Man ska INTE skjuta på saker och ting...

Gokväll.

Hela föra veckan tillbringade jag med att göra vad jag kände för att göra, just för stunden. En semestervecka tog jag mig! Men det var jag värd ;) I Fredags vart det storstädning här hemma på förmiddagen så det skulle vara rent och snyggt inför helgen. Då klockan slog halv två så satt Emil i frisörstolen och blev friserad, riktigt snygg vart han, min lilla plutt! (som faktiskt inte är så liten längre) ;) Direkt efter klippningen for vi alla ut till Kallax där vi hämtade upp mamma/mormor från flyget, hon skulle tillbringa sin helg här med oss i norr :)

Helgen har gått i lugnets tecken. Emil och mormor har mestadels lekt inne på hans rum, men även jag har hunnit vara lite social med mamma på kvällstid :) I Lördags vart det biopreimär för lillhjärtat! Vart succe :D Han satt jävlart blickstlla nästan hela tiden. I slutet började han skruva lite på sig men han var grymt duktig! Igår skjutsade vi mamma/mormor till flyget klocka två, så nu är hon hemma i storstan igen. Dock så kommer hon hit igen då Emil fyller 3år, i Maj, så det är inte så långt borta :)

Idag är det Måndag och jag har INTE börjat plugga ännu. Fy mig!! Men känner verkligen verkligen verkligen INGEN som helst motivation. Vart har den försvunnit?! :( Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och iallafall kolla igenom alla uppgifter som jag har att göra. Så jag har ett litet humm iallafall. Men det löööööser sig ;)

Idag har även Emil varit på 3års kontrollen, han blev någorlunda godkänd, haha! :P Nä, skämt å sido.. Allt var bra. Vi ska däremot få en till kallelse innan sommaren är här (så jag antar att det blir i slutet på Maj nån gång?) så ska vi kolla talet igen och se om det går frammåt. Men jag är inte orolig, det kommer förr eller senare! :) Bara nu ihelgen så har det kommit mera ord, så det är på gång :D

Nu ska jag runda av och läsa mer i boken som jag lånade igår. Den är så sjukt bra så jag har nästan läst ut den!

Kommentarer
Postat av: Marie

Fan, jag glömde fråga igår, vilken tid gick bion?

2011-03-23 @ 07:13:08
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0