Alldelens för länge..

Egentligen borde jag ligga i sängen nu och sova. Borde. Men det gör jag inte!

Då plutt hade vaknat så for vi (Jag, Emil och Ebba) till storheden där Emil fick göra sin debut på systembolaget. Vill inte ha med honom, känns jättedumt och jag får för mig att folk tycker jag är en fylle mamma och dylikt. Nåväl jag hade nånting att skylla på, köpte faktiskt bara några öl till Patrik ;) Efter det så for vi till Mjölkudden till farmor och Björne där vi blev bjudna på middag! Supergott var det :) Efter maten tog vi oss en promenad till Draggen där vi åt glass, Emil gillade det ;)

Då vi kom oss hem hade klockan redan hunnit bli halv sju. Så då var det bara att plocka iordning i Emils rum och sen göra han redo för natten. Just innan halv åtta kom han i säng! Själv så slängde jag mig i duschen på en gång och strax efter åtta knallade jag över till Suzie där jag har spenderat min kväll. Det var jag, Suzie, Magnus, Petri och sen kom Anne lite senare. Vi surrade och drack lite alkohol, supertrevligt :) Kom mig hem strax före tolv (så jag han hämta Ebba och gå till Statoil) och nu sitter jag här..

Som sagt, jag borde verkligen sova nu eftersom jag ska upp med Emil imorgon plus att jag även börjar jobba klockan tolv, så jag måste ju hinna med lite innan jobbet också!

Godnatt :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Egentligen hela högen men det återstår att se :)

2010-05-30 @ 00:36:47
URL: http://rockstarmadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0