Hej hej, hemskt mycket hej!

Jahapp, vad har jag gjort ihelgen då? Igår så var det en helt underbar dag faktiskt :) Dagen började med en promenad strax efter elva till Storheden med Ebbs och Tessan. Riktigt trevligt att umgås med Therese.. Vi gick dit, kikade lite på Lindex (Tessan handla med inte jag, tyvärr) och sen en fika ute i solen :) Kan ju tyvärr inte ta med mig Ebba in så vi offrade oss för hennes skull och satt ute. Blev lite små kyligt när man satt still, men de var det värt ;) Sen gick vi hem igen. Var väl hemma till tvp två ungefär, så tre timmar var vi ute. Ebba var gode nöjd!! ;)

Sen vid tre tiden så for jag och Patrik lite ärenden och även storhandlade, så nu lever vi som normala människor igen med mat i kylen och frysen :P Mumsigt värre!! Sen på kvällskvisten vid sju tiden så for jag till Emelie och umgicks med henne, Vilma och hundarna. Alltid lika trevligt! :) Stannade där hela kvällen och kom hem vid tolv ungefär. Så det var min Fredag det, helt bra dag! ;)

Idag så var ju ut med Emma och hundarna på förmiddagen på isen en sväng. Fast där blev vi inte långvariga eftersom det blåste så sjukt mycket! Ursch, det gillade vi inte. Kring ett tiden så for jag in till stan och mötte upp Emelie, Jenny plus barnen och vi knallade runt på stan en sväng och sen avslutade vi med en fika på Condis :) Smarrigt var det :)

Så jag är i princip nyss hemkommen, och nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Rastlös som jag är! Men man kanske ska ta det lugnt ett litet tag och sen knalla ut med Ebbs en sväng. Om jag orkar, känner mig riktigt slö idag också. Men vi ser ju vad dagen/kvällen har att erbjuda. Ikväll vette tusan vad jag ska göra, men det visar sig. Kanske bara blir att vara hemma, har ingen aning.

Så det var min helg, än så länge. Imorgon är det jobb igen! Den här veckan måste gå snabbt! och så är det bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0