Sovmorgon deluxe!

Gokväll.

Kvällen har jag spenderat med finaste Jenny! <3 Alltid lika kul att umgås.. Blev en sen middag för oss med lite efterrätt till plus en massa massa surr som vanligt! ;) Ganska nyligen hemkommen så har bara hunnit vara ut med kräket en snabbis så hon överlever till morgondagen :P

Skrev tidigare att jag ville lämna in tre arbeten den här veckan. Tror ni jag gjort det? Men visst har jag det!! :) Känner mig mäkta stolt faktiskt. Och ännu bättre känns det att jag även gjort ett till arbete idag :D Dock så är itne det inskickat, vet inte om jag är heeeelt klar, så ska kolla igenom det imorgon eller på Måndag. Just nu känns det som att jag är inne i ett bra flow så å är det lika att köra på! Ju mer jag får bortgjort desto mer ledig tid innan sommarjobbet drar igång :)

Annars så leker livet just nu känns det som! Promenerar gör jag varje dag. Nog för att jag gjorde det innan också, hunden måste ju faktiskt ut, men nu är det längre sträckor som gäller! Inga snabba rastningar som Ebba faktiskt trivs med.. Nu släpar jag ut henne på längre promenader så att även hon ska få röra lite mer på sig, det är ju bara bra! :)

Emil sover hos farmor och Björn inatt. Dom frågade ifall han fick komma och övernatta och såklart fick han det, där trivs han som fisken i vattnet! :) Så imorgon tänkte jag ta mig en välförtjänt sovmorgon!! Dock inte alltför länge, tror jag ställer klockan på halv tio, vill inte sova bort heeeela förmiddagen ;) Tänkte jag skulle hinna plocka och städa lite här hemma innan plutt kommer hem. Sen tänkte jag även dra med mig Ebba på en promenad hem till farmor (Mjölkudden), det blir en lagom sträcka att gå. Så åker vi bil hem sen :)

Nu börjar jag vara gode trött. Ska borsta gaddarna och sen krypa till kojs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0