Borta bra men hemma bäst. Eller??

Gokväll.

Våran helg har varit heeeeela fantastisk! Så förbannat skönt att komma bort och bara vara :D

Flygresan till Stockholm gick över förväntan! Trodde Emil skulle vara livrädd men han älskade det!! :) Dock så vart det lite grinkalas då planet skulle gå ner för landning för då fick plutt ont i öronen :( Men annars var det kalaskul ;) Arlanda express tyckte han också om, väldigt kul med tåg minsann :) Mötte upp pappa på t-centralen och så käkade vi middag på MAX innan vi tog tunnelbanan hem till dom. En ganska så liten men väldigt mysig lägenhet har dom! :) Mamma kom hem strax innan sju från jobbet så hon han se Emil en liten stund på Torsdagen :) Halv åtta däckade Emil som en klubbad säl, han hade ju inte sovit nå på hela dagen och så hade det varit full rulle hela dagen lång!

På Fredagen jobbade mamma också, så vi tog oss en promenad till hennes jobb i Sicklas köpcenter. Promenaden tog ca 25 minuter, men underbart väder hade vi då, ca 10 plusgrader och sol :D Därstrisade vi runt i butiker och fikade en sväng. Väl hemma igen så fick jag Emil till att somna så då tog jag mig en en promenad själv till Globens köpcenter, där handlade jag ett till par vantar till plutt, en tröja till honom och lite godis. Blev även lite utelek i lekparken/skolgården då jag kom tillbaka. Gjorde tacos till middag tills mamma kom hem, gött :) Emil somnade först efter nio den kvällen eftersom han vilade till fyra, haha. Men vi hade kul med massa bus! ;)

I Lördags så for vi på förmiddagen ut till Djurgården där vi gick på Aquaria. Som det låter så var vi typ i ett akvarium ;) Det fanns allt från grodor till hajar. Emil var helt besatt av hajen! Haha, he loved it ;) Där åt vi även lunch och mös på ett tag. Efter det så for mamma, pappa och Emil hem medans jag for till stan en sväng. Strosa runt lite men kände mig som en virrig höna så efter en timma for jag hem, hah! ;) Emil vägrade sova på dagen så han var väldigt gnällig den eftermiddagen/kvällen, så han slocknade kvart i sju! Vi såg film och tog det lugnt på kvällen..

Söndagen började tidigt som fan! Eftersom Emil somnade så pass tidigt kvällen innan PLUS att man skulle ställa tillbaka klockan en timma så klev vi upp halv sex. Uuuusch! Men det gick bra :) Blev lite utelek på förmiddagen innan det var dags för lunch. Lyckades få han till att somna efter lunchen så då han sov så for jag och mamma till Barkaby där vi gick runt bland alla outlet butiker. Shit var det finns mycket affärer i den staden, haha! ;D Hittade iallafall ingenting där så jag kom hem med pengar, braaa :) Eftermiddagen spenderade vi inne och lekte. Han Emil var riktigt tokig! ;) Vi vinkade även Hejdå till pappa/morfar som åkte tillbaka till Linköping på kvällen.

Imorse så vinkade vi av mamma/mormor klockan åtta då hon for till jobbet. Så vi var kvar själv hos dom en timma, kändes konstigt, haha! ;) Emil fick roa sig med att se på film medans jag packade och fixade det sista. På Arlanda var vi redan klockan tio och planet hem gick kvart i ett, men vi roade oss väldigt bra där ;) Varför sitta själv i en lägenhet då man kan roa sig med att kolla på flygplan?!! ;) Vi strosade runt, Emil lekte i lekhörnan dom har och så åt vi lunch i lugn och ro. Riktigt skönt :) Det var en trött kille som slocknade direkt i flygplanet! Han somnade innan vi ens lyft från marken, så han var verkligen trött. Han vaknade då det nästan var dags för landning för då fick han ont i öronen igen :/ Men det gick bättre denna gång än första iallafall.

Pappa Patrik kom och hämtade oss på flygplatsen och Emil blev jäääätteglad av att se han! :D Dock så släppte han bara av oss hemma för han var tvungen att åka till jobbet på en gång, men dom får ju ses imorgon. Vi har då donat på här hemma med diverse, ätit middag, promenerat med Ebba, lekt i lekparken och duschat. En trött kille som gick och la sig strax efter sju. Själv så har jag diskat, duschat och suttit vid datorn ;) Bilder bjuder jag på en annan dag, orkar inte leta fram kameran nu..

Borta bra men hemma bäst! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0