Mitt fel!

Godkväll.

En liten uppdatering sen sist (igår alltså). Kvällen spenderade i Rutvik med Helena och Marie! Riktigt trevligt var det för jag träffar inte någon av dom två särskilt ofta. Men det är desto roligare då det väl blir av ;)

Även denna dag (igår om man kollar klockslaget) så fick jag en underbar sovmorgon eftersom bästaste Morfar gick upp med Emil :) Så strax innan tio drog jag mig upp! Förmiddagen spenderade jag, pappa (morfar) och Emil på Teknikens Hus! Emils första sväng dit och som det känns nu så kommer det inte bli hans sista sväng iallafall. Vädigt intressant och spännande var det, även fadt mycket var läskigt och skrämmande! ;) Kameran hade jag med mig men givetvis så glömde jag bort att den fanns så inga bilder blev tagna! :( Nåja.. Det kommer fler tillfällen. Lunch åt vi där och sen for vi hem!

Resten av dagen har vi spenderat hemma inomhus. Har varit kallt även denna dag så varken vi vuxna ELLER Emil har velat gå ut. Men men, så kan det vara ibland! Ikväll har morfar agerat barnvakt åt en sovandes Emil då både jag och Patrik passade på att åka iväg. Patrik for till Hertsön och jag for till bästaste Jenny för att umgås! :) Även Emelie och en tjej vid namn Jessika var där, riktigt trevligt :) där vart jag ganska så länge.. Kvart över elva for jag vidare för att hämta upp Patrik och nu är vi hemma sen ett litet tag tillbaka. Pappa gick precis och la sig, så här sitter jag i min ensamhet (Patrik sitter vid den andra datorn). Inte för att det gör så mycket, ska slänga mig i säng jag också! :)

Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på. Tiden får utvisa :)

Kommentarer
Postat av: Lisa G

Ja asså första besöket görs i hemmet. Sen så fick vi åka dit å väga osv:)

2011-01-06 @ 16:17:42
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0