Road trip!

Sådärja. Nu har vi varit i farten :)

Var framme just efter tolv så det fick bli lunch på IKEA nästan på en gång. Alltid gott ;) Emil åt 1½ köttbulle, haha! ;) Nåja.. bättre än ingenting alls :D Blev inte alls mycket shopping, bara lite smått och gott såsom; Skoställ, taklampa till köket, rivjärn, en mjuk fotboll till Emil, glödlampor, sängkläder och lite doftljus :) Men det blev ändå dyrt så mer än så behövdes inte köpas!

For sen över till Finland och cruisade lite, haha. Jätteroligt ;) Det var Patrik som ville det, så länge sen han var där sist så han ville se ifall det såg likadant ut :) Sen begav vi oss hemmåt. Ebba fick också följa med på våran lilla resa, men enbart sitta i bilen ;) Roligare än att bara sitta hemma själv hela dagen kan jag tro.

Kom oss hem strax innan fyra. Klockan fem vart det middag från MAX. Och Emil den busen åt nästan upp hela hamburgaren :D Sen hade han inte tid att äta eftersom jag lovat honom att han skulle få hjälpa till att skruva (och spika som Emil ÄLSKAR) ihop skostället :) Sagt och gjort.. När det var klart så satte han sig för att äta igen, så jag kan nu meddela er att han ätit väääldigt mycket av sin barnbox. Nästan ALLT! :D

Härmed så FRISKFÖRKLARAR jag Emil! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0