kan hända roliga saker även i guds hus ;)  Sen så var det fika för hela slanten! Riktigt gott må jag säga :) Fika monstret som jag är! Hihi :) Sen efter de var jag bara hemma, sen drog jag och Ebbs till Jenny och Fredrik där lite folk var och festade. Då fick Ebba busa med Douglas. Inte för att de blev så mycket bus, men iallafall :) Sen hem och åt hjärt chips och tog det chill till Shaft.

Så de var min helg! Idag räknas inte som helg bara för att jag sitter här och ugglar. Och hungrig är jag också, får äta kvart över sex! Gott :)

Nu blev det mycket. Ha en bra andra advent! ;) By the way! Tiden går riktigt fort nu tycker jag, går in i v.18 idag :)

Julfest på Bodensia!

Jajjemen! Idag så är det julfest med jobbet. Ska bli kul, och gott om inte annat!! ;) Kommer inte stanna alltför länge med alla fyllon, haha, men ska iallafall dit och äta julbord. Hallå, gratis är gott! :D Så de blir min kväll, kanske inte hela, men halva iallafall.

Sen så måste jag även gratulera Moa som fått körkort idag!!! ;) Fan vad roligt! Kör inte för fort i halkan nu Moa?! ;D Så de måste firas, med lite extra mycket julmat, hehe! :)

Ska även ta och färga håret idag. Äntligen!! Känns som en evighet sen sist, fast egentligen så har de ju bara gått typ två månader, haha! Men ser ändå förjävligt ut :( Så det blir kul.

Och nu måste jag ut med Ebba. Hon ser jätteroad ut här brevid mig! ;)
Ha en trevlig helg, för de ska jag ha! :)

I´m baaack

Nu var det ju faktiskt några dagar sen jag uppdaterade. Så nånting vettigt kanske jag har att komma med?! ;P

I måndags så blev det iallafall att fara till tandläkaren, och tur var det! Inte för att dom fixade min tandvärk, men nu har jag åtminstone fått en tid då dom ska fixa, och dom var tvungen att göra en rotfyllning! :( Ajajaj.. Så dit ska jag den 13 December, om jag inte får ont igen. För då ska jag till Porsön och fixa till smärtan innan.

Sen så han jag även med att fika på förmiddagen med Emelie, Vilma, Jenny, Loke, Linda och (Agnes?)hennes bebis som bara då var 5 dagar gammal! Så liten och söt ;) Ännu mera bebis feber! Haha ;) Men det var riktigt trevligt..
Sen blev det inte så mycket mer den dagen. En långpromenad med Ebba blev det för min del på kvällen, och sen hopp i säng!

I tisdags så kom Marie hit och vi tog oss en två timmars promenad med Lycklig och Ebbs! Det var hur skönt som helst, perfekt väder!! :) Vi gick till storsand och tillbaka. Så fick dom busa lite då och då. Dom är så duktiga och lyssnar på oss! Så då är de kul att ha dom lösa :) Sen på kvällen blev det kärringhäng i Rutvik (Och jaa, jag var med för en gångs skull) vilket var skit najs! :) Så trevligt att alla tjejjor samlas sådär, tycker iallafall jag :P

Och idag så vet jag inte vad jag ska göra. Ska iallafall ta mig i kragen och fara och jobba idag. Det behövs! :) Men annars vette tusan.. Ska iallafall pallra mig ut med hunden nu iallafall, hon står vid mina fötter och ser inte sådär jääteglad ut, haha ;D

Hejdå!


Glömde säga

Att nu har jag julpyntat, så nu är det mysfaktor hemma! Iallafall i köket ;)

Inge jobb idag

Näpp. For aldrig och jobbade på grund av min tandvärk! Klarar inte av att vara trevlig då, iallafall inte då man är tvungen att låtsas vara trevlig! Haha ;) Däremot så har de inte gjort så ont i dag, men nu kom värken igång igen! Jobbigt säger jag bara! Men imorgon ska jag äntligen till tandläkaren! Yes.

Annars har de inte hänt mycket. Myst på här hemma bara. Orkade aldrig fara till stan för har inga pengar, och då ska jag absolut inte på stan. För det är då man hittar allt man vill ha! Tyvärr. Däremot så ska jag kanske till stan en sväng imorgon, men då bara för att fika på förmiddagen ;)

Ikväll så har jag varit förbi Tessan en sväng, länge sen jag prata med henne! Så de var trevligt. Fjolla var också med, men han såg på film, så där blev det inte alltför mycket prat :) Så kom hem för ett tag sen, och nu ska jag bara lägga mig framför tvn. Vilket jag har gjort hela dagen iofs, menmen! :)

Och idag så har jag gått in i V.17, kuul :P
På tal om barn så fick ju Anne och Joni en liten kille igår kväll! Gratulerar!!!! ;) Så de var ju skitroligt! Väntar bara på att de ska komma upp en bild på nll, förhoppningsvis imorgon :)

Nu ska jag slappa lite till. Hejdå!

1 December

Så var vi inne på December månad! :) Nu går allting tokfort, men bara bra det. För då är det inte länge kvar tills jag ska på Ultraljudet ;) Och så är det ruskigt nära till Julafton och allt runtikring där. Myspys! ;) Nu har vi bestämt oss, och det blir Gävle denna Jul. Lika bra att passa på, för man vet ju aldrig när vi har tid att åka nästa gång?!

Jahapp. Vad har hänt sen sist jag skrev? Inte alltför mycket. Tagit det lugnt och myst på med promenader med Ebba! :D Sen så igår kväll så var jag med Jenny, Loke, Emelie, Vilmis och Douglas hos Jenny. Vi käkade en massa chips och snarra och bara satt och surrade samtidigt som vi kollade på Idol. Riktigt trevligt, som alltid! ;) Han även med att julpynta lite i köket igår, så jag blev supernöjd när jag fick upp min stjärna och mina ljus :) Så då är de bara vardagsrummet kvar, och de tänkte jag ta idag, för ska även städa och tvätta. Ska bara börja dagen med lite frukost :)

Sådärja. Det var allt för mig! Ska ta och äta nu, sen dra igång tvätten på en gång, och städa! Så de blir gjort. Får passa på då Patrik inte är hemma. För då är han bara i vägen! HAAH ;)

Tjoheeej.

RSS 2.0