No more mister nice guy!

Idag fick jag mig ingen bulle av A-K för hon hade minsann hunnit ut och var på väg till Statoil. Men imorgon, då kanske?! ;) Vi gick iallafall till dagis och hämtade trollungarna.. Det hade gått bra på dagis för Emil. Dock så var han inte riktigt sitt gamla vanliga jag, lite mer sitta i knät och suga på nappen. Annars brukar han ju vara som en virvelvind! Men men, det tar ju på krafterna att vara sjuk.. Han hade iallafall ätit väldigt bra till lunch så det kändes bra :)

Väl hemma igen så gick vi till tvättstugan och fixade lite och sen in för att äta GLASS! ;) Emil smällde i sig all glass och två kakor på det. Sen ville han även ha en rostad macka med ost på och även den tröck han i sig! Snacka om att han ätit mycket ;) Kanske kroppen känner att den måste ta igen allt den förlorade förra veckan? Vem vet?!

Sen var det bara att fara till jobbet för min del. Där har det då gått bra idag, riktigt skönt! :)

Imorgon var det på tal om att åka förbi hos Jonna med familj och hälsa på, men vi får se vad som händer ifall dom är hemma eller ej. Annars tar jag mig nog en promenad till storheden. Kanske AnnaKarin hänger med?! ;)

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka, sen ta ut hunden och sen sova.
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0