På äventyr till Kikkejaur.

Godmorgon!

Vart en tidig morgon idag med plutt, även fast han var vaken till halv åtta. Men men, det är smällar man får ta ibland!

Gårdagen var helt okej :) Efter Emils vila drog vi på oss kläderna och tog oss ut för en promenad. Dock så kom vi fram till att vi skulle till stan istället och gå på isvägen så Emil fick åka bob där istället, så så fick det bli! :D Stannade inte sådär jättelänge, men ett tag iallafall. Väl hemma stannade jag och Emil ute för lite bus innan middagen. Igår fick det bli en enkel och snabb middag, fiskpinnar, mos och remouladsås! Jag åt, inte Emil. Varför vet jag inte men det var ju hans förlust! På kvällskvisten kom Jonna och Ellen förbi :) Ungarna lekte och vi surrade, jätte trevligt! :) Emil fick sig ett bad sen och efter det vart det snarklådan för hans del..

Jag plockade undan, tog ut hunden och sen for jag till Jonna. Vi surra, käkade morötter&dip och hade allmänt trevligt :) Just innan elva drog jag mig hemmåt.

Idag ska vi ta oss en tripp till Kikkejaur, förhoppningsvis. Våran tanke är att börja åka där vid åtta tiden för det tar ju ungefär 2 timmar att köra dit och vi vill ju komma fram så tidigt som möjligt! Så vi får se vilken tid vi kommer oss iväg. Det kommer säkert bli supertrevligt! Kul att umgås och göra något som vi inte brukar göra :) Förra gången vart det ju inte av (Det var då bilen gick sönder) men idag hoppas vi på det ;) Emil kommer få kul hoppas jag, vara ute och leka hela dagen och sen så har ju Lars en skoter också! ;) Däremot så blir det ingen övernattning utan vi åker hem på kvällen då Emil ska sova. Jag jobbar ju imorgon så det hade blivit så stressigt! Men det ska bli kul att komma bort en liten stund åtminstone ;)

Nu ska jag vara social med Emil och även börja packa lite. Har inte gjort nånting!
Ha en underbar Lördag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0