Sommarfest!

God afton.

Lunchen idag blev inte alls som jag hade planerat. Han Emil åt i princip ingenting. En tugga tog han och det var då han insåg att jag faktiskt tänkte kasta maten! Haha, då vart det fart i honom ;) Men en tugga räckte tydligen för sen kastade han maten själv i soporna!

Vila tänkte han minsann inte heller göra, han totalvägrade! Så vid halv två tiden gick vi ut på en promenad samtidigt som pappa Patrik skulle cykla till jobbet. Emil somnade som tur var men det varade tyvärr inte alls länge. Tjugo minuter sov han sen räckte det enligt Emil.. Dock inte enligt hans mamma! Men men, vad ska man göra?

Vi gick på Statoil och köpte en korv även denna dag. Och en glass till mamma! Han tog några tuggor men sen var det bra. Tur att ha får i sig liiiite iallafall. Var ute och lekte och promenerade till strax innan fyra. Då gick vi in och tog det lugnt ett litet tag, drack lite läsk och såg på barnprogram.

Strax efter fem befann vi (jag och Emil, Ebba fick stanna hemma) oss på Hägnan. Dagis hade sommarfest där man kunde grilla och dylikt. Min tanke var att vi skulle åka dit en kort stund bara för att få komma ut, men det slutade med att vi var hemma efter halv sju! Emil hade jättekul och blev helt plötsligt "jättefrisk" så han sprang och tjoade med Kevin hejvilt! Han var väldigt faccinerad av fåren ;) Tillochmed saft ville han ha så det var ju bra ;)

Nästan all välling gick ner nu ikväll utan protester, skönt. Han kom i säng strax efter sju utan napp! Som sagt, tänkte ju först försöka sluta med den men sen ångrade jag mig. Men nu ikväll gick jag och la han och han sa ingenting angående nappen. Så tanken är nu att inte ge han den OM det nu inte skulle vara att han tjatar om den. Kanske det funkar ändå?

Då han lagt sig kom mamma hit och satt ett tag så jag fick åka till Intersport en sväng. Så nu har jag äntligen köpt mig ett par skor. Blev DC som vanligt ;) Vita var dom med knallrosa sula och knallrosa DC märke. Läckert! ;) Bra att gå på Junior avdelningen också för då vart dom 150 kronor billigare ;) Fast fattar inte varför egentligen? Storlek 38 för mig anser inte jag vara Junior? Men men.. Jag gråter inga floder ;)

Nu ska jag se på CSI och äta en kvällsmacka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0