Vad händer i våra länder?

Gokväll.

Jaha.. Veckan rullar på som den ska, typ. Pluggat på förmiddagarna och njutit av tillvaron på eftermiddagarna ;) Typ så har veckan hittills sett ut och så kommer den nog att fortlöpa. Jag har tyvärr inte kommit så långt som jag velat med mina skolarbeten, men det går iallafall framåt :) Mitt mål för den här veckan är nu att tre uppgifter ska in och en skickade jag in i Måndags så två är kvar. Dock så är arbete nummer två nästan klart, ska skriva det sista imorgon! Det var ett mycket längre arbete än vad jag hade räknat med, jag är redan uppe i 11 skriva sidor, så vi får se vart det slutar ;) Men den ska jag göra klar imorgon, så är det bara! Den tredje borde jag också hinna med? Ska försöka iallafall :)

Från det ena till det andra.. Inga prickar har än så länge dykt upp på Emils kropp. Men jag vet att det kan ta upp till två veckor så vi väntar och längtar, haha! ;) Nej så hemsk är jag väl ändå inte.. Men kommer dom så blir det skönt att få det bortgjort, annars får vi vänta på ett annat tillfälle :)

Undra vad helgen har att bjuda på? Förhoppningsvis underbart väder!! I Måndags och idag har det varit kanonväder och jag blir på så sjukt bra humör! Jag älskar våren :D Har tagit mig några ordentliga promenader i veckan också, så nu känner jag att jag är på gång mot en hälsa! Förhoppningsvis håller det i sig också ;) Är så himla skönt att promenera, speciellt när solen skiner! :)

Alla har nu gått och lagt sig, förutom jag. Patrik jobbar förmidddag den här veckan så han lägger sig tidigt. Lite smått tråkigt att vara vaken själv, men jag överlever :)

Nu ska jag se lite tv och sen sova! En ny dag imorgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0