Äntligen!

Gokväll.

Idag är det Onsdag och idag är första dagen som jag har pluggat lite. Blev inte alls mycket gjort, två uppgifter, men bättre än ingenting alls! :D Skulle ha börjat i Måndags men givetvis fanns inga skrivprogram eller dylikt installerade på datorn sen vi formaterade om Windows! Fan fan fan var mitt fina rodförråd den dagen. Men.. nu är jag på gång! ;)

Idag har jag även varit runt en sväng på Barnens Hus och Toys´r us för att kolla runt efter födelsedagspresenter till min lilla stjärna. Är några veckor kvar tills han fyller år men eftersom jag sålde våran torktumlare igår och fick pengar för den så tänkte jag lägga dom pengarna på Emil presenter så jag slipper lägga från lönen. "Billigt" och bra! ;) Har nog mest troligt hittat det jag ska köpa så det känns bra, kanske handlar imorgon? ;)

Nu ska jag se klart ett tv-program sen är det nog dags att sova. Känner mig lite småtrött faktiskt. Imorgon blir det att fortsätta med pluggandet, nu jävlar! Jag SKA göra åtminstone två uppgifter imorgon så att jag kan skicka in ett arbetsområde. Jag bara måste!! Det blir nog bra :)

Just ja. Tänkte även meddela att jag numera har blivit lite duktigare på att gå promenader med världens tråkigaste hund, Ebba! Haha :) Hon vill ju knappt gå ut, så himla tråkigt.. Men i Måndags och idag tog vi oss en runda runt storheden.. Och igår gick vi faktiskt hela vägen in till stan! Kände mig grymt nöjd efteråt.. Är ju ungefär en sisådär 1,2 mil till stan så det vart en ordentlig promenad :D

Godnatt!


Go och glad, kexchoklad! ;)

Kommentarer
Postat av: Marie

Nej, nej, nej, nej. Jag åker till gve på söndag, än så länge är jag hemma. Har haft en veckas föreläsningar nu först. :)

2011-03-31 @ 18:46:17
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0