En rolig Fredag!

Dagen idag har varit toppen! :)

Morgonen började klockan sju, dock så slumrade jag vidare på soffan till typ tio, haha! Men Emil roar sig så bra själv så han lider då inte! ;) Efter lunchen for vi till Björx där vi har umgåtts med Jenny, Jonna och alla barn + deras hundar. Så det har varit en superrolig eftermiddag, både för mig och för Emil. Emil ville verkligen INTE åka hem när vi skulle vidare, han var riktigt jävla FÖRBANNAD! Men till slut tog vi oss iväg, haha :D Hemma var vi till fem så Emil fick middag på en gång och sen har han bara suttit i soffan resten av kvällen och myst på framför barntv :) Han var riktigt trött idag då vi skippade vilan på dagen.

Då Emil lagy sig for jag och handlade och väl hemma igen så åt jag och Patrik en sen middag, korvstroganoff och ris! Riktigt gott :) Blev över så Emil får lunch imorgon och en portion till plutt frös vi även in. Alltid bra att ha nå i frysen då man är slö ;) Efter middagen så gick jag och Ebba ut på en promenad. Så jävla skönt det var! Kanonväder ute och knappt en kotte ute. Mötte två personer endast men ingen hund. Så Ebba har fått vara lös hela promenaden och glad var hon för det! :D Blev en massa bus i snön och lite lydnad :) Nu är jag hemma och slappar i soffan. Ska känna lugnet och njuta av det tysta tills sängen kallar!

Imorgon får vi se vad vi sysselsätter oss med under förmiddagen/dagen. Är det fint väder kommer vi garanterat vara ute :) På eftermiddagen tar jag bilen och far till Elina i Piteå. Där bjuds det på middag, alkohol (den tar jag dock med mig själv ;) och trevligt sällskap! :D Kommer även sova över där eftersom det är så förbaskat svårt att ta sig hem därifrån. Det kommer bli en helkväll med andra ord! KUL :D

Bjuder på några bilder från dagen :)


Emil, Ellen, Loke och en sovandes Isak :)


En tokig Jonna, en tuggummi Jenny, en söt Klara och två monster Holly och Carda! :)


Loke och Ellen skulle göra snöänglar medans Emil chillar på Boben :) Sen är det två buspojkar som leker fint! :)

Trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Helena

Det är du också Pluppen, skit duktig!! :D

2011-01-10 @ 21:59:00
URL: http://completelyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0