Snart är den förbi..

Ja, snart är helgen förbi och vi har inte gjort sådär supermycket faktiskt. Men ganska skönt det också, även fast jag varit extremt rastlös emellanåt! ;)

I Fredags så spenderade jag och Emil förmiddagen med Emma och 5 av valparna. Jag och Emil agerade Shafför åt Emma och de små så att dom chippas och dylikt innan avresa till sina nya familjer! Det gick ju relativt smärtfritt, förutom att jag "förfrös" några av mina tår, haha! Kändes då som det iallafall :P Väl hemma så vart det lunch och bums i säng med en megatrött Emil! Själv så tog jag det mest lugnt och bara njöt ;) När Patrik slutade jobbet (klockan två) passade jag på att åka iväg och göra några ärenden. Klockan tre väckte vi Emil och begav vi oss mot storheden och gjorde bort resten av det vi skulle. Kvällen vart lugn, jag for till Anne och såg film :)

Idag så spenderade vi våran förmiddag här hemma i lugnet. Efter lunch for jag och Emil till Tessan och Rasmus och hälsade på, riktigt kul :D Där stannade vi till klockan tre för att sen bege oss hem. Idag har vi varit och käkat middag på Palma, gött :) Halv åtta kom Emil i säng och han slocknade på stört! Blev ingen vila för honom idag så han var verkligen trött! Jag har du vikt tvätt, promenerat med Ebba och nu kollar jag på tv. En lugn och skön kväll :)

Imorgon får vi se vad vi sysselsätter oss med? Det vette tusan!

Trevlig kväll :)

Kommentarer
Postat av: Hanna Skattberg

Nu har jag tragit igång en dagens blogg tävling, kolla in på min blogg och anmäl dig(:



Kram Hanna.

2011-01-16 @ 14:36:17
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hihi jo han e skit söt. Drog världens host nyss hihi. så gullit=) Ni är välkomna när ni kan:D

2011-01-16 @ 22:31:41
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0