Helgen, text och bilder :)

Lördagen vart kanonbra! Supervarmt och soligt ute :) Förmiddagen spenderade jag och Emil ute med en massa lek och stoj! Sen vid halv elva promenerade hela familjen till storheden (förutom Ebba, hon fick vara hos mamma eftersom hon aldrig hade orkat gå i den värmen!) där vi åt lunch på MAX ute i solen. Underbart! :D På promenaden hem somnade Emil i vagnen, precis som planen var, så jag satte mig hos mamma och solade ett tag medans Patrik och Ebba promenerade hem..




Då klockan vart kring ett så gick jag med en sovandes Emil hem till A-K och barnen där vi skulle roa oss med dom! :) Emil vaknade precis då vi kom dit så vi spenderade våran dag ute på deras baksida med en massa studs på deras stooora studsmatta (Okej, mest jag som studsade, haha!:) och lekte i jorden :) Emil var supernöjd och hade hur kul som helst :D



Halv fyra gick vi vidare till mamma/mormor och bror/morbror där jag och Emil åt middag! Vart lasange ute i solen. Härligt! :) Även där busade pluttis med allt möjligt. Typ stoppa ner golfbollar i Ebbas vattenskål och dylikt ;)



Med andra ord.. Våran Lördag bestod enbart av ute aktiviteter! Precis som det ska vara på sommaren :) Kvällen spenderade jag hos Jenny och vid elva var jag hemma igen!

Idag så var det lite halvkasst väder på förmiddagen. Men vi gick ut iallafall för det var ändå väldigt varmt ute plus att Ebba måste ut oavsett väder! Lekte lite ute och sen gick vi in för att käka lunch. Då Emil vilade passade jag på att duscha och såna nödvändigheter. Klockan två befann vi (Jag och Emil) oss i stan på Gennys! Ellen fjällen fyllde 2 år igår så idag var det kalas på schemat! :) En massa goofika fanns det och Emil verkligen älskade tårtan! Hela två bitar tröck han i sig, plus två kakor! ;)



Väl hemma igen vid halv fyra var vi ute och surrade med Maja&Emil. Patrik kom ut och vi for då på Onoff och kollade på en AC. Så imorgon blir det mest troligt att införskaffa oss en sådan. Dock så är det mycket pengar men det är sååååå jävla värt det! Helt sanslöst hur varmt vi har det här inne. Emil grinar på nätterna och det bara rinner svett om pojken :( Patrik sover på soffan också eftersom det är liiite svalare i vardagsrummet. Jag ligger och flämtar i sovrummet som ett cp! Skit jobbigt!

Ikväll har jag även varit förbi Anne en sväng och socialiserat. Allt trevligt :) Nu hör jag att åskan går för fullt så nu lägger vi ner data aktiviteterna!

Godnatt och sov gott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0