Nu börjas det!

Ännu en gång är jag seg på att skriva, haha. Men det är sååååå mycket i mitt huvud just nu så har varken haft tid eller ork till att skriva. Men nu fick jag en liten stund till övers! ;)

Det här var den sista veckan i skolan på ett bra tag. Nästa gång jag ska tillbaka är i slutet på Februari. Veckan har varit bra, men det är extremt mycket som ska in i huvudet.. Alldeles för mycket för att jag ska hinna bearbeta allt, haha! Men det är bara att gilla läget. Dock så är det nu inte bara hemstudier på schemat, har också LIA i 12 veckor. Och det ser jag verkligen fram emot!! :)

Idag kom jag mig hem lite tidigare, just efter halv tre. Så direkt jag kom innanför dörren så gick vi alla ut på en skön promenad! :) Väl hemma igen så for jag direkt till dagis och hämtade hem lite kläder och dylikt, sen vidare till Statoil där jag hämtade ut skolböckerna som hade kommit! Perfekt att dom kom just nu eftersom jag behöver dom from Måndag :) När jag kom hem så var Daniel och Jossan här! :) Emil och Jossan lekte och kollade på film medan jag fixade middag till allihopa. Blev potatisbullar, bacon och lingonsylt. Enkelt och gott! :) När de sen for hem så gick jag, Emil och Ebba ut en sväng. Var ute ett ganska bra tag, kom in klockan sju! Riktigt skönt att bara vara ute och njuta och inte känna någon stress :)

Mitt lilla hjärta gjorde ännu ett framsteg idag, ett steg mot att bli en stor pojke! ;) Så idag blev det ingen välling ikväll, det blev smörgås och mjölk innan läggdags. Och det var inte så att jag ens försökte, det var Hans idé! ;) Så det var jätte kul tyckte då jag såklart! :) Dock så blir det nog fortsättningsvis välling på morgonen eftersom han vaknar så satans tidigt. Men, vi får väl se! Han kanske överraskar mig med att sova länge imorgon? ;) Drömma kan man ju!

Tar en lugn kväll här hemma.. Har plockat och diskat och nu nöter jag dator! Ska ringa Anne och ta mig en rök med henne, sen ska jag roa mig med att påbörja ett skolarbete. Roligt Fredagsnöje va?! ;) Sen om jag nu gör det eller ej, det tåls ju att tänkas på!

På tal om nå helt annat.. Sista helgen i oktober så flyger jag och Emil ner till Stockholm mest troligt! :) Tänkte jag skulle låta Emil premiär flyga och hälsa på hos mormor och morfar! Vi har ju aldrig varit där så nån gång måste vi ju dit ;) Så ska ta och boka biljetter direkt det är löning så man får det gjort. Då kan man ju inte ändra sig som tur är! ;) Så det ska bli spännande, får se vad Emil tycker om att flyga? Om jag känner honom rätt kommer han skrika rakt ut! Och då inte utav glädje, mest skräck! Haha :P Nåja, det lär ju släppa det också.

Nu surfa vidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0