Tisdag.

Det blev inte att jobba för mig igår. Patrik var så trött att ögonen kollade i kors då han kom hem från jobbet så jag stannade hemma så han fick vila..

Emil sov som en stock igår på dagen! La han halv tolv och strax efter två vaknade han till liv igen. Skönt med lite egentid ;) Vi tog ut djuren så pappa fick lite lugn och ro och sen lekte vi här ute i lekparken! :) Till middag gjorde vi pasta med baconsås, typ. Jättegott var det och Emil åt som en häst! Medans vi åt så kom farmor hit och hämtade hem hunden sin och kan bara säga; Guuuud vad skönt med bara en hund! Haha ;) I dagsläget så vill jag aldrig ha två hundar, inte samtidigt iallafall. Nåväl.. Jag, Emil och Ebba knallade förbi mormor och morfar en snabbis efter maten och vinkade hejdå till morfar som precis skulle till jobbet, i Linköping..

Halv åtta la jag Emil och har ingen som helst aning om när han somnade eftersom jag for och handlade, men han sov iallafall då jag kom hem igen. Vid nio for jag förbi Sara en sväng. Gosade lite med lilla Isabella och var social med Sara och Katta. Trevligt :)

Inatt har det varit en bra natt. Emil har inte vaknat nånting, han har sovit fram till halv sju, kvart i sju idag! Härligt :) Nu är plutt på dagis och leker och tjoar! Jag håller på att tvätta och har även hunnit diska och plocka undan här hemma. Ska snart springa till tvättstugan igen och sen gå förbi Statoil, blev grymt sugen på nudlar just i skrivandets stund. Så det ska jag handla! :)

Hoppas till gudarna också att jag snart får hem ett brev från skolan. Håller mina tummar och tår att det är ett positivt besked, men oavsett vad för besked det är så vill jag ha det nu! Så jag slipper vänta.. Och skattepengarna kommer vilken dag som helst, skulle betalas ut mellan den 8-11 Juni. Nice! ;) Ska köpa mig mina efterlängtade skor då och så tänkte vi kanske ta oss en tripp till Ikea på Fredag eller Lördag. Det blir nog bra! ;)

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0